Sayfa 537/549 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1. En son 3.09 dan acıga satışlarla yaşadıgını belırrttı bır daha haber alamadık ölüm karinesi imzalanmış 🤔🙂

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by bda Yazıyı Oku
    En son 3.09 dan acıga satışlarla yaşadıgını belırrttı bır daha haber alamadık ölüm karinesi imzalanmış ����

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Helva servisi baslsmadi gitti...

3.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Hem borsa hem de cusan için iyimserliğim yok oldu. Dipsiz kuyu... döviz ve faiz bu durumda, jeopolitik riskler hat safhada. geçici bir hareket olur da kaçarız inşallah

Cok riskli bir hisse, sig bir tahta, serefsiz patrinlar, vurdum duymaz bir sirket.

Top sizde....

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Cok riskli bir hisse, sig bir tahta, serefsiz patrinlar, vurdum duymaz bir sirket.

Top sizde....
    vurdum duymaz değilde işine öyle geliyor. biraz toplayıp anında zıplatmaya müsait. patron bundan kazandığını ticari faaliyetten kazanamaz. %75 i çuh.oğulu isimli şahıslarda... belkide fonun içinde de bunlar vardır
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    vurdum duymaz değilde işine öyle geliyor. biraz toplayıp anında zıplatmaya müsait. patron bundan kazandığını ticari faaliyetten kazanamaz. %75 i çuh.oğulu isimli şahıslarda... belkide fonun içinde de bunlar vardır
    Alin o zaman dostum
    Izliyoruz sizi

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Alin o zaman dostum
    Izliyoruz sizi
    Alıyom yaw 56 dan alınan 5 bin benim. beş beş giriyom bakalım pes etmem üstüne giderim bilirsin
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

son 3-5 gündür tek alıcı da benim

yağda iyi operasyon var. darısı bunun başına. spek yağdan çıkamadı bir türlü...

Sayfa 537/549 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •