Artan

339,00 9.98 10:10
10,43 9.91 10:10
789,00 9.58 09:55
57,35 8.21 10:10
49,06 6.65 10:10
Artan Hisseler

Azalan

89,70 -9.98 10:10
245,10 -9.97 10:10
46,32 -9.97 10:10
10,95 -9.95 10:10
6,50 -8.58 10:10
Azalan Hisseler

İşlem

3.992.791.595,79 10:02
770.611.459,32 10:10
615.518.480,50 10:10
591.079.029,75 10:10
534.924.427,36 10:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6189 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İnsanı ölümden eceli korur. Eceli geldiği an insan ölür.
    Ölüm Haktır. Geciktirilemez, engellenemez.
    Suriyede şehit olmasa belki eğitim zaiyatı diyede ölebilirdi o askerlerimiz.
    Allah o şehitlerimizi sevdiği için sıradan bir şekilde ölmesine fırsat vermemiş şehit olarak yanına almıştır.
    O yüzden şehitler üzerinden siyaset yapmayın...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by hissedar001 Yazıyı Oku
    İnsanı ölümden eceli korur. Eceli geldiği an insan ölür.
    Ölüm Haktır. Geciktirilemez, engellenemez.
    Suriyede şehit olmasa belki eğitim zaiyatı diyede ölebilirdi o askerlerimiz.
    Allah o şehitlerimizi sevdiği için sıradan bir şekilde ölmesine fırsat vermemiş şehit olarak yanına almıştır.
    O yüzden şehitler üzerinden siyaset yapmayın...
    Yahu Kardeşim Benim 2 tane yiğidim canlı canlı ateşe verilip hunharca işidlilerce yakılmış, kim için, ne için öldü bunlar, sen diyorsun ki suriyeliler burada fındık kırsın, bizim uşaklarda orada kırılsın...Birilerinin hırsı için, osmancılık hayali için şehit olanlar mahşer günü bana hakkımızı savundun derken, sana ne diyecekler onu sen düşün...ne güzel dünya be başkasının vatanı için benim gencim gidip ölecek hemi...

3. Oy için şehitleri siyasete karıştırmayın. Ucuz siyaset yapmayın.

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Yahu Kardeşim Benim 2 tane yiğidim canlı canlı ateşe verilip hunharca işidlilerce yakılmış, kim için, ne için öldü bunlar, sen diyorsun ki suriyeliler burada fındık kırsın, bizim uşaklarda orada kırılsın...Birilerinin hırsı için, osmancılık hayali için şehit olanlar mahşer günü bana hakkımızı savundun derken, sana ne diyecekler onu sen düşün...ne güzel dünya be başkasının vatanı için benim gencim gidip ölecek hemi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Oy için şehitleri siyasete karıştırmayın. Ucuz siyaset yapmayın.
    Onu reis güzel yapıyor...Ben hayatımda şehidin cenazesinde tabuda elini koyupta siyasi konuşma yapan bir siyasetçi görmedim daha...

5. Reisin yaptığı bazı basitlikler muhalefete cevap verebilmek için onların seviyesine inmek zorunda kaldığı için oluyor bazen.
    Muhalefet Reisin yanına yükselemediği için normaldir...

Onu reis güzel yapıyor...Ben hayatımda şehidin cenazesinde tabuda elini koyupta siyasi konuşma yapan bir siyasetçi görmedim daha...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Reisin yaptığı bazı basitlikler muhalefete cevap verebilmek için onların seviyesine inmek zorunda kaldığı için oluyor bazen.
    Muhalefet Reisin yanına yükselemediği için normaldir...
    Magrurlanma badişahım senden büyük ALLAH var demişler...Mademki muhalefet yok..REis neden alo fatih kes o bahçelinin sesini diyor, madem o kaddar iyi, güçlü çıksın tv ye rezil etsin muhalefeti, neden tv ler muhalefete yeterince konuşma hakkı vermiyor...ne desen olmuyor kardeşim...tutarlılığın yok...

7. Şu anda Bahçeli kimin yanında. Avrupaya git peşinden gelirim niye diyor?
    Onu bi sorun öğrenin sonra Kılıçdaroğluna geçersiniz...

Magrurlanma badişahım senden büyük ALLAH var demişler...Mademki muhalefet yok..REis neden alo fatih kes o bahçelinin sesini diyor, madem o kaddar iyi, güçlü çıksın tv ye rezil etsin muhalefeti, neden tv ler muhalefete yeterince konuşma hakkı vermiyor...ne desen olmuyor kardeşim...tutarlılığın yok...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •