Sayfa 239/540 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Satmama sozu veren hisseyi alan yabancı değil....patron....
    ŞİRKET 6 AY SÜRESİNCE BORSAYA YENİ MAL SÜRMEYECEK.yABANCIYA İSKONTOLU SATTI AMA USD CİNSİNDEN BAKILINCA YABANCI BUGÜN SATMAYA KALKSA ZARAR EDER.4 MİLYON LOT PİYASAYA GİRSE TABAN TABAN ÇEKERİZ.Belliki uv aldı yabancı.şayet alan yabancı ise.yada mal satışı gerçekse.Şirketi aradım bukadar malı kimler aldı diye.Bilgi veremeyiz dediler.Şirket ortağına bilgi vermek zorunda değillermiş SPK gereği.İşin içinde bir hinlik var ama bilemedim.Patron satışı varsa uzak durmak lazım.Petkim belini doğrultamadı 121 milyon lot satışıyla.STD(Satış tavsiyesi değildir)

2. kademe paylaşacak var mi?

Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    kademe paylaşacak var mi?
    https://i.hizliresim.com/PO2mZ8.png

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. şubat mart 2016 eski hissedaşlarımızın bazı paylaşımları , daha da yüzlerce insanın acısı var ;

aldıkça düştü,,, düştükçe aldım...ortada yanlış birşeyler var ilk aldığım fiyat 9,5 city yabancı 200k ya yakın hisse aldı o fiyatdan sonra 6 .10 dan satıyor,,, yada şirketle ilgili bilmediğimiz sonra patlayacak olan bir gelişme var... hepimize geçmiş olsun

Ak yabanci takasindan dusuyor

patron yabancılardan geri aldım diyordu değil mi? o da işyat. hesabında ilk hesaplarda işyat 8250.000 lottu.
    15 ocak -2015 ile 15 ocak -2016 arasında 160.000 işyat, deuts 141 bin , işbank 105 bin , bizim 91 ,000 satmışlar.
    emeklilik yatırım 176.000, garanti yat 186 .000 , citi 170.000 , almış takaslarda.
    15.1.2015- 15.1.2016 tarihleri arasında. nereden döner bilmem ama bence artık yeterince topladılar. yt değildir,

Dibi yok bu kagidin.Allah herkesi kurtarsin.ise yarayacak gibi eski haberleri ısıtıp ısıtıp gonderiyorlar.caresizlikte dibe vurmakta son nokta.yatirimciyi elleme yarisi.aferin size ulusoylar...

Başka ülkede olsa böyle bir halka arza böyle bir ********liÄ£e izin vermezler ama ne yaparsın suç bizde diyecek söz yok, hırsızların eline düştük.

13 tlden beri bu şirketi almayın diye yazıyorum sakalımız yok ki dinleyenimiz olsun. almayın kardeşim dipsiz kuyu diyorum hala yabancı satıyor yok şurdan dönecek..fiyat hareketlerini SPKya şikayet edin incelensin kardeşim

Önemli oranda hisseler el değiştirmiyor ama duzenli bir şekilde hisse fiyatı aşağı çekiliyor bunda kimin ne hesabı kazancı var bir türlü anlamıyorum, korkup satacak değiliz bilakis ilk aldığım lota yakın daha az para ile alım yaptık ee kim karlı, hep dusecek değil ya birgün çıkacak lot sayımı daha da artıracagım bilgin olsun, o kimse artık

Kurumsallaşma yı, halka arzı milleti Nasıl kazıklarız üsten satar alttan alırız düşünce tarzıyla firmalar kurumsallaşmış olmuyor sadece kendi kalitenizi ortaya koyuyorsunuz, hisselerinizi size inanıp alan her yatırımcınız hergün size sövüp duruyor, bakalım kafanızı ne Zaman gömdüğünüz yerden çıkaracaksınız

Yazıklar olsun size, adınız soyadınız namınızda böyle sürünsün

https://m.youtube.com/watch?v=BUl5GEzdvws

Bir daha koyalım da Enis bey ne demiş şirket yetkilileri dikkatli izlesin adamlar patronlarının ne dediğinden bi haber, üstelik bu program çekilirken hisse fiyat 6.30 değil 7.30 değil 8.30 değil 9.30 değil 10k 11k aralarında yazık ve yazık millet i hem söğüşle hem de aptal yerine koy . Blomberg de ki hatun uluse nin bilanço sunu açıkladığında ekrandan davet etti patronu gelsin ayrıntılı konuşuruz diye varsa yüreği çıkar yatırımcısına izah eder yada kıvır kıvır dansöz asane

ben bu hırsızın kagıdına notu 1 sene önce vermişim 1 sene önce attıgım 2 mesaj 8 diye tahmin ettim emme 6.30 bence hala yolu var hırsız doymadı bunun gözünü toprak doyursun dicemde doyurmaz..SPK şikayet edin korkmayın yavv şikayet edin şirkete yazmak aramak boş işler duvarla konuş daha iyi..

Originally Posted by pro
    dostum, iyi niyet alırsan al dikkatli incele falan filan inter milan onlar samimi ol .. 14 den halka arz olan bir şirket 13,90 dan 400bin lota yaklaşık satış ile açılıyor ve devamın da citynin satışları geliyor. ne oldu!! şirket mi battıda city bir anda 4 milyon lotu gömdü? iyi niyetli degilsin bence iskontolu verilen malın iyi niyeti olmazzzz iş yatırımın hedefi 20 lira bu kagıt için güzel operasyondu spk adam olsa adam degil. elin gavuru 4 milyon lotu zararına satacak yani .son halka arzların hangisi para kazandırdı millete soygun böyle yapılıyor. işte ulus un rtlab uluse bakın bakalım neler olmuş

Originally Posted by pro
    bence yabancı filan yok bu kagıtta hepsi kendisi . 8 liraya kadar da çeker isterse ben iş bankasına güvendim girdim.city ve deutsche nin satışlarını görünce sevmedim kagıdı..14 liradan halka arz olmuş kagıdı 13 liradan satanda patronun kendisi olduguna inanıyorum iş bankasına güvenerek hata ettim 3 bin tl zarar yazdık.hayırlısı olsun hırsızlara haram zıkkım olsun

Bu arada 13tl den satmışım anam anam 6,30 nere 13 tl nere!! Bugün bistte üretimini durdurmuş firma bile bu kadar değer kaybetmemiş %60 değer kaybetmesi demek aslında gerçek değerine iniyor demek arkadaşlar.Bakın bu şirketin halk arzı şirket için öz kaynak üretimi için degil patron satışı elbette patron şişirme bilanço ile en yüksek değerden satacak açın bakın o zaman ki bilançoya karlılık oranı yanılmıyorsam %50 civarında anlıyorsunuz degil mi şişmeeee .. yani bu hırsızlar çolugunuzun çocugunuzun rıskını çaldı

Hatırlatayım dibe vurduktan sonra çıkıp şirket hisselerini yabancı fon, yatırımcı ve kurumlardan geri aldık ,şahsi hesaplarımıza alıyoruz diye açıklama yaptılar. Yukarıda insanların isyanları ve satarak hisse fiyatını aşağı çeken kurumlar var, dikkatli bakın O aracı kurumlara , hala onlar iş üzerinde.
    UNUTMAYIN HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR.Yazılarımın tamamı SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez. Asla yatırım tavsiyesi değildir

Adamlar güzel tuzak kurmuş malını verme arkadaşlar

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Masa-sandalye şirketleri gibi, düşüşe hiç tepki gelmemesi çok enteresan.
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

7.  Alıntı Originally Posted by TeTRa Yazıyı Oku
    Masa-sandalye şirketleri gibi, düşüşe hiç tepki gelmemesi çok enteresan.
    Normal bir ortamda böyle düşmezdi.Gedik yatırım denen aracı ve patron yabancıya güya hisse satmış.Kime sattınız diye soruyorum şirkete bilgi veremezlermiş.Ne var yurtdışi adı bilmem ne fon şukadar aldı desen.Yok cevap vermezler.Satış matış yok yabancı aldı diye hisse pazarlama tezgahı olduğu kanısındayım.Gedik ky nin cebinde kocaman bir gedik açmadan normale döneceğimiz yok.

8. Bizim şirkette sıkıntı yok tam tersi kimse laf söyleyemez , ama hissenin tepesinde bıyıklı var. Halka arz dan sonra aldığı AH larla BEDDUALARLA bu dünyada ki rezilliği bırak öbür tarafı da zor.

Patron şu bu demeyin , eski HİSSE.NET ten 100 tane ah vah yazısı daha paylaşırım.

2.3.2016
    Bakın tekrarlıyorum .. Bu kagıt bence hala pahalı!! kagıt ederini buldu mu ister istemez yatırımcı girer kagıda,ama bu kagıda yatırımcı girmezz operasyon kagıdı durumunda ve ayrıca 14 tl olacagını hiç sanmıyorum hee olur mu olur..

Yine tekrarlıyorum iyi okuyun
    Bu arz patronun halka arzı yani şirkete özkaynak saglamak için yapılan bir arz degil patron şişirme bilanço ile şirketi iş yatırım ile birlikte yüksek değerden kendi payını sattı para şirkete degil kendi cebine girdi..

Patronun dedigi ''Yabancı bilançoyu görünce sattı'' bu da oyunun bir parçası.. düşünün milyon dolarlık fon yönetiyorsunuz 14ten ulusoya giriyorsunuz 15 günde 11den çıkıyorsunuz ya buna inan salaktır ya buna inan ahmaktır arkadaşlar..

Fikrimi SÖYLÜYORUM yükselişler olacagına inanıyorum ama bence bu bilanço ile şirket hala pahalı gerçek degerine inecek buda yatırımcının verdigi deger olur

fabrika açtım şöyle yaptım böyle yaptım uçuyorum kaçıyorum halk arz sırasında onlarca haber saldı patron bunların hepsi elinde ki lotları satmak içindi şimdi haberler kesildi 3 aydır çıtı çıkmıyor.hALK ARZ sonrası çıkan bütün olumlu haberlere mal çaktılar kısaca iyi niyetli insanlar degiller ..

Aslında dünyanın bütün dillerinde bunlar sövmek haktır..SPK şikayet edin desemde bir şey değişegini sanmıyorum yatımcı ilişkilerinde duran lavugun elindende bir şey gelmez ne diyecek ki tamam şimdi kaldırıyoruz mu kagıdı diyecek zaten lavuk adam olsa böyle bir şirkette çalışmaz

Bu topikte son mesajım bu hissede kasıtlı işlem yapan kim varsa Cenabı Allah'a havale ediyorum, şirket sahipleri bu işin içinde oldukları görünüyor veya oyle düşünüyorum eğer öyle ise yazıklar olsun, ben almaya devam edeceğim ortalamı 7 kadar çektim, herkese sabır diliyorum kalın sağlıcakla.

Bu da takasbank verisi son 3 ay.. (T+2 olduğu için son 2 gün satışları hariçtir)
    Ak ve burgan görünüşe göre Citi ve Döşebank mallarını satıyor..
    Eğer amcamlar sıfırlamayı düşünüyorsa daha çok göz yaşı ve hicran var demektir.. Adamlar alırkende satarkende ayarsızlar..

kağıdın düşme mazeretide hazır, efendim yabancı satışları var. citi 13-den kağıt alacakta 6-den verecek.

halka arzda birileri bir fiyat belirlemiş akıllara zarar,ben olsam o aracı kurumun bütün yetkilerini elinden alırım,bak bakalım birdaha yalan yanlış yazıp insanları dolandırabiliyormu.y.t.d.

Şu hissede çok büyük ....lugu dönüyor 1 m lot işlem yaptı he 800 bin lotu 6,30dan tek kalem işlem gördü burada büyük bir oyun dönüyor ama ne bakalım . aynısını bir hissede daha yaptılar tahta yapıcı vurdu boş kademelere kademeye yazılı toplu lotu aldı..Lotu olan dikkatlı olsun derim

http://www.hisse.net/forum/showthrea...137468&page=76
    merak eden arkadaşlar tıklayıp okusunlar.
    UNUTMAYIN HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR.Yazılarımın tamamı SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez. Asla yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 239/540 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •