Sayfa 145/469 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. jeneratör.....

Şu anki kanatim,müjdat uslu,iflas ertelemeye baş vurdu,,,stoklarını nakite çevirdi....alacağını aldı.
    İlas kararı çıktı,şirkette haciz işlemleri başlatıldı,tüm ticari faaliyetler bitti....
    Muhtemelen müjdat uslu İstinaf mahkemesine bile başvurmayacaktır.......alacaklarına almıştır...kendince sıfırdan yeniden başlayacaktır....ANCAK SIFIRDAN BAŞLAR,ÇİL ÇİL ALTINLARINI O BİRİKTİRİRKEN,BİRİKİMLER,İNİ KAYBEDENLER,BİRİKİMLERİNİ ONA YAR ETMEYECEKTİRRRRRRR.EN AZINDAN NOMİNAL DEĞERİNDEN ELİMİZDEKİLERİ ALAMALIDIRKİ BEYAZ SAYFASI SİYAHA DÖNMESİN......ytd

2. Bir kaç gündür burada yazan deniz,mesud ,sait vs.....hisselerin,virmanların,kim alıp kim sattığının hesabını yaparak ne yapmaya çalışırlarki.....Şirket iflas etmiş,bundan sonra yasal olarak neler yapılabilir...bu konuda bildikleri bir öngörü veya hukuki bir beklenti nasıl olurun hesabı varsa onları paylaşacaklarına,,o aldı ,bu aldı,ben bu işleri hallederim,yok sen halledemezsin.....gibi boş muhabbetler.....özellikle deniz nickli arkadaş soru size.
    1-şirket iflas etti,bu gerçek
    2-müjdat uslu istinafa gidermi.
    3-genpower ,gen yatırım bünyesinde bir şirketti,bu durumda hukuken gen yatırım holdingin varlığı devam edecekmidir.
    4-genel kurul çağrısı olabilirmi.

3. Mahulli yazılanları anlamamışsın.
    İddialar şu: bazı kimseler Genyh hisselerinin satılması için manipülasyon yaptı.
    Bunların arasında Mku da var.
    666 da elindeki verileri açıkladı. Fakat buradan 250bin lot virman yapılmış olduğu iddiasından net bir sonuç çıkmadığını ifade ettim.
    İşin doğrusu ne diye deniz4837 ye sorduk. Hatta varsa işin doğrusunu bilen buyursun yazsın diye ortaya bıraktık. Cevab yok.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. mesud kardeşim...

Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    Mahulli yazılanları anlamamışsın.
    İddialar şu: bazı kimseler Genyh hisselerinin satılması için manipülasyon yaptı.
    666 da elindeki verileri açıkladı. Fakat buradan 250bin lot virman yapılmış olduğu iddiasından net bir sonuç çıkmadığını ifade ettim.
    İşin doğrusu ne diye deniz4837 ye sorduk. Hatta varsa işin doğrusunu bilen buyursun yazsın diye ortaya bıraktık. Cevab yok.

ben onları anladım...mesut kemal beyin öyle maniplasyonlar içinde olacağına inanmıyorum,,,ancak velevki olsun....bu neyi değiştirir,,,şirketin mevcut durumu hakkındaa bilginiz varmı,istinaf başvurusu şirket tarafından olacakmı,,,şirket bistinafa başvurmasa murat doğan başvursa ,hangi bilgiyle ,belgeyle ,gelecek perspektifiyle sonuç alabilirki,,,neticee müjdat uslunun b işi kovalaması gerkecek değilmidir....iflas kesinleştikten sonra neyin hesabı olacakki.....slmlar..ytd

5.  Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    Mahulli yazılanları anlamamışsın.

adı üstünde iddia....ama idia olmayan somut olan bir gerçek var...1. derece mahkeme iflas kararı verdi...ytd

Herseyi saibeli hileli sirket. Sizi de anlamak mumkun degil nasil kimin ne olduguna nasil inanabiliyorsunuz.

Ben su grafige ilk baktigimda "yuh" olmustum. Mujdat'in kendisi cikartti bu hikayeyi demistim.

KAP'a haber geliyor mali musavir aliyor diye. 2 ay hisse 0.40. Son 0.40 alis kesildikten sonra 1 haftada 0.66 oluyor. Indikten sonra tekrar alimlara devam ediyor. Yani bit yenigi aramaz misiniz bu iste?

Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    adı üstünde iddia....ama idia olmayan somut olan bir gerçek var...1. derece mahkeme iflas kararı verdi...ytd
    Soylemez sana burda kimse neyin ne oldugunu. Ben 3 aydir ne dondugunu anlayamiyorum. Gruplarina katil.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

Herseyi saibeli hileli sirket. Sizi de anlamak mumkun degil nasil kimin ne olduguna nasil inanabiliyorsunuz.

Ben su grafige ilk baktigimda "yuh" olmustum. Mujdat'in kendisi cikartti bu hikayeyi demistim.

KAP'a haber geliyor mali musavir aliyor diye. 2 ay hisse 0.40. Son 0.40 alis kesildikten sonra 1 haftada 0.66 oluyor. Indikten sonra tekrar alimlara devam ediyor. Yani bit yenigi aramaz misiniz bu iste?
    değerli kardeşim hepsini anlıyorum,,,şirket hiyleli,bir sürü numara dönmüş v.s...kabul....Bende diyorum ki,bu neyi değiştirir,mahkeme şirketin iflasını vermiş....gerekçeli karar açıklandıktan sonra Müjdat istinaf başvurusu yapmazsa,,,şirketin iflası onaylanırsa.....tüm beklenti bitince......ne önemi var eskiden şu olmuş ,bu olmuşun....slmlar

Sayfa 145/469 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •