Sayfa 93/213 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 1700 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Dowes

1.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Niye izin verilmesin? Yoksa, talep olmadığı içindir (araştırmadım). Fonlar bankaları fonlamaz, fon yönetimi ile banka yönetimi birbirinden ayrıdır (yasal zorunluluk). Fonların elinde kalan paralar bankalara kalıyor gibi yanlış bir algı var. Bankalar fonlardan sadece mevduat bağlayarak para alabilir onun da yüzdeleri bellidir.
    Teşekkürler. Beni birazda www.fonmarket.com sitesi yanılttı. Sitede bir hata var, belirli dönemlerde 30-35 gün kadar getiri sıfır gözüküyor veri setlerini siteye yanlış çekmişler sanırım. En iyi www.tefas.gov.tr sanırım bu tür sitelerde buradan veriyi çekiyor.
    İyi geceler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by inti Yazıyı Oku
    Hocam pardon, NDF' yi direkt vadeli alım satım kısaltılmışı olarak düşündüm. Vallaha fuel hd saçmalıklar silsilesi. Aziz nesin hikayelerine devam
    Bu hafta başlıyor sanırım, benim kafama zamanlaması takılıyor. Teklif verme saati ile, sonuçların açıklanması arasında çok kısa bir süre olması lazım yoksa teklifler çok aşağıda olacaktır. Kimse 30 dk sonrası için spot riskini almaz. 30 dk. içinde kurların 2-3 kuruş bir yöne gidebileceği bir ülkeyiz. Örnek olarak investing.com'da 3 aylık swap point 1100 gözüküyor. Yani spot kura 3.89 desek; 3 aylık vadeli kur 4.00 olması lazım. Ama bankalar bu vadenin teklifini 3.95'den yüksek atmazlar; spot kur o kadar oynamazsa bu "implied faiz" olarak baya düşük bir seviyeye işaret ederek yanlış yorumlara neden olur. Halbuki kök neden: "30 dk sonrasının spot kurunu bilmemekten kaynaklanan risk payı eklemesi" olacaktır. Direkt forward kur teklifi yerine swap point teklifi verilebilseydi bu sorun aşılırdı.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Teşekkürler. Beni birazda www.fonmarket.com sitesi yanılttı. Sitede bir hata var, belirli dönemlerde 30-35 gün kadar getiri sıfır gözüküyor veri setlerini siteye yanlış çekmişler sanırım. En iyi www.tefas.gov.tr sanırım bu tür sitelerde buradan veriyi çekiyor.
    İyi geceler.
    Tamamdır, iyi geceler.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

3. Merkez Bankası TL uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerine 637 milyon dolar teklif geldi
    20/11/2017 16:33:00

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerinde toplam teklif 637,0 milyon dolar, toplam gerçekleşen tutar 350,0 milyon dolar oldu.

Merkez Bankasının bugün ilk kez açtığı 1, 3 ve 6 ay vadeli TL uzlaşmalı vadeli döviz satım ihaleleri sonuçlandı.

1 Ay vadeli ihalede teklif 321,0 milyon dolar, gerçekleşen tutar 150,0 milyon dolar oldu. İhalede ortalama fiyat 3,94521,, en düşük fiyat 3,93500, en yüksek fiyat 4,01980, tekliflerin ortalama fiyatı 3,92810 oldu.

3 Ay vadeli ihalede teklif 166,0 milyon dolar, gerçekleşen tutar 100,0 milyon dolar oldu. İhalede ortalama fiyat 4,02226, en düşük fiyat 4,01750, en yüksek fiyat 4,02900, tekliflerin ortalama fiyatı 4,00433 oldu.

6 Ay vadeli ihalede teklif 150,0 milyon dolar, gerçekleşen tutar 100,0 milyon dolar oldu. İhalede ortalama fiyat 4,13625, en düşük fiyat 4,12800, en yüksek fiyat 4,15400, tekliflerin ortalama fiyatı 4,10766 oldu.

Merkez Bankası, 2017 yıl sonuna kadar vadeli döviz satım pozisyon tutarının en fazla 3 milyar ABD doları olmasını planlıyor.

Foreks Haber Merkezi
    Son düzenleme : JonDowes; 20-11-2017 saat: 17:24.

Kurallara AYKIRIDIR.

4. Sayın JoneDows,

Bir yabancı finans kuruluşunun özel şirket bonosu satın almak istiyorum.

Dolar bazlı bonosunun koşulları çok cazip.

Kuruluşun geçmişine ait batma, hile gibi sicil bilgilerini öğrenebileceğim bir kaynak Var mı?

Teşekkürler.

5. Yellen, FED'e veda eder. İstifa mektubu. https://www.federalreserve.gov/newse...20171120a1.pdf
    İspanyolca geleceğin dili, sen geleceğin insanı ! ispanyolca

6.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Sayın JoneDows,

Bir yabancı finans kuruluşunun özel şirket bonosu satın almak istiyorum.

Dolar bazlı bonosunun koşulları çok cazip.

Kuruluşun geçmişine ait batma, hile gibi sicil bilgilerini öğrenebileceğim bir kaynak Var mı?

Teşekkürler.
    Sorunuz o kadar genel ki, ülke ismi bile vermeden böyle tüm dünyayı kapsayan bir kaynak bulmak mümkün değil. Her ülkenin her tür bilgisi kendine özgüdür. Halka açık bir şirketse, kote olduğu borsanın getirdiği şartlara uygun kamuyla bilgi paylaşılır.

Kurallara AYKIRIDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Sorunuz o kadar genel ki, ülke ismi bile vermeden böyle tüm dünyayı kapsayan bir kaynak bulmak mümkün değil. Her ülkenin her tür bilgisi kendine özgüdür. Halka açık bir şirketse, kote olduğu borsanın getirdiği şartlara uygun kamuyla bilgi paylaşılır.
    Şirket :Centaur Finance

Menşei: Güney Afrika

http://centaurinvestments.com/

8. Merkez Bankası, günlük fonlamanın tamamını geç likidite penceresine (GLP) kaydırdı. Merkez Bankası bankalara günlük yaklaşık 120 milyar TL fonlama yapıyor. Daha önce bunun 10 milyarlık kısmını sabah Interbank'tan sağlayan TCMB, yeni adımla bu oranı sıfırlayarak, tüm fonlamayı GLP'ye kaydırdı. GLP'den fonlama saat 16:00-17:00 arası yapılıyor.

Bu adımla ağırlıklı ortalama fon maliyeti 25 baz puan artıracak. Mevcutta yüzde 11,99 olan AOFM yüzde 12,25'e çıkmış olacak.

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-391529

http://tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/2...9491a2-l.tpfxn
    İspanyolca geleceğin dili, sen geleceğin insanı ! ispanyolca

Sayfa 93/213 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •