ben Finansbank tan swift yaptım 100 tl masraf aldı ama alsın sonuçta ben bu işi ciddi bir ticaret gibi görüyorum,30 usd anlık bir hareket,sabah yatırdım,akşamüstü hesaptaydı gecen hafta,işlemleri bitirdim bu aylık işlemim bitti![]()
ben Finansbank tan swift yaptım 100 tl masraf aldı ama alsın sonuçta ben bu işi ciddi bir ticaret gibi görüyorum,30 usd anlık bir hareket,sabah yatırdım,akşamüstü hesaptaydı gecen hafta,işlemleri bitirdim bu aylık işlemim bitti![]()
SPK cuma yayinladi tebliği.
Bnim kurum bir sonraki çarşamba devreye aldı, aynı gün tüm pozlari kapadim, yurtdişi kurum arayişina girdim, 24 saat sonra perşembe öğlen kurumu belirledim, 24 saat içindede hesabi aktif ettim, cuma öğlen gibi, iş bitince;
bende aynını yaptim AnadoluBank ile, 11X TL aldilar.2,5 saatte yurtdişi hesaba geçti para.
Ve direk işlemlere başladım...
2,5 işgünü sürmedi tüm süreç.
11X TL karşiliği zaman kaybı yaşamadım, hatta para gönder dedikten sonra 2 gün geçmesini bekliyor idim bir baktım hesapta 2,5 saatte, şaşirdim açikçasi ama fazlasi ile değdi...
kredi kartı fln yatırımca çekmesi zor olur,diger yöntemlerde garip geliyor iş uzuyo,swift en mantıklısı
Yerel banka transferi ile yatırmak aslına en iyisi oluyor. Normal eft yapıyorsun bütün masrafın 4TL oluyor.
BEnim gönderim 20 saat falan sürdü. Sabah 7 gece 1.
Vallahi spk bize iyilik etmiş ama işte kötü yanı zırt pırt para çekemeyeceğiz.![]()
Al sat yangelip yatma.
Kaldırım tavsiyesidir.
Yer İmleri