Sayfa 148/300 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
Arama sonucu : 2393 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. 19.10.2017 tarihinde KAP ta ayınlanan açıklama " Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, 200.000.000-TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, çıkarılmış sermayesinin 22.000.000-TL'den 66.000.000-TL'ye artırılmasına, artırılan 44.000.000-TL'lik sermayenin B grubu, nama ve imtiyazsız pay olarak çıkarılarak nakit olarak karşılanmasına ve artırılan kısmın mevcut ortakların rüçhan hakları kısıtlanarak, 1-TL nominal değerli pay için 1-TL'den, kurumsal ve bireysel nitelikli yatırımcılara tahsis edilmesine, bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı'na gerekli iznin alınması için müracaat edilmesine,
    oybirliğiyle karar verilmiştir. Kamunun bilgisine sunarız "
    Müracaat yapılacak daha, yol uzun....SPK ya başvuru yapılıp sürecin başlaması lazım, daha başvuru yok.
    ***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by teranova54 Yazıyı Oku
    19.10.2017 tarihinde KAP ta ayınlanan açıklama " Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, 200.000.000-TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, çıkarılmış sermayesinin 22.000.000-TL'den 66.000.000-TL'ye artırılmasına, artırılan 44.000.000-TL'lik sermayenin B grubu, nama ve imtiyazsız pay olarak çıkarılarak nakit olarak karşılanmasına ve artırılan kısmın mevcut ortakların rüçhan hakları kısıtlanarak, 1-TL nominal değerli pay için 1-TL'den, kurumsal ve bireysel nitelikli yatırımcılara tahsis edilmesine, bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı'na gerekli iznin alınması için müracaat edilmesine,
    oybirliğiyle karar verilmiştir. Kamunun bilgisine sunarız "
    Müracaat yapılacak daha, yol uzun....SPK ya başvuru yapılıp sürecin başlaması lazım, daha başvuru yok.

Arkadaşın biri kervt örneği vermiş. Adamlar 22 Eylülde tahsisli kararı almışlar, 3 Ekimde spk ya başvurmuşlar. ( 2 hafta içinde)

egcyo da ise 19 Ekim'de kurul karar alıyor, aradan 3 hafta geçti, hala haber yok. Milleti yine kandırmamışlardır umarım.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

3. Adamlar alttan mal allalım derdinde, hani firma adına bi atılım yapalım derdinde değiller.Milleti söğüşleyelim de nasıl olursa olsun.Yatacak yerleri yok bunların.Toprak kabul etmeyecek bunları..
    ***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Şirketin yatırımcı ilişkileri sorumlusu kim numarası varmı arayıp sormak lazım...

6.  Alıntı Originally Posted by guapon Yazıyı Oku
    Şirketin yatırımcı ilişkileri sorumlusu kim numarası varmı arayıp sormak lazım...
    tahmini 10 gün olmuştur ben aradım (egcyh için) şirketin genel müdürü ersoy çobanı bağladılar telefona şirketin halini siz düşünün.

7. Arayın sayfasında mevcut internet e, biz aradık doksan gunun süremiz var parayı en iyi şekilde nerde kullanacağız onu plan yapmaktayız diye cevap verdiler

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sonuç olarak ne kadar çok zaman alırlarsa tabi ki kendi menfaatleri ne zaman kazanmak talar

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 148/300 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •