Sen grip olduğunda, ilaçlarını da Suriyeli ye mi veriyorsun içmesi için??
)))
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen grip olduğunda, ilaçlarını da Suriyeli ye mi veriyorsun içmesi için??
)))
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
yoruldum,
hayat yordu beni..![]()
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Bir araba, morumuş içi geçmişlerlen uğraşıyoruz, resmen yahu!
Atölyede attım altıma 4 sarışın, eve geldim şimdi tezgahta halledeceğim, bir sarışın!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kiminin radyatörü deliktir, kiminin devirdaimi su sızdırıyordur!
Şimdi de egzosu patlağa denk geldik, yahu!
Irakı sofrası değil, araba mezarlığı mübarek!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Tam 35 sene sittimin sanayilerinde gezindim, tam kurtuldum derkene, bu hurdalara tosladık, iyimi!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri