Alıntı Originally Posted by Kurt73 Yazıyı Oku
Devletler ve milletler arasında karşılıklı çıkar üzerine ilişki kurulur elbet.
Milliyetçiliğin özü de ülkesinin ve milletinin çıkarını korumaktır.

Bizi ezeli ve ebedi düşman olarak tanımlayanlarla kişisel çikar için israrli ve bunaltici bi şekilde işbirliği yapılması benim hoşuma gitmiyor, yoksa SPK attiği kazik ile bizi kimlerin eline düşürdü görelim bunuda.

Bir not daha bu işin TR de foreks konusunda duayen diyebileceğim ve iyi kötü bir grubu olan arkadaşımın bana söylediğini paylaşmadan geçemeyeceğim;

XM ve Orbex, her ikisi ile de grup adına bize standart dışında grup üyelerinin lehine ne verebilirsiniz diye görüşüyor, taleplerini iletiyor, aldiği cevap ortak;

Grubu getirin biz size istediğinizin 2 katını verelim.

Teşekkür edip kapatiyor teli.
Satmıyor arkadaşlarını.
Kendisini tebrik ettim doğal olarak.
Görüşler sizin görüşleriniz. Ben milliyetçilik konusunda size kesinlikle katılmıyorum bu noktada görüş ayrılığımız mevcut. Milliyetçilik kişinin işini en iyi şekilde yapıp ülkesine en iyi şekilde hizmet etmesi, birşeyler gelişritmesidir. Laf ile olmuyor işte canlı canlı görüyoruz.

Dünyaya isyan ediyoruz ama bizi ipleyen yok. Elin yunanı rumuna ve tonla millete takmış durumdayız sebebi neden? bizi düşman oalarak gördüklerini düşünüyoruz.

Bütün dünya amerikayı düşman olarak görüyor fakat adamların umurlarında değil. Güçlü olduğun zaman umrunda olmuyor işte.
Bilim ve aklı bundan dolayı önemsiyorum. Kuru söz ve hamaset değil matematik insanı doğrulara götürüyor.

Konumuza dönersek, Sermayenin ülkesi vatanı olmaz bu nettir yıl olmuş 2020 nerdeyse bu konuları konuşmak bile abestir bence. Ben bizzat işlem yaptığım ve sorun yaşımadığım bir firmayı burada anlatıyorum sorulara cevap verip insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Bir ikinci firmayı burada kötülemedim. Bilmediğim firmayı zaten kötülemem de. Aradaki ince farkı umarım anlıyorsunuzdur.

ÖM ile grupları paylaşma imkanın olursa çok sevinirim. Yazılan yazıları okumayı bende isterim. İyi kötü yılların tecrübesi bizdede mevcut.

İyi çalışmalar.