Sayfa 967/1009 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MrK Yazıyı Oku
    Dolar endeksi 111 civarına çıkıp 50nin altına çakılacak. Amerika son birkaç ayını yaşıyor. Elinizdeki dolarları 4.3 - 4.5 civarı satın, daha üstü yok.
    Dayanağınız nedir?
    "Elinizdeki dolarları şu fiyattan satın" diye yatırım tavsiyesi verecek kadar kesin konuşuyorsunuz hem de..

Yoksa sizinki "o zamana kadar ya timur ölür, ya eşek ölür, ya ben ölürüm" mantığı mı?
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

2.  Alıntı Originally Posted by efeyle Yazıyı Oku
    Vakıfbank önceden talimat vermeme rağmen 5 gün beni bekletti ve beni sinir ederek ödeme yaptı o günden beri kapısından içeri girmiyorum.Çok hantal bir işleyişi var memurlar devlette çalışıyoruz mantığında.
    Iyi hatırlattınız, Nisan 2017'de de Vakıf'a önceden talimat vermeme rağmen ödeyememişti.
    Şikayet et diyen arkadaşlara da: qnbfiskiyebank'ı şikayet etmediğim yer kalmadı, Bimer/mali şb.dahil sonuç alamadım. problem Şb. de olmuyor, sorun bölgeden ve kurye şirketinden kaynaklanıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by MrK Yazıyı Oku
    Dolar endeksi 111 civarına çıkıp 50nin altına çakılacak. Amerika son birkaç ayını yaşıyor. Elinizdeki dolarları 4.3 - 4.5 civarı satın, daha üstü yok.
     Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Dayanağınız nedir?
    "Elinizdeki dolarları şu fiyattan satın" diye yatırım tavsiyesi verecek kadar kesin konuşuyorsunuz hem de..

Pek bi yakınlarda şunlar gibi incileri olan birine bu soruyu sormayaydınız da olurdu sn.Djoz :))

Alıntı Originally Posted by MrK Yazıyı Oku
    bayram öncesi aldığımız pozisyon hafif kara geçti, hedefimiz 3.68 den satmak. Daha sonra 2.9 düşüşü için short pozisyon alacağız.
    2.9 dan 3.35 tepkisini de alırız, sonra 2.5 a kadar short...

2018 yaz ayları euro: 5 TL dolar 2.5 TL sepet 3.75
    benim uzun vadede 2.25 hedefim var eur/usd için

bu gerçekleştiğinde usdtry 2.5 civarına kadar inebilir. euro da 5 üstü olur.
    Dolarcılar nasılsınız?

Bu haftasonu deprem bekleniyormuş, sosyal medyada deprem kahinleri, astrologlar çığlık atıyor.

Deprem olunca dolar %1 artacakmış, hadi yine iyisiniz. :kahkah:

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    "Şimdi bu iki gelişmeyi; hem Hazine'nin nakit biriktirmesini hem de Merkez Bankası'nın kendi mülkiyetindeki altın varlıklarını artırmasını birlikte anlamlandırmak zor. Hazine'nin Merkez Bankası'ndaki hesabında tuttuğu mevduat 3 Ekim'de rekoru vurdu 45 milyar TL. Son 30 günlük ortalaması da 40 milyar TL'ye ulaştı. Bilmediğimiz ne? Zamanlama neredeyse aynı, bir taraftan nakit güçlendirmesi, diğer taraftan rezerv tahkimi. Herhalde Ankara'nın bir bildiği olmalı; bu soruların, tekniğin de ötesinde bir yanıtı vardır."

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...tiyor-40621586

Dolar yeni seviyesinde ...3.7385

Bakalım BİST nasıl açılacak...

Gününüz iyi geçsin...

ozel ucakla gidince pasaport kontrolu olmuyordu diye aklimda kalmis
    atlayip gitsinler ATA ucagi ile..
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    vize talepleri vardı.
    benim merak ettiğim genel kurmay başkanı abd ye gitti mi gittiyse nasıl bir prosodürle gitti
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    ozel ucakla gidince pasaport kontrolu olmuyordu diye aklimda kalmis
    atlayip gitsinler ATA ucagi ile..
    ...Acaba?

Bizde onlara vize uyguluyoruz bunlar cok enteresan geliyor, mesela filipinler bize vize ile girer, biz oraya vizesiz...

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    1. Kırmızı çipli (normal) Yeşil (hususi) Gri (hizmet) ve siyah diplomatik pasaportların tamamına vize uygulanmaktadır.

Valla diplomatik pasaporta bile vize varmış!
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    VİOP artı açtı...

İnadına.

Sayfa 967/1009 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon