Sayfa 58/86 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon
Arama sonucu : 683 madde; 457 - 464 arası.

Konu: SPK, Forex'e Önemli Sınırlamalar Getirdi

1. ben Finansbank tan swift yaptım 100 tl masraf aldı ama alsın sonuçta ben bu işi ciddi bir ticaret gibi görüyorum,30 usd anlık bir hareket,sabah yatırdım,akşamüstü hesaptaydı gecen hafta,işlemleri bitirdim bu aylık işlemim bitti

2.  Alıntı Originally Posted by zuma Yazıyı Oku
    ben Finansbank tan swift yaptım 100 tl masraf aldı ama alsın sonuçta ben bu işi ciddi bir ticaret gibi görüyorum,30 usd anlık bir hareket,sabah yatırdım,akşamüstü hesaptaydı gecen hafta,işlemleri bitirdim bu aylık işlemim bitti
    SPK cuma yayinladi tebliği.
    Bnim kurum bir sonraki çarşamba devreye aldı, aynı gün tüm pozlari kapadim, yurtdişi kurum arayişina girdim, 24 saat sonra perşembe öğlen kurumu belirledim, 24 saat içindede hesabi aktif ettim, cuma öğlen gibi, iş bitince;

bende aynını yaptim AnadoluBank ile, 11X TL aldilar.2,5 saatte yurtdişi hesaba geçti para.
    Ve direk işlemlere başladım...

2,5 işgünü sürmedi tüm süreç.

11X TL karşiliği zaman kaybı yaşamadım, hatta para gönder dedikten sonra 2 gün geçmesini bekliyor idim bir baktım hesapta 2,5 saatte, şaşirdim açikçasi ama fazlasi ile değdi...

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    sn master 16 bugün skrilden firmaya para transferi ettik ama firmada görünmüyor skrill hesabından düşmüş....firma hesabına ne zaman yatar para....
    Firma hesabı derken ticari hesapmı? Çok farkedeciğini zannetmiyorum 2 iş günü içinde hesabında olur yani çarşamba hesapta olması lazım.

4. kredi kartı fln yatırımca çekmesi zor olur,diger yöntemlerde garip geliyor iş uzuyo,swift en mantıklısı

5. Yerel banka transferi ile yatırmak aslına en iyisi oluyor. Normal eft yapıyorsun bütün masrafın 4TL oluyor.

BEnim gönderim 20 saat falan sürdü. Sabah 7 gece 1.
    Vallahi spk bize iyilik etmiş ama işte kötü yanı zırt pırt para çekemeyeceğiz.
    Al sat yangelip yatma.
    Kaldırım tavsiyesidir.

7.  Alıntı Originally Posted by master16 Yazıyı Oku
    Firma hesabı derken ticari hesapmı? Çok farkedeciğini zannetmiyorum 2 iş günü içinde hesabında olur yani çarşamba hesapta olması lazım.
    Swiftlerde sorun çıkarıyorlarmış.Haberiniz var mı?

Herhalde önlem derken bunu mu kastetti hükümet?

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILAGA Yazıyı Oku
    Swiftlerde sorun çıkarıyorlarmış.Haberiniz var mı?

Herhalde önlem derken bunu mu kastetti hükümet?
    Swift gelirken nasıl problem çıkartabilirler? Sermaye kontrolü denir onun adına. O kadar büyük başlı olamazalar kafanızı yormayın. Tek yapacakları site engelleme.

Sayfa 58/86 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •