ben bir birlerinin alanına bilerek girdiklerini düşünüyorum yani biri diğerinin alanına girdiği için diğeri de öbürünün iyi olduğu alana giriyor.açıkçası astorla yeni çalışmaya başladık.ancak satış yapan arkadaştan anladığım kadarıyla sağlam oyuncu. aslında ulusoyun hakim olduğu sektörde çok önemli bir oyuncu geçen sene idi sanırım battı .onun boşluğunu diğer oyuncular kapatıyor bana göre bu piyasada kurumsal ayakta kalabilirlikte çok önemli .yani kalite iseniz ve kurumunuz sağlam ise siz iş peşinde koşmassınız iş size gelir tabiki piyasa fiyatlarından almak için gelir ama Ulusoy gibi büyük firmaların satın almaları bile önde başlamalarına sebep
düşünsenize ödemeleriniz çok düzgün sağlamsınız ve tüketiminizde büyük , satıcılar için az karlı ama iyi müşterisiniz herkes çalışmak ister
bu şirket muhtemelen ya ikinci 500 de en üste çıkar bu yıl yada ilk 500 e giriş yapabilir ciro anlamında
devlet böyle şirketleri halka açılmasını zorunlu kılmalı , bir çok bir masa bir kasa şirketten daha çok hakediyorlar
Yer İmleri