Yannis yere grafik Koyduk, ehteyarlik iste!!![]()
Yannis yere grafik Koyduk, ehteyarlik iste!!![]()
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
MEMENTO'dur nedir onu seyrettik, bi bok annamadan filmi bitirdik!
Bundan da şunu anladım ''Beyin Yakan'' filmler, bana göre değil!
Ne yanması ısınmadı bile, kim katil, esas katil o mu, karısını da o mu temizledi, barmen karı ne ayaktı?
Kafamda deli sorular, bir dahamı tövbe Recep İvedik'ten şaşmayacağım !![]()
Afiyet olsun sofra!
Fotka Kolamız..
(Urus malı Fotka!)
Sent from my iPhone using hisse.net![]()
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bu başlığı şu anda 9 kişi okumaktadır. (1 üye ve 8 ziyaretçi)
reha kaya
Ahali pazar keyfi için, çoktan uyudu!
Kala kala bir tek Reha GAYA ilen 8 dene ziyaretçi kaldı!
Bazen trol iti bile lazım oluyor, sabaha gadar gevşemek için!
Filmin ilerleyişi farklı olduğu ve tekrar çok olduğu için kafa karistiriyor , 1 kere izleyince de çözmesi zor oluyorÇok önce izlemiştim ama adam unutup karısına sürekli igne yaptığı için öldürüyor diye hatırlıyorum. Barmen abla da bu adam unutuyor herşeyi diye bizim adama başkasını oldurtuyor.. Kader kurbanı bizim lenny , unutkanlığı basa bela oldu
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Haftasonu ekip erken gitmiş diyecektim ama saat 3 olmuş
Reha Kaya ve ben kalmışız.. Sayın Yöneticide gitmemis olabilir![]()
Yer İmleri