Artan

134,20 10 15:13
99,00 10 15:16
375,00 9.97 15:16
1.456,00 9.97 15:16
178,70 9.97 15:16
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 15:16
519,00 -8.71 15:16
57,10 -6.39 15:16
33,20 -4.76 15:16
124,00 -4.62 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

21.370.955.363,20 15:16
19.810.654.355,50 15:16
16.314.720.558,14 15:16
12.843.355.530,70 15:16
12.766.575.722,80 15:16
Tüm Hisseler
Sayfa 151/447 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251 ... SonSon
Arama sonucu : 3571 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. O herkes ayni fikirde dediklerinizin dunyadan haberi yok, sik sik girip duzeltmeler ilaveler yaptim, kafalari degismiyor.

Hisse sig, hacim yok diyorlar, bu bir suru psikolojisi meselesidir, bunu duzeltemezsiniz, ancak burada israrla her gun bunlari yazarsaniz, millet ha demek oyle herkez oyle diyor der.

Hisse hakkinda olumlu seyler yazarsaniz, canlari oyle istedigi icin, yine takarlar, yazarlar da yazarlar.

Hic birinin aklina gelmez, hele bir susalim, bakalim ne oluyor demezler.

Sizde gelir, hisse sig, kademeler bos, hacim yok dersiniz.

Sadece sunu bilin, bu sirket para satar, lastik, gubre, konut falan degil.

Bu sirketin dovizle, enerji maaliyetleri ile, paranin deger kaybi ile isi olmaz.

300 Milyonluk sermaye tavanini 200 Milyon daha artirmak icin SPK basvurdular, bugun yarin onay gelir.

Simdi bu hisse hakkinda olur olmaz seyler yazanlar, 60 kurus kar edemedim diye 7 aydir aglayanlara bir sorun bakalim.

30 Milyon sermayeli sirkete 500 Milyon TL. borclanma iznini SPK neden verir ?

Madem bu yazildigi sekliyle, herkezin oyle dedigi sorunlar var, SPK demek bunlari bilmiyor.

Buradaki arkadaslara bir sorun, 30 milyon sermaye ile, 22 Milyon TL. nin uzerinde kar etmis, yani %77 kar yazmis bir sirketle mesela BAGFS'i neden mukayese etmezler, adamlar ziyan yaziyor ama hisse fiyati 10.61 TL.

Siz herkezi biliyor sanmayin, onlar ancak bombos yazmayi bilirler.

2. Bu hissenin dusmeye yuzu yok utaniyo artik son iki bilanco doneminde boyle giderse sermaye kadar kar acikliycak neredeyse neye istinaden dussun

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu hisse istedigi zaman hic de sig bir hisse olmuyor bunu ilerde gorursunuz evet haketmedigi bir fiyatta bunun hepimiz farkindayiz ama daha zamani gelmedi demekki baska hisseler gozumun onunde yukselip giderken ben burada bekliyorum eyvallah ama borsanin da bir bedeli var maalesef yapacak birsey yok gormezden gelmek lazim borsada firsatlar hicbir zaman tukenmez borsada kazanmanin birinci sarti bence maliyet alirken kazanican

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    O herkes ayni fikirde dediklerinizin dunyadan haberi yok, sik sik girip duzeltmeler ilaveler yaptim, kafalari degismiyor.

Hisse sig, hacim yok diyorlar, bu bir suru psikolojisi meselesidir, bunu duzeltemezsiniz, ancak burada israrla her gun bunlari yazarsaniz, millet ha demek oyle herkez oyle diyor der.

Hisse hakkinda olumlu seyler yazarsaniz, canlari oyle istedigi icin, yine takarlar, yazarlar da yazarlar.

Hic birinin aklina gelmez, hele bir susalim, bakalim ne oluyor demezler.

Sizde gelir, hisse sig, kademeler bos, hacim yok dersiniz.

Sadece sunu bilin, bu sirket para satar, lastik, gubre, konut falan degil.

Bu sirketin dovizle, enerji maaliyetleri ile, paranin deger kaybi ile isi olmaz.

300 Milyonluk sermaye tavanini 200 Milyon daha artirmak icin SPK basvurdular, bugun yarin onay gelir.

Simdi bu hisse hakkinda olur olmaz seyler yazanlar, 60 kurus kar edemedim diye 7 aydir aglayanlara bir sorun bakalim.

30 Milyon sermayeli sirkete 500 Milyon TL. borclanma iznini SPK neden verir ?

Madem bu yazildigi sekliyle, herkezin oyle dedigi sorunlar var, SPK demek bunlari bilmiyor.

Buradaki arkadaslara bir sorun, 30 milyon sermaye ile, 22 Milyon TL. nin uzerinde kar etmis, yani %77 kar yazmis bir sirketle mesela BAGFS'i neden mukayese etmezler, adamlar ziyan yaziyor ama hisse fiyati 10.61 TL.

Siz herkezi biliyor sanmayin, onlar ancak bombos yazmayi bilirler.
    İnsanlar buraya girip yorumları okuyarak alım satım yapıyorsa zaten kaybeder , artı kaç kişi girip buraya yazılanları okur sizce bizim toplumumuz iki satır okuyunca sıkılıp kaçan bir toplum..

Bu hisse ile ilgili olarak o zaman hepimiz olumlu yazalım hisse yükselsin..

Hissenin beklentileri sabit bu hisse için olumsuz yani gübre lastik satmıyor para satıyor buda hisseyi beklentisizliklere sokuyor..

Gübre satan firmanın beklentileri var yatırım yapar zarar eder buna rağmen yükselir.

Para satan firma zarar ederse patlar.

5.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    İnsanlar buraya girip yorumları okuyarak alım satım yapıyorsa zaten kaybeder , artı kaç kişi girip buraya yazılanları okur sizce bizim toplumumuz iki satır okuyunca sıkılıp kaçan bir toplum..

Bu hisse ile ilgili olarak o zaman hepimiz olumlu yazalım hisse yükselsin..

Hissenin beklentileri sabit bu hisse için olumsuz yani gübre lastik satmıyor para satıyor buda hisseyi beklentisizliklere sokuyor..

Gübre satan firmanın beklentileri var yatırım yapar zarar eder buna rağmen yükselir.

Para satan firma zarar ederse patlar.
    1. Bugun borsada islem yapan hicbir kisi ve kurum, hisse.net'ten fikir edinmeden hisse almaz/satmaz.
    2. LIDFA, 1992 den beri buyuk bir basari hikayesidir. Bu ancak okuyup incelendiginde ogrenilir. 19 Haziran 2014'te halka acildi.
    Sadece halka acildiktan sonraki buyume ve karlilik artisina bir bakin, anlarsiniz.
    LIDFA, herkeze para satmaz, sadece musterilerine satar, musteri olmak icin de yeterli teminati yatirmak gerekir.
    Bilancoya bakarsaniz toplanmis olan bu teminatlarin 7 Milyar TL.ye yakin oldugunu gorursunuz.

Demek ki, patlar matlar dememek lazim.

6. Bu hafta içi hisse 5,6 seviyelerini bir gün dahi olsa görmesi gerekir aksi takdirde tamamen şansa kalmış demektir işimiz.

7.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    1. Bugun borsada islem yapan hicbir kisi ve kurum, hisse.net'ten fikir edinmeden hisse almaz/satmaz.
    2. LIDFA, 1992 den beri buyuk bir basari hikayesidir. Bu ancak okuyup incelendiginde ogrenilir. 19 Haziran 2014'te halka acildi.
    Sadece halka acildiktan sonraki buyume ve karlilik artisina bir bakin, anlarsiniz.
    LIDFA, herkeze para satmaz, sadece musterilerine satar, musteri olmak icin de yeterli teminati yatirmak gerekir.
    Bilancoya bakarsaniz toplanmis olan bu teminatlarin 7 Milyar TL.ye yakin oldugunu gorursunuz.

Demek ki, patlar matlar dememek lazim.
    çok haklısın arkadaşım ben kendi adıma ufak birikimlerimi değerlendirmek için hisse alıp satıyorum ve burada özellikle sizin gibi değerli arkadaşların yorumlarını okurum ve ayrıca hisse fk pd gibi değerlere bakıyorum ancak fazla anlamam faydalı bilgiler yazan arkadaşları hayranlıkla takip ederim

8.  Alıntı Originally Posted by tekniker1 Yazıyı Oku
    çok haklısın arkadaşım ben kendi adıma ufak birikimlerimi değerlendirmek için hisse alıp satıyorum ve burada özellikle sizin gibi değerli arkadaşların yorumlarını okurum ve ayrıca hisse fk pd gibi değerlere bakıyorum ancak fazla anlamam faydalı bilgiler yazan arkadaşları hayranlıkla takip ederim
    Sen de sagolasin.

Sayfa 151/447 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •