Batık bmeks bile nerdeyse bizi geçti........... Uyutuyorlar yatırımcıyı sayılgan cibilliyetszileriiiiiiiiiiiiiii
Batık bmeks bile nerdeyse bizi geçti........... Uyutuyorlar yatırımcıyı sayılgan cibilliyetszileriiiiiiiiiiiiiii
Az galdi gardaslaaaa
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabrin sonu selamet
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence hisse 0.80 lere gelirse, treni yakalamak icin alim yaparsin sen, drTOS'LA...
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya anlamadığım, sitelerde şirket aleyhine niye bu kadar kötü senaryolar yazıyorlar. E yatırımın yoksa burda işin ne... doritos kardeş burda işin ne!!! Allah aşkına bunu açıklar mısın??? Yada bana hisse önerisi yap.(o kadar menfaatimi düşünüyorsan)...
Sizce Danıştay adil bir karar mı verdi, gerçekten bu koşullar çağrıyı gerektirmez mi? yoksa siyasi desteği olan herseye ayarı veriyormu bu ülkede?
Veya aynı şirket birleşimi koşulları diğer büyük ve kurumsal yatırımcıların da olduğu şirketlerde olsaydı Danıştay yine çağrı muhafiyeti verir miydi ?
Veya aynı şirket birleşim koşulları Koç grubu bir şşrkette olmuş olsaydı ve aynı çağrı davası sürecinde Danıştay çağrı muafşyeti kararı mı verirdi?
Veya zorunlu hisse geri alımı yükümlülüğü olmadan böyle bir şirket birleşimi Avrupa borsalarında da mümkün olabillr miydi?
SPK nın tespit ettiği şirket yönetimin şirkette uğratıldığı yüzlerce milyon lira ve şirkette yapılmış olan yolsuzluklara karşı devletin ilgili kurumları niye bu kadar duyarsız? SPK nın tespştleri Doğan grubu bir şirkette olsaydı devletin ilgili kurumları bu kadar duyarsız kaldır mıydı?
Danıştay adamlara YOLA DEVAM dedi ve bundan sonra yönetim güçleriyle ve hisse güçleriyle tahtaya istedikleri gibi hükmetmeye devam ederler (eskisinden daha güçlü şekilde). Artık istedikleri gibi hisse fiyatını dizayn ederler. Sanırım şirkette bazı iyileştirmeler yaparak, buna paralel yatırımcısının ağzına biraz bal çalmak için hisseyi biraz yükseltirler, ama hisseyi belli bantlarda kıskaca alarak yatırımcının ellerindekini en ucuza almak için her türlü düzeneği uygulanaya koyarlar artık.
Son düzenleme : 1prometheus; 08-11-2017 saat: 22:41.
Benim bildigim, zt in oy hakki %74 kusurden %75 oldugunda SPK kurallari geregi zt in çagri yapmasi zorunlu olmustur. 2×2=4. Ama bunlar ne yapti etti kanunlarimizi alt etmeyi basardi bi Ahmet Tayan mi neydi ismini cikardilar, cagridan yirttilar
Değerli yatırımcılar geçmiş geçmişte kaldı. Hepimiz çağrı bekledik. Olmadı. Artık ileri bakma zamanı.yeni yönetim demek, yeni
Umutlar demek. Şirket düzlüğe çıkmak için uğraşıyor. Güzel kap haberleri geliyor. Ancak fiyata yansımıyor. Ben tüm yatırımcıların
İki habere odaklandığını düşünüyorum.
1-brüt takas ve internet yasağının kalkması.
2- arell bank ile şirketin menfaatine uygun bir borç yapılandırması.
Bu ikisi gerçekleştiği takdirde bu kağıdın fiyatının yükseleceğine inanıyorum şahsen.
Sadece sabır.
Yer İmleri