Sayfa 456/630 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    Patrondan olsak 2 lerden gemiyi terk etmiştik.
    Burada yazıyor olman terk etmediğin anlamı çıkartmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Bunlar algı işi yabancının üstüne atıp kendileri masummuş gibi yapmak için. Kim yaptı aha yabancı bıyıklı citi yersen.

Borsayı kazanç kapısı olarak gören bir yönetim anlayışı var.
    orası su götürmez katıksız,demem oki 9 ayda ky 1 mylnu yıkmadıgı,alamadıgı mal var,yoksa 400bin satmış,1 mlyn vs vs

yazdıgınız ğibi yönetimin bu rakamlara tamah etmesi mümkün değil,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. 183 e sattıktan sonra 2 yi görünce üzüldüm biraz esnerse alirim dedim ama çok fazla fırsat verince iskillendim. Özellikle 8*-97 hareketinde hacimsiz çıkıp hacimli düşünce bence dikkatli olmak lazım bile dedim. Sonra sadece kenardan izlemeye karar verdim. Şuan ki dusuncem ise 140 lardan biraz sürünüp sonra hızlıca tepki vereceği kimse alım fırsatı vermeden gideceği yönde. Yoksa kar zarar falan aslında bu noktada sadece algı için kullanılıyor bence! İzleyip görelim.

4. öyle fazlda alicenğiz yapamazlar,grafiğ zaten diplerde..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    öyle fazlda alicenğiz yapamazlar,grafiğ zaten diplerde..
    Ağbi bu.zıkkım nereye kadar salar tahminen

F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. emkelzede arkadaşlarım biliyorsunuz en son 1.59 dan satıp çıkmıştım..bu ********lerin hırsız oldukları belliydi ama insan a bu kadar da olmaz dedirtmezler diye düşünüyordunuz ama o kadardan da fazla iblis bunlar..şimdi aslında yapılacak iş şirketi arayıp ana avrat küfür etmek zaten başlarında da bir kadın var bulabiliyorsanız onu da aramak ve tehdit etmek(bilançoyla ilgili)..bunlar başka bişeyden anlamazlar..el mi yaman bey mi yaman günlerini görmeliler..ya da suç duyurusunda bulunacaksınız..bilançoda oynama yaptıklarını ispatlamak..borsaya giren şirketlerin böyle lüksleri olmamalı..stokları alsın bi taraflarına soksunlar veya spk bu işe bişey demiyorsa onlar bi taraflarına soksunlar..

7.  Alıntı Originally Posted by YALCIN 71 Yazıyı Oku
    Ağbi bu.zıkkım nereye kadar salar tahminen

F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kestirmek zor..

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    öyle fazlda alicenğiz yapamazlar,grafiğ zaten diplerde..
    Kırmızı çizgilere bakılırsa bana göre hiç diplerde değil.

Sayfa 456/630 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •