Originally Posted by devran42 yok sayın emlak bende anlam veremedim kendi formülünüz. bende sorun görünmüyor. 1dk grafiklerde : a:=(Hour()*100+Minute()=1814); a=-1 or a<-0.5 mutlaka satması lazım ! 5 dk grafikte ise a:=(Hour()*100+Minute()=1810); a=-1 or a<-0.5
Originally Posted by devran42 yok sayın emlak bende anlam veremedim USDTRY 'de canlı veride bir deneyebilir misiniz? Bende düzgün çalışıyor çünkü. 5dk'lık için 1805, 1dk için 1813 deneyin. Fiyat seçenekleri 4 koşul için kapanış olmalı ve sinyal geciktirme olmamalı.
Originally Posted by EMLAK kendi formülünüz. bende sorun görünmüyor. 1dk grafiklerde : a:=(Hour()*100+Minute()=1814); a=-1 or a<-0.5 mutlaka satması lazım ! 5 dk grafikte ise a:=(Hour()*100+Minute()=1810); a=-1 or a<-0.5 Sn. Emlak, Gerçek işlemde 1810 yazılırsa 18:10 barının kapanışında tetiklenir ama 18:15 barı olmadığı için sonraki günün açılışında flatler.
Originally Posted by devran42 sistem orda flat yalnız hem açığa satışı kapa diyorsun hemde sat diyorsun. ??
Originally Posted by flexy Sn. Emlak, Gerçek işlemde 1810 yazılırsa 18:10 barının kapanışında tetiklenir ama 18:15 barı olmadığı için sonraki günün açılışında flatler. haklısın sadece sistemin çalıştığını göstermek amacı ile eklemiştim. 1 dklıklarda örnek verirken kopyala yapıştır hatası oldu
Originally Posted by EMLAK sistem orda flat yalnız hem açığa satışı kapa diyorsun hemde sat diyorsun. ?? yanlış resim atmışım
Originally Posted by devran42 yanlış resim atmışım hocam sen 1 dklık bir grafik atarmısın en iyisi işaretlediğin yerde sistemin yine flat :D gerçi ayın beşinde satması lazımdı. bence sisteminle alakalı bir durum gibi.
Forum Rules
Yer İmleri