Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 584/1014 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    benim kullandığım anlamı : "bir şey için açık ve tipik örnek" ve sezdirdiği/çağrıştırdığı benzer anlamlar.

sizin söylediğiniz ve siyasal İslam'ın tipik özellikleri olarak yıllardır gördüğümüz şeyler ne yazık ki kolay değişebilecek şeyler değil. değişmemesi için ayrıca eğitim sistemini de defalarca yerle bir ettiler, yıktılar. bu acı verici bir konu, zira toplumun katetmesi gerekn yol uzun ve bizim istediğimiz kadar hızlı olmuyor.

diğer taraftan "...umuyorum" dedim zira şehircilik, özellikle istanbul bağlamında, sürdürülemez bir noktada, bir çözüm bulunmak zorunda.
    Herif köle gibi üç kuruşa BIM de çalışıyor, böyyük Türkiyenin kalkınmasından ! zerre payına düşmemiş ,Haziran seçimlerinde AKP tek başına iktidar olacak oyu alamayınca bu herif kara yaslara battı. Sebep ; bunlar MÜSLÜMAN ağızlarından allah peygamber adını düşürmüyorlarmış. Ama sahi ya alnı secdeye değenden zarar gelmezdi dimi ? 15 temmuz şehitlerini saygıyla anıyorum.
    Son düzenleme : umutabi; 01-11-2017 saat: 22:06.

2.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    herkes benim dediğime geliyor sonunda Ataşehirde 3+1 dairede 3,000 lira kirada oturuyorum. eve 1,5 milyon istiyorlar. Evi alacak paramda var almıyorum. 2senedir kirayada zam yok.
    Hocam, Bence pazarlik yapin ev sahibiyle. "Ekonomik sartlar degisti, ortam sakat" diyerek 2500 e cekin kirayi, GIK demeyecektir. Artan 500 le de alemlere akariz her ay.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    İstanbul Güngören semtinde MERTER AVM diye hatırladığım kadarıyla 10 yıl önce bir proje yapılmıştı. Hangi geri zekalı, hangi araştırmayı yaparak oraya o projeyi dikti cidden bilemiyorum ama buraları bilen, bu bölgede yaşayan en salak vatandaşa sorsalar o Avm nin tutunamayacağını öğrenebilirlerdi. Şimdi orası yıkıldı NEF betoncusu oraya yeni bir konut ağırlıklı bir proje yapıyor. Ulan ülkede zaten tasarruflar kıt, sermaye yetersiz, elin şeyine ihtiyaç duyulup 480 milyar dış borç yapmışınız sırf bu yüzden ülkenin bağımsızlığını bile tehlikeye atmışınız ama o KIT SERMAYEYİ böyle futursuzca betona heba ediyorsunuz. Tabi bunu normal zekalı, ülkesini seven az sayıda aklı başında insan söylüyor yoksa çoğunluk için tüm bu işler TÜRKİYENİN kalkınıp geliştiğinin işareti olarak sayılıyor.Hayır onlar için bu beton manyaklığı ne mok sayılırsa sayılsın benim gibilerin zerre kadar umurunda değil ama işler boka sardığında gelipte DOLAR tutan vatan hainidir demiyorlar mı işte o zaman ifrit oluyorsun.
    http://www.metro-properties.com.tr/t...eler/detay/05/
    Künye Bilgisi
    Mülk Sahibi: Bahçelievler Gayrimenkul
    AVM Yönetimi: MP TR
    Açılış Tarihi: 06.08.2009
    Arsa Büyüklüğü: 44.316 m2
    Toplam İnşaat Alanı: 68.979 m2
    Kiralanabilir Alan: 29.650 m2
    Mağaza Adedi: 40
    Otopark Sayısı: 1.320

https://www.guncelprojebilgileri.com...upa/proje/3010
    Nef Bahçelievler
    İstanbul Avrupa / Bahçelievler
    640.000 TL'den başlayan fiyatlar
    Karşılaştırma listesine ekle

İletişim Bilgileri
    İl / İlçe: İstanbul Avrupa / Bahçelievler
    Adres: Mehmet Akif Cad. Bahçelievler/İstanbul
    Telefon: 444 9 633
    Web site: http://nefbahcelievler.com/
    E-Mail: info@nef.com.tr

Proje Bilgileri
    Yapımcı Firma: Timur Gayrimenkul
    Proje Tipi: Daire
    Konut Sayısı: 1023
    Arsa Alanı: 44326 m2
    Konut Tipleri: 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1
    Metrekare Alanı: 40 - 280 m2
    Teslim Tarihi: Ağustos 2019
    Proje Etiketleri: Nef Bahçelievler , Nef , İstanbul Konut Projeleri

18.10.2017 Nef Bahçelievler Fiyat Listesi
    Daire Tipi Fiyat Aralığı
    1+1 640.000 TL`den başlayan fiyatlarla
    2+1 1.008.000 Tl`den başlayan fiyatlarla
    3+1 1.406.000 Tl`den başlayan fiyatlarla
    4+1 2.067.000 TL`den başlayan fiyatlarla

Aynı yer, aradan geçen 8 yıl, bir önceki betona harcanan KIT para boşa gitmiş, şimdi yıkılan o beton yerine KIT olan paralar harcanarak yeni BETON dikilecek.. Bunun adına Türkiyede``KALKINMA `` diyorlar...
    Yürrü ! TÜRKİYE bu adamlar seni yönetmeye devam ettikçe kim tutar seni. AL GAVURDAN ! 480 MİLYAR DOLAR borcu yatır betona . DÜNYADA MEKAN AHİRETTE İMAN gerisini koy ver gitsin. Medeni ülke seviyesine ulaşmakmış, eğitimmiş, bilimmiş, çok üretip tüm ülke insanlarının refahını arttırmakmış, miktir et gitsin. Yap betonu olmadı yık betonu yap yeni betonu sonuç : Herkes layık olduğu seviyede yaşar dırdır etmeye gerek yok. Ha! birde daha çok beton yapılsın, Ağaoğlu 3. ortancayı alsın diye tasarrufunu Tl de tutup enflasyon altında tarumar etmek yerine sizin yediğiniz o GAVUR ! parası DOLAR `da tutanlara sakın ola hain falan demeyinde ne mok yerseniz yiyin ,hatta aksırana, tıksırana, kusana kadar yiyin ...
    Son düzenleme : umutabi; 01-11-2017 saat: 22:32.

4. Cebimde 250K olsa ve 250 K lık evini sat,sana Bahçelievlerdeki 1 milyonluk daireyi 500 e verelim orada otur deseler,yeminle gidip almam

Bu arada NEF den daire alıp iş bitti sanmayın NEF ömrü billah kendi yönetim şirketiyle kendi evinizde, piyasanın en üstünde site aidatlarıyla, sizi YOLMAYA devam edecektir. Kazan Türkiyem, yola devam, sende bu bol miktarda beton sevdalısı oldukça onları SOYMAZSAN salaksın.

NEF şikayetleri

10 Aydır oturmakta olduğum NEF13' deki dairemden çekmediğim kalmadı. 10 aydır girdiğim günden beri düzeli bir şekilde kiralarımı ve aidatlarını hiç aksatmadan ödemiş olduğum dairemde param ile rezil oluyorum. Dairede tavandan su akıtmalarından tutun çalışmayan klimalar mı dersiniz yürüyerek çıktığım 8 kat mı dersiniz asansör sorunları havuza dönen otoparklar ve daha nice sıkıntılar dairemde bile doğru düzgün kalamıyorum neredeyse her gün başka yerlerde kalmak zorunda kalıyorum ve en sıkıcı kısmı hiçbir şekilde yardımcı olmayan ve ilgilenmeyen yönetim ve teknik servis telefonlara bile cevap verilmiyor. En kısa sürede hukuksal işlemlerimi başlatacağım.

Nef 03 projesinden bir daire aldım. Asansörler devamlı arızalı, bütün asansörlerin çalıştığını çok nadir görmekteyiz. Aidat artışları % 30 civarında bu da yatırım amacıyla alınıp kiraya verilecek dairelerin değerini düşürüyor. Bu sorunları Nef müşteri hizmetlerine bildiren mail atmamıza rağmen hiçbir dönüş yok.
    aidatarızaasansörcivardairedeğerkiramailprojeyük

Nef İnşaat Aidat 410 TL Oldu!
    2015 yılında Nef 11 sitesinden daire tuttum. Girdiğimde aidat 260 TL ödüyordum. 2016 Ağustos'ta zam yapıldı ve 2017 yılında kapsayacağını söylemişlerdi. 299 TL ödüyordum. Ne hikmetse site bir anda 2017 Şubat'ta apar topar karar alıp 410 liraya yükseldi. Isınma bedeliyle aylık 620 lira ödeme yapıyorum ve evim 1+0.Bunun acil olarak çözülmesi lazım , m2 si 7 lira aidat olmaz.
    acilaidatbedeldaireevhikmetyükzam

Nef İnşaat Yanlış Yönlendirme !
    Kerim K. / 27 Kasım 2015 / henüz şikayete şirket cevap vermedi..

Nef İnşaat Bu öğe ne hakkında? Bunu ilginç kılan nedir? Değişik bir başlık ekleyerek ziyaretçilerinizin dikkatini çekin...Nef İnşaat şirketi tüm projelerinde net ve brüt arasında %50 fark ile teslim ediyorlar. Piyasada bu kadar düşük fark ile teslim etmek etik değil.
    Nef09 projesini 4.Levent diye pazarladılar ve 4.Levent Metro'nun önünde dediler. Herkes bunun için yüksek yatırımlar yaptı ancak proje Sanayi Mahallesinde. Ayrıca m2'sine 32$ kira alabileceğimiz taahhüt edildi ama m2'si 32 TL'ye kiralanıyor. Nef09 A Blok'un otoparkı halen yapılı değil ve tamiri sürerken Nef İnşaat firması mal sahiplerinden aidat talep ediyor. Bu kadar mağduriyet üstüne hayali başka bir projeden bahsedip alanları tekrar hayal kırıklığına uğratacak hikayeler anlatıyorlar

Daha neler neler, isteyen girer internet`e sadece bir tık, öğrenir ama yoook ! önceden araştırmayacaksın malı alacaksın sonra aaa ! beni kazıkladılar diye araştırmaya başlıyacaksın. İşte biz buna dünyada TÜRK YATIRIMCI mentalitesi diyoruz. O halde böyle başa böyle tarak, böyle beton sevdalılarına böyle KAZIKLAR az bile . Ben olsam KAZLARI kümese koyduktan sonra yolunmadık tüy bırakmam. Herkes layık olduğunu yaşar, dırdır edene kulaklarınızı tıkayın ve görmezden gelin . Kendi düşen ağlamaz , düşene bir tekmede sen at.. Türk atasözleri

https://www.emlaktasondakika.com/hab...-krizde/130970

Dubai`de konut fiyatları düştü, emlak sektörü krizde!FİYATLAR 10 YILDA YÜZDE 27 DÜŞTÜ
    Emlak fiyatları bir yıl içinde yüzde 8 düşen Dubai'de, Reidin verilerine göre konut fiyatlarının tavan yaptığı 2008'den beri ise fiyatlar yüzde 27 geriledi. Emlak krizinin her geçen gün büyümesi ise, 2018'de bitmesi öngörülen 20 bin konutun akıbetini belirsizliğe sürükledi. Gayrimenkul danışmanları, 2017'de fiyatların son 18 ayın en dip seviyesinde olduğunu belirterek, yatırımcıların bölgeye ilgisinin artabileceğini vurguluyor.

TURİZM KAYBI 1 MİLYAR DOLAR
    Dubai'de, hayatın pahalılaşmasının da etkisiyle azalan turizm gelirleri, krize yol açan diğer bir neden oldu. Sadece Katar krizinin ise, Dubai turizmine 1 milyarlık dolarlık darbe vurması bekleniyor. Finans otoriteleri de, BAE'nin finans merkezi Dubai'deki bankaların adı henüz konmayan krizin etkisiyle 2 bin kişiyi işten çıkarabileceğini değerlendiriyor. Dubai'nin 2018'de 22 milyar dolarlık borç ve borcun geri ödemesi ile karşı karşıya olduğunu hatırlatan uzmanlar, krizin önümüzdeki yıl daha da derinleşebileceğini belirtiyor.

KRİZ TÜRKİYE'YE YARADI
    Dubai'deki krizi körükleyen vergiler nedeniyle, ülkedeki kuyum şirketleri İstanbul'a taşınmaya başladı. Böylece, Dubai'deki yeni kriz Türkiye'nin lehine dönmüş oldu. Söz konusu şirketler, Dubai'nin yüzde 5 gümrük ve yüzde 5 de KDV getirmesi sonrasında bu ülkeden çekilme kararı aldı. Sektör temsilcileri, son bir yıl içinde İstanbul'da 200'e yakın Dubaili kuyum firmasının faaliyete başladığını belirtiyor.

Ne güzel dimi Dubaideki kriz Türkiye ye yaramışmış... Hani haberi tam okumasan zannedeceksin ki Dubaideki emlak krizi Türkiye ye yaramış bu durumda Türkiyede emlak değerlenmeye devam edecek. Ama sonra haberi tam okuyorsun aaa! meğerse vergi artışlarından doları kuyum şirketleri Türkiye ye gelmişmiş miş te miş...

ÇEVİR KAZI YANMASIN AMAN HAAA SAKIN KERİZLER UYANMASIN.

Nef İnşaat Nef 13 Havuz İptali!
    Nef 13 Merter, sözleşmede ve projede yer alan havuz depo ve sosyal alanlarının yapımını iptal ederek tarafımıza ev satmıştır. 2016 Haziran ayında daireleri teslim edeceklerini söyleyip, hatta site önüne afiş asıp daireleri teslim etmeleri Eylül ayını bulmuştur. 900 Daire için vadettikleri projede görmüş olduğumuz büyük spor salonu yerine en fazla 15 kişinin spor yapabileceği minimal bir salon yapıp, aynı şekilde vaat etmiş oldukları 24 aktivite odası olacağını söyledikleri odalardan sadece 10 tanesi mevcuttur. Dairelerde, sözleşme yaparken gezdirmiş oldukları örnek dairede görmüş olduğumuz malzemelerin hiçbiri kullanılmamıştır ve her malzeme son derece basit ve ucuz işçilikle yapılmış buna ek olarak da taşeron firmalara yaptırılmaktadır. Banyolarda gider deliği bulunmadığından bir üst daireyi su basıyor ve hiçbir suçunuz olmadığı halde dairenin mağduriyetini yine kendimiz karşılamak zorunda kalabiliyorsunuz. Çünkü yönetim hiçbir şeyle muhatap olmuyor. Tek yaptıkları aidatları günü gününe almak ve bir gün geçse bile faiz işletmektir. Otopark kullanışsız, güvenlik hiçbir şekilde görevini icra etmiyor, elinizi kolunuzu sallayarak girebiliyorsunuz buna ek olarak megafonlar çalışmadığından misafirinizi karşılayamıyorsunuz. Sitenin tüm asansörlerinde arıza mevcut, şöyle ki geçtiğimiz aylarda iki kez asansörde kaldık. Bütün bunlara karşılık aidatlar çok yüksek, son olarak herkesin sabrını taşıran mevzu ise yazımın başında bahsetmiş olduğum; Sözleşmede belirttiğiniz 2 blok üstündeki teras havuzlarının ve aynı şekilde sözleşmede yer alan ve eve dahil olan 5 metrekarelik depoların da iptal olduğunu evi aldıktan iki yıl sonra yeni yeni kendimiz araştırarak öğrenmemizdir. Yönetim olarak yapacak hiçbir şeyinizin olmadığını ve genel merkezle görüşmemiz gerektiğini söylüyorsunuz, genel merkeziniz ise haklı olduğumuzu ve istersek dava edebileceğimizi söylüyor. Çok kurumsal bir çözüm gerçekten. 900 dairenin de tek istediği bu olayın üstünün kapanmaması. Tüm site sakinlerinin sadece dava açmakla kalmayıp, basına gazetelere ve gerekli yerlere duyuru yapacağını bildiririm.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...63672560/detay
    13 CEVİZLİBAĞ KAT 7 94 M2 ABLOK ULTRA LÜX DAİRE640.000 TL

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...81765149/detay
    NEF 13 MERTER'DE PEYZAJ MANZARALI SATILIK 1+1 DAİRE 360.000 TL

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...11309523/detay
    NEF 13 SATILIK 3+1 BALKONLU DAİRE 970.000 TL

Önce NEF den neflenen bir betonzedenin serzeniş pardon haykırışlarını paylaştım sonrada aynı projeden 2. el satışlarını. Beton sevdalısı forumdaşlara faydam olsun . Betona inanma ama betonsuz kalma. Buyurun NEF den aziz beton sevdalısı Türk yatımcısına inanılmaz Kazıklar pardon fırsatlar NEF`i İZLEMEYE DEVAM EDİN...

Sayfa 584/1014 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •