Sayfa 918/997 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,069
    Bu gece, az ama özlü yazdım....

eyi uykular bana........ son 1/2 duble.........

artık ırakı da.........

adadan gelen, düşünmüşmüdür bizansa giderken....
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,069
    Göz kapaklarıma kürdan taktım....

yohh...... fayda etmiyir..

geç yatağa zıbar diye ses gelir........
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

İyi uykular abi Baksaniza Reha Kaya bile çoktaaan uyumuş

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İyi uykular abi Baksaniza Reha Kaya bile çoktaaan uyumuş
    OHAAA!!! Ne uykusu efendim, dizime iğne vurdurdum dedim, ahali anlayamadı durumun vehametini!

Götüme vurdurdum zannettiler her halde, oldu bacak bir kütük sürüye sürüye zor gidiyoruz!

3 Duble ırakı 3 sarışın hala tık yok, kıvranıyoruz yahu!

Bayılıncaya kadar damnatacağız, galiba?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    OHAAA!!! Ne uykusu efendim, dizime iğne vurdurdum dedim, ahali anlayamadı durumun vahametini!

Götüme vurdurdum zannettiler her halde, oldu bacak bir kütük sürüye sürüye zor gidiyoruz!

3 Duble ırakı 3 sarışın hala tık yok, kıvranıyoruz yahu!

Bayılıncaya kadar damnatacağız, galiba?
    Abi geçmiş olsun görmemişim vallahi.. Umarım iyisinizdir yapacak birşey varsa malum yakınım bir telefonda gelirim yatin dinlenin diyeceğim ama saatimiz geldi zaten saat 2ye kadar yatarsınız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Abi geçmiş olsun görmemişim vallahi.. Umarım iyisinizdir yapacak birşey varsa malum yakınım bir telefonda gelirim yatin dinlenin diyeceğim ama saatimiz geldi zaten saat 2ye kadar yatarsınız
    Sağolun efendim, yengeniz bilem bile terketti beni acılarımlan, ne saat 2 si bir uyursam, bir daha uyandıranı XXXim!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Bu gece zor geçecek dediydi XXX doktoru, ulan bir geçse ya!

Canı kıymetli bir herif değilim emme, bu sefer tam XXX!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sağolun efendim, yengeniz bilem bile terketti beni acılarımlan, ne saat 2 si bir uyursam, bir daha uyandıranı XXXim!
    Aman abi koskoca Reha Kaya'yi kim terkedebilir diyeceğim ama konu yenge olunca çekinmek lazım

Sayfa 918/997 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •