Sayfa 497/916 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Bu kesinlikle para yedirmiştir dün ilk vurgunu yaptıklarında şirketten yalandan bir haber şutladılar ya bu haberin gelme tarihini çok iyi biliyorlardı o güne denk geldi yada brüte sokmamak için planlı bir senaryoydu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İÇİNDE NE VARSA ONU KUSARSIN
    Herkes bir yaşam seçer ve seçtiği yaşamın bedelini öder.

2.  Alıntı Originally Posted by cogito Yazıyı Oku
    Galip gireceği hisseyi bilir Halk Bankası falan ne işi olur ,otobüslerini elinden alırlar
    Dogru tesbit gelseya garan akbnk isctr ye donuna kadar alsinlar

SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Metroda ve tacirlerde mal yoktur kimin malını sattılar acaba, açığa satismi yapmış lae bu ikisi, üstteki takasta ikiside 3 milyon 300 bin lot eksideler.

Anlayan bir arkadaş yorum yapar mi.

Benim bildigim icbc de 156 milyon lot var ya onun veya galibin diğer kurumlarda olan malını sattılar dogrumu.

5. virmanlayip satiyor 3 tem hareketinde metro 20 milyon lot aldi hepsini dagitti

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. yani maliyeti sifirlamis olabilir adam 9 dan vermeye basladi 3 4 arasi topladiklarini

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : twiztaz; 15-11-2017 saat: 21:06.

7.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Metroda ve tacirlerde mal yoktur kimin malını sattılar acaba, açığa satismi yapmış lae bu ikisi, üstteki takasta ikiside 3 milyon 300 bin lot eksideler.

Anlayan bir arkadaş yorum yapar mi.

Benim bildigim icbc de 156 milyon lot var ya onun veya galibin diğer kurumlarda olan malını sattılar dogrumu.
    ICBC deki mal büyük ortak yani Çinli ortağın, çağrıdan + bedelliden gelen mal. onu satmıyorlar. Satmıyorlar derken, Çinli ortağın böyle bir açıklaması yok. SPK kuralları gereği pay artış azalışında alış-satış yaptım diye günlük açıklama göndermek zorunda zaten.

Anlık takas görenler bir Deniz deki mala baksınlar, + İş Yatırım ile karşılıklı işlemler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Daha kimseye mal vermemiş verse burası ağlama duvarı olurdu.

Yarın eksi 10lardan tavana kapatıp malı dağıtır, ertesi gün başlığın mesaj sayısı tavan yapar.

Tabii bu söylediklerim ytd değil galibin her zaman yaptığı hınzırlıklardan bahsediyoruz.
    Ytd

Sayfa 497/916 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •