-
Merhabalar Ender bey,nasilsiniz?Gonderinizde 2018 yilinin ilk aylarinda otaban uzeri imarinin 5000 lik ve 1000 liginin belediyeye sunulabilecegini ama imarin genislemesinin olmayacaginida belirtmissiniz.Bu kesin bir bilgi yoksa sizin ongorunuz mudur?Bir belediye baskaninin gidip gitmemesine bagli olarak imarin cikmasi ve genislemesinin tartisilmasi bana cok sacma gelmesine ragmen ulkemizde isler boyle yuruyor.Toprak sahipleri ile uzun bir sure once sozlesme imzalanmasina ragmen hala otaban uzeri imarinin yapilmamasinin nedeni ne olabilir.Imar planinin yapacak firmalarin sadece imar planlari ile ugrasmadigini biliyoruz.Imar girilecegi soylenen alanlarda arsa toplama ve bunlarin alim satimi ile ugrasabiliyorlar.Bu nedenle tereddutlerim olusuyor.Imarin neden genislemeyecegini sordugumda aldigim cevap otaban uzeri icin belirtilen alan ile ilgili tarim gorusleri vb izinlerin alindigi soyleniyor.Bu cevapta bana yeterli gelmiyor.Sizin bu konudaki goruslerinizi merak ediyorum.Forumu takip edenler ve benim icin gorusleriniz degerli ve bu konudaki goruslerinizi merak ediyorum.Saygilar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri