Bu daha kapsamli
https://m.youtube.com/watch?v=vIxeprUuJ3s
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu daha kapsamli
https://m.youtube.com/watch?v=vIxeprUuJ3s
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sektörün tüm oyuncuları aslında ciddi anlamda devlet ihalelerinden de iş alırlar. son çeyrek ihaleler sonuçlanır yada alınmış ihalelerin sevkiyatları son çeyrekte bitirilir ki fatura kesip hak edişi mevcut yılda almaları lazım
sıçrama bundan olur
zaten Ulusoy gibi büyük firmalar aynı işi yapan daha küçük firmalara da fason iş verirler. ulusoyun yeni kurduğu 2 fabrika onların bildiğim kadarıyla rekabete yeni başladıkları bir alan ve orada da ciddi büyüme bekliyorum.
iyi yönetilen bir firma. şöyle bir örnek vereyim alımların ton başına 1 usd çok yekün teşkil etmez ancak o 1 usd yi ararlar![]()
ben bir birlerinin alanına bilerek girdiklerini düşünüyorum yani biri diğerinin alanına girdiği için diğeri de öbürünün iyi olduğu alana giriyor.açıkçası astorla yeni çalışmaya başladık.ancak satış yapan arkadaştan anladığım kadarıyla sağlam oyuncu. aslında ulusoyun hakim olduğu sektörde çok önemli bir oyuncu geçen sene idi sanırım battı .onun boşluğunu diğer oyuncular kapatıyor bana göre bu piyasada kurumsal ayakta kalabilirlikte çok önemli .yani kalite iseniz ve kurumunuz sağlam ise siz iş peşinde koşmassınız iş size gelir tabiki piyasa fiyatlarından almak için gelir ama Ulusoy gibi büyük firmaların satın almaları bile önde başlamalarına sebep
düşünsenize ödemeleriniz çok düzgün sağlamsınız ve tüketiminizde büyük , satıcılar için az karlı ama iyi müşterisiniz herkes çalışmak ister![]()
bu şirket muhtemelen ya ikinci 500 de en üste çıkar bu yıl yada ilk 500 e giriş yapabilir ciro anlamında
devlet böyle şirketleri halka açılmasını zorunlu kılmalı , bir çok bir masa bir kasa şirketten daha çok hakediyorlar
sanmıyorum ama keşke 7 lere gelsealsak , biz binemedik o trene. ilk 500 e girme ihtimalini biz kendi içimizde konuşmuştuk , bilançosu daralmaz.son 6 aydır işleri aratarak devam ediyor. açıkçası yıl sonu bana göre güzel bilanço gelir. Bunu neye dayanarak söylüyorum , firmanın satın alma tonajları artıyor. bizim için kıymetli müşteri
![]()
Peki şu anda 18 civarı takılmasını nasıl yorumluyorsunuz ? Twitter’daki dedikodu ünlü bir spek’in girdiği ve fiyatı bilerek bastığı yönünde
Sent from my iPad using Tapatalk
Yer İmleri