Sayfa 276/814 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmet1919 Yazıyı Oku
    Ben 9000000 TL tüm ortaklara diye anladım yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar
    5 ekim 2017 tarihinde yapılan genel kurul toplantı tutanağı madde 16 ıg ventures in 7.300 bin
    tahsisli sermaye artırımı başvurusu yapacağı beyan ediliyor diğer şekilde azaltım ve artırım var ise bizi yanılttılar.Benim anladığım bu ha şimdi ki genel kurul a bırakıl dı ise artırım ve azaltımı aynı anda neden 5 ekim deki genel kurulda bu bilgiyi sakladınız diye sormazlar mı?

2. Aklima gelmiyor değil hani şimdi burada ky arkadaslarimiz ellerinde nereden baksan 10000 bin trnsk var diye düşünüyorum
    Şimdi sermaye azaltımı yapıp bedelli olunca nereden baksan katılmak isteyenler en az 4000 TL koyacaklar
    Ben sesli düşündüm acaba ig ventures 7300000 u bedelliyiyi katilmayanlardan ruchanlari toplayıp sonra Rüçhan başı 1 TL hesabında bekletip bu şekilde hareket edecek gibime geliyor ytd. Tahsisli yok gibime geliyor ytd

http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post1163397

Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
    bir halt olacağı yok.

4. YARIN başvurudan sonra baskılama biter mi?

5. Sn Tarkan surec tekrarlanacak biliyorsunuz. Bu basvurular ve izinlerin alinmasi malesef zaman aliyor. Ornegin spk nin onayı 3 haftayi bulabilir.. bakanlik onayi onceki degisiklik talebinde 40 gun + posta suresi (10 gun) kadar surmustu. Genel kurul cagrisindan sonra genel kurulun toplanmasi 2.5 ayi bulmuştu. Zamani olmayanlar ve cikmak isteyenler oldukca baski hep olacak. Yani bize 1 tur daha attiriyorlar. Bu 3. Tur oluyor.. bu artik tekke degil budist tapinaginin kapisinda beklemeye dondu..

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by isaacx006 Yazıyı Oku
    Sn Tarkan surec tekrarlanacak biliyorsunuz. Bu basvurular ve izinlerin alinmasi malesef zaman aliyor. Ornegin spk nin onayı 3 haftayi bulabilir.. bakanlik onayi onceki degisiklik talebinde 40 gun + posta suresi (10 gun) kadar surmustu. Genel kurul cagrisindan sonra genel kurulun toplanmasi 2.5 ayi bulmuştu. Zamani olmayanlar ve cikmak isteyenler oldukca baski hep olacak. Yani bize 1 tur daha attiriyorlar. Bu 3. Tur oluyor.. bu artik tekke degil budist tapinaginin kapisinda beklemeye dondu..

7.  Alıntı Originally Posted by isaacx006 Yazıyı Oku
    Sn Tarkan surec tekrarlanacak biliyorsunuz. Bu basvurular ve izinlerin alinmasi malesef zaman aliyor. Ornegin spk nin onayı 3 haftayi bulabilir.. bakanlik onayi onceki degisiklik talebinde 40 gun + posta suresi (10 gun) kadar surmustu. Genel kurul cagrisindan sonra genel kurulun toplanmasi 2.5 ayi bulmuştu. Zamani olmayanlar ve cikmak isteyenler oldukca baski hep olacak. Yani bize 1 tur daha attiriyorlar. Bu 3. Tur oluyor.. bu artik tekke degil budist tapinaginin kapisinda beklemeye dondu..

Artık bekleriz tapınakta
    Artık ilave hisse almamayı dusunuyorum bedelli için nakit biriktirmeliyim ytd

8.  Alıntı Originally Posted by isaacx006 Yazıyı Oku

sıkıntı yok ben tur atarım.ama spk da bunlara tur bindirmesin yalan beyandan önce tahsisli sonra azaltım artırım

Sayfa 276/814 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •