Bu gece, az ama özlü yazdım....
eyi uykular bana........ son 1/2 duble.........
artık ırakı da.........
adadan gelen, düşünmüşmüdür bizansa giderken....
Bu gece, az ama özlü yazdım....
eyi uykular bana........ son 1/2 duble.........
artık ırakı da.........
adadan gelen, düşünmüşmüdür bizansa giderken....
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Göz kapaklarıma kürdan taktım....
yohh...... fayda etmiyir..
geç yatağa zıbar diye ses gelir........
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
İyi uykular abiBaksaniza Reha Kaya bile çoktaaan uyumuş
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
OHAAA!!! Ne uykusu efendim, dizime iğne vurdurdum dedim, ahali anlayamadı durumun vehametini!
Götüme vurdurdum zannettiler her halde, oldu bacak bir kütük sürüye sürüye zor gidiyoruz!
3 Duble ırakı 3 sarışın hala tık yok, kıvranıyoruz yahu!
Bayılıncaya kadar damnatacağız, galiba?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bu gece zor geçecek dediydi XXX doktoru, ulan bir geçse ya!
Canı kıymetli bir herif değilim emme, bu sefer tam XXX!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri