Sayfa 35/1001 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Londradan Gelen Yiğit Bakan Broker Arkadaşlarıyla Telefonda Yaptığı Konuşmalar Neticesine Her şeyin Yolunda Gittiğine Dair Mutabık'mı Kalmışlari onun gibi bir şey...

Şimşek: 1 milyar dolar gelecek

EKONOMİDEN sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ekonomideki son gelişmeleri Twitter üzerinden değerlendirdi ve daha önce kamuoyuna duyurulan iki satış işleminden Türkiye 1 milyar dolarlık küresel sermaye girişi olacağını söyledi.

http://www.hurriyet.com.tr/simsek-1-...lecek-40626170

onlardan (Yani Londranın güdümündeki sıcak paracılardan 1 milyar dolar ki sayın bakan bir zamanlar o camia ile teşvikii mesayide bulunmuştu) vatandaştanda ekstradan sözde vergiler yoluyla onun en az 10 misli taze kaynak sağlanacak...

2.  Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Bu baslik forumdaki en populer basliklardan biri, belki de en populeri. Hele bu baÈ™liğa zıt acilanlarda yaprak kımıldamıyor. Durum boyle olunca ahlak zabıtaları���� cirit atiyor tabi.
    içinde dolar geçmeyen ve fikir beyan etmeyen ıvır zıvır tüm yazıları şikayet edelim. burada kimsenin özel hakimiyeti yok. sorunu böyle çözebilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Londradan Gelen Yiğit Bakan Broker Arkadaşlarıyla Telefonda Yaptığı Konuşmalar Neticesine Her şeyin Yolunda Gittiğine Dair Mutabık'mı Kalmışlari onun gibi bir şey...

Şimşek: 1 milyar dolar gelecek

EKONOMİDEN sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ekonomideki son gelişmeleri Twitter üzerinden değerlendirdi ve daha önce kamuoyuna duyurulan iki satış işleminden Türkiye 1 milyar dolarlık küresel sermaye girişi olacağını söyledi.

http://www.hurriyet.com.tr/simsek-1-...lecek-40626170

onlardan (Yani Londranın güdümündeki sıcak paracılardan 1 milyar dolar ki sayın bakan bir zamanlar o camia ile teşvikii mesayide bulunmuştu) vatandaştanda ekstradan sözde vergiler yoluyla onun en az 10 misli taze kaynak sağlanacak...
    bu miktar ancak pansuman yapar. bize sürekli ve artan bir akış lazım. bunun tek yolu şu an carry trade. bu yüzden faizlerin yükselmesi ve kur volatilitesinin azalması gerekli. yoksa akıllı para bize gelmez.

4. ABD doları yatırımı yapmak başka, tuvalet deliğine süpürülmemek için yalvararak bilerek ve isteyerek ABD'nin kucağa oturmak başka..

Sapla samanı karıştırmayalım..
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

5. şu ikilem var piyasada:
    1. powell gelecek küresel anlamda dolar düşecek.
    2. ilişkilerimiz gün geçtikçe kötüye gidiyor. bu doları ısıtıyor.
    1'i hallettik diyelim, 2'yi de halletmemiz gerekli ki dolar düşsün. 2 için 1 kasım ve 27 kasım kritik tarihler. yoksa doların düşeceğini tahmin etmiyorum.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Yahu ne nefes tüketiyorsunuz.
    Ben anladım..onca rakam bilgi çöp oldu..aşağıdaki söylüyor ne oduğunu..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Geldi mi bizim oraya buraya nazar boncuğu, gülücük, akıl izan dağıtan, zırt orada, bırt burada neşeli/mutlu kızımız...

Şimdi de hiza verme mühendisliğine soyunmuş...

Bu başlığın konusu ve adı belli.

Beğenmediyseniz, açın ikiniz "dolar paçavrası" diye bir başlık yazın okuyalım...

Yok illa buraya gelip niza çıkaracağız var mı diyeceğin diyorsanız...

Benim yapacağım bir şey yok...

Sadece havale bizimki.

İyi pazarlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ben anladım..onca rakam bilgi çöp oldu..aşağıdaki söylüyor ne oduğunu..
    Batmışız habarımız yok desene...

Sayfa 35/1001 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •