Sayfa 131/211 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Varant 24

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Arkadaşlar varant 2 li opsiyonlar gibi yanlış tercihtir. Varantta edilen TÜM ZARARLARI sineye çekip terketmenizi, başka şeylerde zamanınızı değerlendirmenizi şiddetle tavsiye ederim. 2 ayağı bir pabuca girmiş gibi zamanla yarışırcasına varantta iş yapılmaz. Dünyanın en sakat 2 enstrümanından biri. Viopta birçok yatırım aracı var varanta hemen hemen benzeyen ve hepsi TREND takibi için çok uygun. Açgözlülük yapmak çok yanlış. İstikrarlı kazanç ve yatırım yapmak dururken telaş ile iş yapılmaz.
    Çok basit bir yorum yaparsak eğer;
    "Bir PY veya spekülatörün tek hükmedemeyeceği şey zamandır, hiçbir spekülatör zamana hükmedemez"

2. Bu mesajın altına imzamı atarım. Bir dönem ben de varant ile çok içli dışlı oldum. Bazen çok kazansam da, totalde ciddi zarar ettim. Ettiğim zararları bir hissede çıkardım çok şükür ama olan giden paralara oldu. Varantta ettiğim zararları incelediğimde hep yönü tutturduğumu fakat zaman erimesinden kaybettiğimi gördüm. Vade sonu gelip de paramın sıfırlandığı bir pozisyonun çok değil 2-3 gün sonra kar yazmaya başladığı çok olmuştur. O nedenle varantta para kazanmak çok zordur ve çekilen strese değmiyor.

Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    Arkadaşlar varant 2 li opsiyonlar gibi yanlış tercihtir. Varantta edilen TÜM ZARARLARI sineye çekip terketmenizi, başka şeylerde zamanınızı değerlendirmenizi şiddetle tavsiye ederim. 2 ayağı bir pabuca girmiş gibi zamanla yarışırcasına varantta iş yapılmaz. Dünyanın en sakat 2 enstrümanından biri. Viopta birçok yatırım aracı var varanta hemen hemen benzeyen ve hepsi TREND takibi için çok uygun. Açgözlülük yapmak çok yanlış. İstikrarlı kazanç ve yatırım yapmak dururken telaş ile iş yapılmaz.
    Çok basit bir yorum yaparsak eğer;
    "Bir PY veya spekülatörün tek hükmedemeyeceği şey zamandır, hiçbir spekülatör zamana hükmedemez"
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Varant adami vurur Döner döner vurur Döner döner vurulursun Vuruldukça dönersin Döndükçe vurulursun ...

Varantı aynı gün sattın sattın yoksa o seni ertesi gün satar ne olduğunu anlayaman...hahaha...

http://www.hisse.net/topluluk/showth...634#post739634

bu işi bilmeyen oynamasın...bilmiyor isen bırak...

sonra gelip burda ona buna hakaret edip kabahat bulma...

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    cevap yazıyorum ama sanki inatla bir şeyi kabullendirmeye çalışıyorum diye sakın düşünmeyin. bir sonraki yazınızda zaten yazmışsınız trende oynuyorum diye. varantta trend olmayacağını ( yani günlük değer kaybı nedeniyle pek işe yaramayacağınıda ) söylemişsiniz. evet işimiz şansa kalmış bu sebeple varantta ısrar etmemizin anlamı yok. haklısınız. saygılar

http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=13211&page=9

Tamam sizin işinizi hallettim arkadaşlar.
    Sayfaya buyrun ve orda yazılanları çalışıp uygulayın hiç bi enstrümanda artık sorun yaşamayacaksınız.
    Şimdiden rica ed.
    Bol şans!!

http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=13211&page=9

Tamam sizin işinizi hallettim arkadaşlar.
    Sayfaya buyrun ve orda yazılanları çalışıp uygulayın hiç bi enstrümanda artık sorun yaşamayacaksınız.
    Şimdiden rica ed.
    Bol şans!!
    hele bir dur sayfaya geliriz de varantta bu sistem bir işe yararmı? 4h günlük haftalık diyorsun!! biz sabahtan akşama anyayı konyayı görüyoruz. verdiğiniz sistemler hisse altın ve parite için. yani en az orta vade yanlışmıyım acaba?

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    hele bir dur sayfaya geliriz de varantta bu sistem bir işe yararmı? 4h günlük haftalık diyorsun!! biz sabahtan akşama anyayı konyayı görüyoruz. verdiğiniz sistemler hisse altın ve parite için. yani en az orta vade yanlışmıyım acaba?

Varant denen şey bu çalışmalardan tamamen ayrıdır. İlla heyecan yaşamak istiyorsanız bu sizin için bir tercihtir.
    Fakat şunu belirteyim sırası gelmişken; Bu sistemin 4 saatliğini uygulayarak ters pozisyona girmeyin bari veya zararınızı telafi etmek için tek yönlü poz aç/flat şeklinde uygularsanız sonuç alırsınız.

Ayrıca size kim söylediyse yanlış bilgi vermiş. 4 H zaman diliminden aşağı periyodlarda sistem kurulmaz. Yılların tecrübesiyle söyleyim günlük grafik harici kullanılan sistemler koskoca bir yalandır zaten forumda hergün izliyorum zarar üstüne zarar buna rağmen bu insanlara bu konuyu anlatmak neredeyse imkansız.

Varant denen şey bu çalışmalardan tamamen ayrıdır. İlla heyecan yaşamak istiyorsanız bu sizin için bir tercihtir.
    Fakat şunu belirteyim sırası gelmişken; Bu sistemin 4 saatliğini uygulayarak ters pozisyona girmeyin bari veya zararınızı telafi etmek için tek yönlü poz aç/flat şeklinde uygularsanız sonuç alırsınız.

Ayrıca size kim söylediyse yanlış bilgi vermiş. 4 H zaman diliminden aşağı periyodlarda sistem kurulmaz. Yılların tecrübesiyle söyleyim günlük grafik harici kullanılan sistemler koskoca bir yalandır zaten forumda hergün izliyorum zarar üstüne zarar buna rağmen bu insanlara bu konuyu anlatmak neredeyse imkansız.
    viopta günlük bin puan in bin puan çık yakalarsan 2 bin puan trende oynarsan bin puan ayda 10 bin çıkan trendden ziyade günlük bin puan ayda 20 bin puan trade etmek daha cazip geliyor. bu sebeple 4 saatlikler biraz ağır kalır gibi.

yinede teşekkürler sabrınız yardımınız ve tavsiyeleriniz için.

Sayfa 131/211 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •