Cebimde 250K olsa ve 250 K lık evini sat,sana Bahçelievlerdeki 1 milyonluk daireyi 500 e verelim orada otur deseler,yeminle gidip almam
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Cebimde 250K olsa ve 250 K lık evini sat,sana Bahçelievlerdeki 1 milyonluk daireyi 500 e verelim orada otur deseler,yeminle gidip almam
NEF şikayetleri
10 Aydır oturmakta olduğum NEF13' deki dairemden çekmediğim kalmadı. 10 aydır girdiğim günden beri düzeli bir şekilde kiralarımı ve aidatlarını hiç aksatmadan ödemiş olduğum dairemde param ile rezil oluyorum. Dairede tavandan su akıtmalarından tutun çalışmayan klimalar mı dersiniz yürüyerek çıktığım 8 kat mı dersiniz asansör sorunları havuza dönen otoparklar ve daha nice sıkıntılar dairemde bile doğru düzgün kalamıyorum neredeyse her gün başka yerlerde kalmak zorunda kalıyorum ve en sıkıcı kısmı hiçbir şekilde yardımcı olmayan ve ilgilenmeyen yönetim ve teknik servis telefonlara bile cevap verilmiyor. En kısa sürede hukuksal işlemlerimi başlatacağım.
Nef 03 projesinden bir daire aldım. Asansörler devamlı arızalı, bütün asansörlerin çalıştığını çok nadir görmekteyiz. Aidat artışları % 30 civarında bu da yatırım amacıyla alınıp kiraya verilecek dairelerin değerini düşürüyor. Bu sorunları Nef müşteri hizmetlerine bildiren mail atmamıza rağmen hiçbir dönüş yok.
aidatarızaasansörcivardairedeğerkiramailprojeyük
Nef İnşaat Aidat 410 TL Oldu!
2015 yılında Nef 11 sitesinden daire tuttum. Girdiğimde aidat 260 TL ödüyordum. 2016 Ağustos'ta zam yapıldı ve 2017 yılında kapsayacağını söylemişlerdi. 299 TL ödüyordum. Ne hikmetse site bir anda 2017 Şubat'ta apar topar karar alıp 410 liraya yükseldi. Isınma bedeliyle aylık 620 lira ödeme yapıyorum ve evim 1+0.Bunun acil olarak çözülmesi lazım , m2 si 7 lira aidat olmaz.
acilaidatbedeldaireevhikmetyükzam
Nef İnşaat Yanlış Yönlendirme !
Kerim K. / 27 Kasım 2015 / henüz şikayete şirket cevap vermedi..
Nef İnşaat Bu öğe ne hakkında? Bunu ilginç kılan nedir? Değişik bir başlık ekleyerek ziyaretçilerinizin dikkatini çekin...Nef İnşaat şirketi tüm projelerinde net ve brüt arasında %50 fark ile teslim ediyorlar. Piyasada bu kadar düşük fark ile teslim etmek etik değil.
Nef09 projesini 4.Levent diye pazarladılar ve 4.Levent Metro'nun önünde dediler. Herkes bunun için yüksek yatırımlar yaptı ancak proje Sanayi Mahallesinde. Ayrıca m2'sine 32$ kira alabileceğimiz taahhüt edildi ama m2'si 32 TL'ye kiralanıyor. Nef09 A Blok'un otoparkı halen yapılı değil ve tamiri sürerken Nef İnşaat firması mal sahiplerinden aidat talep ediyor. Bu kadar mağduriyet üstüne hayali başka bir projeden bahsedip alanları tekrar hayal kırıklığına uğratacak hikayeler anlatıyorlar
Daha neler neler, isteyen girer internet`e sadece bir tık, öğrenir ama yoook ! önceden araştırmayacaksın malı alacaksın sonra aaa ! beni kazıkladılar diye araştırmaya başlıyacaksın. İşte biz buna dünyada TÜRK YATIRIMCI mentalitesi diyoruz. O halde böyle başa böyle tarak, böyle beton sevdalılarına böyle KAZIKLAR az bile . Ben olsam KAZLARI kümese koyduktan sonra yolunmadık tüy bırakmam. Herkes layık olduğunu yaşar, dırdır edene kulaklarınızı tıkayın ve görmezden gelin . Kendi düşen ağlamaz , düşene bir tekmede sen at.. Türk atasözleri
Yer İmleri