Sayfa 528/916 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by tunali17 Yazıyı Oku
    Biraz önce 02.10 ile 17.11 arası takaslara göz attım. Bu adam hep virmanla ve kendi al-sat la düşürmüş hisseyi. Daha öncesini bilmem ama hiç de öyle 3 lerde 4 lerde değil maliyeti. genelde 6 lardan sonra çoğaltmış hissesini. Bu arada Metro, Deniz, İsbankası ve Gedik ten işlem yaptığını varsayarak yaptım incelememi. Tabiki yanılmışda olabilirim. Yalnışım varsa düzeltin lütfen.

Kesinlikle YTD.
    yükselişe başladığı zamandan bakmak lazım. 2liraardan geldi. ayrıca en tepeden düşerken ayın 11i 12sinden gelirkenki takaslara bakmak lazım.

2. Taban artık yapacak birşey yok pazartesi ne olur acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Şu matriksin ekranında bilmediğim birşey yoksa ve doğru yorumluyorsam metronun elinde 5.75 maliyetle 43 milyon lot var. Bence galip bilerek yapmıyor bu işi... köşeye sıkıştırılmış gibi geldi bana

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. bu kağıdın manupulatörü kimse bu operasyonu bitirdiğini düşünmüyorum çok sert aşağı yukarı hareketler yapack bir süre daha bence. 408 gapını da kapmış oldu

6,66da gap bırakıp imzasını atmış.

5.  Alıntı Originally Posted by foxus Yazıyı Oku
    Taban artık yapacak birşey yok pazartesi ne olur acaba ?

Bundan sonra hissede kalan arkadalarin işi çok zor Allah yardımcınız olsun. Borsanin en zalim insanının eline düştünüz. Ben avgyo da çok pis yakalanmıştım. Srfz alım maliyet düşüreyim diye alım yaptıkça aşağı bastı. Büyük zararla ordan kaçtım. Bu hissede yüksekten yakalananların acısını iyi anlıyorum o yüzden. Ben halen o acıyı unutmadım. Hergün adama beddua ediyorum. Birgün belasını bulacaktır elbet. O gün davul zurna çaldırıp oynayacağım. Burdakileri p.tesi için ancak bir mucize haber kurtarır değilse 3-3,5 arası kesin gözüküyor. Ytd

6. SPK haftalık bülten gelmiş. Ben ICBCT için BRÜT filan göremedim. Müsait olan birileri de bakabilir mi
    Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

7.  Alıntı Originally Posted by tembelkarinca Yazıyı Oku
    Şu matriksin ekranında bilmediğim birşey yoksa ve doğru yorumluyorsam metronun elinde 5.75 maliyetle 43 milyon lot var. Bence galip bilerek yapmıyor bu işi... köşeye sıkıştırılmış gibi geldi bana

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ortak kasım başından bugüne kadar kısım bu şekilde

Artık siz yorumlayın

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

8. Galip boşaltmış mı yani

Sayfa 528/916 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız