Sayfa 136/335 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 2680 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

1. o kadar acemi varki su borsoda suslu laflara kanıpta atlayan 2 aydır atlamayın dedik hepte haklı cıktık ...adam 2.25 ten izledigi taktik su...senas ici 3-4 kademe yukselt gelenin eline ver malı ...adam elinde hisse bırakmadan habire hisse yıkıyor mal cıkıyor ..bugun 82 den alıyor 84 ten malı cıkmaya calısıyor elinde mal bırakmadan hergun asagıya ...kademe kademe yedire yedire...tabi zararlı bilanco ile kimseye mal satamıyacagını biliyor 2 aydır 2.25 lerdn itibaren malı yedire yedire buralara kadar geldi..bakalım dibsiz kuyu nerde duracak .
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

2. Kim alıyor bu kagıdı ky olamaz lim girer 5 yıldır her bilançoda zarar yazan bi kagıdı alıcısı olmasıda enterassan kendi satıp kendi alacak hali yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Çözemedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Egeli şirketlere laf eden arkadaş Menderes ve Dyo'ya bir bakıversin. Burada gereksiz yere şirketi övenler olduğu gibi aşırı kötüleyenler de var. Her kağıdın zamanı var, bununki de gelecek elbet. Bunun kar ve zararla hiç ilgisi yok bizim borsada. Y.T.D.

5.  Alıntı Originally Posted by fenerlibaris Yazıyı Oku
    Egeli şirketlere laf eden arkadaş Menderes ve Dyo'ya bir bakıversin. Burada gereksiz yere şirketi övenler olduğu gibi aşırı kötüleyenler de var. Her kağıdın zamanı var, bununki de gelecek elbet. Bunun kar ve zararla hiç ilgisi yok bizim borsada. Y.T.D.
    Zararla ters orantılı pek çok hisse var ama, Kar'la (en azından makul f/k) ters orantılı hareket eden hisse var mıdır bilmiyorum,
    Bildiğin varsa birkaçını yazarsan memnun olurum...

Not: Her hissenin zamanı olduğu tespitine yüzde yüz katılıyorum...
    "Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir." - Balzac

6. Borsa sabir isidir.biz herturlu sarta kendimizi hazirladik,,,kotu bilancoya da hazirladik.zaten bilanconun kotu gelecegi malumun ilani...ama konusmamizin zamani var,,,bekliyoruz,,,car car konusmaya gerek yok,,,benim maliyetimin %15 altunda bir habere bakar..ben beklerim,,benim zamanim var,,,ama patronun benim kadar zamani oldugunu zannetmiyorum,

7.  Alıntı Originally Posted by fenerlibaris Yazıyı Oku
    onu bizde biliyoruz kimseden ders almaya ihtiyacım yok 24 yıldır borsoda neler gorduk neler..bak kendin diyorsun o dedigin menderes ve dyo bile hareketli hisseler ve yukarı yapıyorlar en kotu hisse bile 2-3 yılda bir %50 lik hareketler yapar en az ..he arada buda yapıyordu %10 luk hareketler ama sadece o kadar o da bir haberleç...aylardır bir haberde yok ..ama buna bakıyorsun 7 yıldır 7 liradan beri hala dibini bulamadı ne bitmek bilmeyen zamanmıs insaallah bu zamannın sonunda ellerde sadece duvara cerceveletilecek kese kagıdı olarak kalmasında ben yanılalayım.

8. hea bakın bu arada eski iplikci edip yıllık 0.64 den 1.5o ustune cıktı zararsa ondakide zarar ama adam calısıyor birseyler yapıyor ...birde soktasa bakıyorsun hangi sirketi istiraki varsa hepsi zararda sanki zarar etsin diye acık tutuyor sirketleri yahu kardesim yıllardır zarar ediyorsun gayrimenkulemi cevireceksin sirketleri mi satacaksın ne yapacaksan yap bu isi beceremiyorsun iste acık ve net ..sut ve et isi yapıpta zarar eden tek sirket budur turkiyede

Sayfa 136/335 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •