Sayfa 57/62 İlkİlk ... 7475556575859 ... SonSon
Arama sonucu : 490 madde; 449 - 456 arası.

Konu: PIMAS - Pimaş

1.  Alıntı Originally Posted by Reaktör Yazıyı Oku
    Şuan öyle bir risk gözükmüyor, diyelim ki kottan çıkma başvurusu yaptı. Kimse zararlı çıkmaz bu işten. Son 6 ay içerisinde ki fiyat ortalamasından çağrı yapar. Egpro için halka açıklığın düşük olması olası spekülasyonda fiyatların yukarı çekilmesinde çok rahatlık sağlar veya düşüşünde.
    Son 6 ay baskılayıp fiyatı kasıtlı olarak düşük tutarsa ve ondan sonra başvurursa
    Felaket tellalı olmak istemem ama
    Yatırımcıyı koruyacak birşey yoktur eminim bunun için

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by paşam Yazıyı Oku
    Son 6 ay baskılayıp fiyatı kasıtlı olarak düşük tutarsa ve ondan sonra başvurursa
    Felaket tellalı olmak istemem ama
    Yatırımcıyı koruyacak birşey yoktur eminim bunun için

Rahat ol ortak, egpro nun açık olan kısmı %3 bile değil, en kabadayı hesapla 20M yapar, bu kadar sığ bir kağıtda hangi babayiğit baskılayabilir fiyatı!!!

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!

3. PIMAS - Pimaş

Alıntı Originally Posted by borubukucu Yazıyı Oku
    Rahat ol ortak, egpro nun açık olan kısmı %3 bile değil, en kabadayı hesapla 20M yapar, bu kadar sığ bir kağıtda hangi babayiğit baskılayabilir fiyatı!!!

%5 in altında olması korkutuyor beni zaten
    Deceunik kendisi baskılayabilir böylece çağrı yada ayrılma hakkı fiyatını daha düşük yapıp cebinden daha az para çıkar

Son düzenleme : paşam; 06-11-2017 saat: 12:46.

4. Birleşme onayladı. Benim anladığım her pimas hissemize 0,4933 egeprofil alacağız. Bu doğru ise 9,92 * .4933= 4,89 ediyor. % 10 kadar pimas ucuz gibi görüyorum. Bu doğrumudur konuya hakim arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim. Saygılarımla

5.  Alıntı Originally Posted by m.kemal türk Yazıyı Oku
    Birleşme onayladı. Benim anladığım her pimas hissemize 0,4933 egeprofil alacağız. Bu doğru ise 9,92 * .4933= 4,89 ediyor. % 10 kadar pimas ucuz gibi görüyorum. Bu doğrumudur konuya hakim arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim. Saygılarımla
    Şu anki duruma göre durum aynen dediğin gibi. Birleşmenin tamamlanması için yaklaşık 1,5 - 2 aylık bir süreç var. Süreç sonunda aradaki fark kapanacak (ya pimaş artacak ya da egpro düşecek) ve herbir pimaş için 0,4922 egpro alacağız..

6. 0,4933

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by m.kemal türk Yazıyı Oku
    Birleşme onayladı. Benim anladığım her pimas hissemize 0,4933 egeprofil alacağız. Bu doğru ise 9,92 * .4933= 4,89 ediyor. % 10 kadar pimas ucuz gibi görüyorum. Bu doğrumudur konuya hakim arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim. Saygılarımla
    Ama her halukarda gk a katılıp şerh koyacaklar için 4,61 garanti!!

8. Merhaba arkadaşlar. Bugün PİMAŞ Yatırımcı İlişkilerinden yetkili ile görüştüm. Pimaş hissedarı olduğumu ve ayrılma hakkının kullanılacağı genel kurulun ne zaman yapılacağını sordum. Kesinlikle uzatmak istemiyoruz, 2017 senesi dolmadan mutlaka birleşme tamamlanacak dedi. Bilginiz olsun.

Sayfa 57/62 İlkİlk ... 7475556575859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •