Sayfa 870/1006 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 6,953 - 6,960 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bi hisse bi senede üçe kalıyorsa, altın topiklerinde bile en güvenilir yatırım aracı olmuşsa o hisseden 10 yıl hayır gelmez demektir..şu an borsada banka hissesi taşıyanlar dışında herkesin diken üstünde olması gerekir..ama eminim şu an çoğunda özgüven TAVANDIR..20 30 kuruştan almadıkları hektaş bile en güvenilir uzun vade temettü kağıdıymış..sadece gülerim..
    Tupras 200 aselsan 100 olduğunda cop garan 9-11 arasi surunur. Burasi tartismasiz da tuprasi aselsani aliyorum bir daha sans vermiyor o kotu.
    Boyle günlerde bari alim sansi vermeli

2.  Alıntı Originally Posted by silas17 Yazıyı Oku
    yo hayır, şimdilik şort açmayı düşünmüyorum...
    olursa 3,70 civarından kademeli long...
    yada 3,72 kırılışıyla long...
    arasında flatim...

şortu anca 3,6950/3,6900 aşağı kırılırsa açmayı düşünürüm...
    vedeli fiyatlar değil mi?

3. TOPRS EPDK nın Akdeniz referans fiyatı uygulamasından faydalanıyor bence.

Tekel sayılır, ithal edenin depo v.s. yatırım yapması lazım.

Büyük paranın da oynayabileceği derinliği var, ana patronun da hisseleri rehinli olması lazım.

PETKM devreye girince karşılaştırmalı üstünlüğü azalır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-387462

Hazine Müsteşarlığı, 23 Ekim'de üç ihale düzenlenecek.

İlk ihaleyle 12 ay (364 gün) vadeli, kuponsuz devlet tahvilinin ilk ihracı gerçekleştirilecek.

Hazine, aynı günkü diğer ihalelerde; 5 yıl (1757 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvili ile 10 yıl (3542 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli TÜFE'ye endeksli devlet tahvilinin yeniden ihracını yapacak
    .

5.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    vedeli fiyatlar değil mi?
    evet vadeli rakamlar..
    Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

6. buradan tüm ky kardeşlerime tavsiyem.

borsa 3cent5cent çok ucuz laflarına inanmayın koca bir ya-lan-dır.

borsa = eregli tuprs kchol toas isctr gibi 7-8 kağıttır endeksin geri kalanı figürandır

şuan bu kağıtların büyük kısmı dolar bazlı eski zirvelerine göre bir hayli yüksek zirvede yukarı marj artık yok en fazla 8-10bin puan daha gider boğa tuzağı kurarlar

borsa 150 bin 200bin olacak çif sıfır atılacak vs bu hikayelere kulaklarınızı kapatın.

borsada en büyük müşteri her zaman sizin inanmak istemediğiniz ky dir yani halktır.

spot30 da iç dinamiklere göre hedef 90 küresel bir harekette 55-60 bindir.

saygılar.

YTD.

7. banka karları 3.çeyrekte 2 ye göre düşük gelecek,4 de de 3 e göre düşük gelecek büyük ihtimal,bir de bu ceza işi devreye girerse (umarım girmez),pala tekrar daldırabilir 98-101 aralığına ,zaten 101300 de boşluk var,o boşluk dolacak bence ha önce yeni zirve yapıp mı dolacak ,yoksa boy verecek ve dolduracak mı onu bilemem,günlükler hala alda ama saatlikler 108000 altı negatif........ytd

8.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    banka karları 3.çeyrekte 2 ye göre düşük gelecek,4 de de 3 e göre düşük gelecek büyük ihtimal,bir de bu ceza işi devreye girerse (umarım girmez),pala tekrar daldırabilir 98-101 aralığına ,zaten 101300 de boşluk var,o boşluk dolacak bence ha önce yeni zirve yapıp mı dolacak ,yoksa boy verecek ve dolduracak mı onu bilemem,günlükler hala alda ama saatlikler 108000 altı negatif........ytd
    Geçen sene VISA hisseleri satışı vardı. O hariç bakılması lazım normalde.

Sayfa 870/1006 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •