Sayfa 72/882 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 569 - 576 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    selam karızma kardeş 2 senedir takıbimdeydi arada bir alıp satıyordum cuma günü hafıften alıma başladım ortalama 193 ten zararda olan arkadaşlar satmadığınız sürece zarar etmiş olmazsınız ben bera da 3 yıl bekledim zor günler geçirdik mükafatınıda sonunda aldım malımın çoğunu satmış olsamda hatırı sayılır bir mıktar hala duruyor sattığım beralarla brksn da alıma başladım
    umarım uğurlu gelirim
    Baldayı kombasandan buraya transfer olmussun. Ben berkosanda zararda degilim. En son haber geldiği zaman bayagi bir maldaydim. 2.30 ve üzeri sattim. 2.05- 2.10 arasi yerine koydum. Berkosan borsada en cok sevdigim kagittir.Berkosan kisa vadeli dussede cok cabuk telafi eder zararı. Guzel bir trade kağıttir. Sektör olarak , kar olarak, ispanya haberi olarak supper. Yalniz cok mal kaptirdilar. Farkindayim. Bu fiyatlardan almak firsattir.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Karizma06 Yazıyı Oku
    Baldayı kombasandan buraya transfer olmussun. Ben berkosanda zararda degilim. En son haber geldiği zaman bayagi bir maldaydim. 2.30 ve üzeri sattim. 2.05- 2.10 arasi yerine koydum. Berkosan borsada en cok sevdigim kagittir.Berkosan kisa vadeli dussede cok cabuk telafi eder zararı. Guzel bir trade kağıttir. Sektör olarak , kar olarak, ispanya haberi olarak supper. Yalniz cok mal kaptirdilar. Farkindayim. Bu fiyatlardan almak firsattir.

eskı komhl yeni adı bera oldu henüz daha tam manasıyla tranfer olmadım 20 bin lotla alıma başladım bilançosuna baktım inceledim fena değil sektörün önü açık yöneticiler kötü niyetli tahtasına sahip çıkmayan üstelikte baskılayan tıplerden ama olsun ben sabırlı bir yatırımcıyım ve 20 yıllık tecrübem var çok mal kaptırdılar demişsin olsun bırazda bize kaptırsınlar bakalım

takasını pastasını inceledim kımler alıyor kımler satıyor diye dar alanda kısa paslaşmalar yapılıyor 1 kademeye oynayan çingeneleri çok önce onlar ayıklanmalı ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    eskı komhl yeni adı bera oldu henüz daha tam manasıyla tranfer olmadım 20 bin lotla alıma başladım bilançosuna baktım inceledim fena değil sektörün önü açık yöneticiler kötü niyetli tahtasına sahip çıkmayan üstelikte baskılayan tıplerden ama olsun ben sabırlı bir yatırımcıyım ve 20 yıllık tecrübem var çok mal kaptırdılar demişsin olsun bırazda bize kaptırsınlar bakalım

takasını pastasını inceledim kımler alıyor kımler satıyor diye dar alanda kısa paslaşmalar yapılıyor 1 kademeye oynayan çingeneleri çok önce onlar ayıklanmalı ytd.
    Berkosan gibi kagidin olsun. Ben para kazanmayi berkosanda gordum. Cok hizli gider. Bu fiyatlar cok cazip. Zaten geldigi yerler belli. 14 lu rakamlari gormus bir kagit. Uzun sureli trendini kiracak elbet. 2018 3.00 ile 5.00 arasindaki yerini alacak. Bekleyen kazanacak. Ama biz beklermiyiz bilmem

4. acelem yok zarrap olayı neticelensin düğmeye basarız ön alımı yaptık

5.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    acelem yok zarrap olayı neticelensin düğmeye basarız ön alımı yaptık
    Hoşgeldin Baldayı.Seni aramızda görmek güzel.

6. SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Üst kademelere cok lot koyarak algı operasyonu yapiyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Karizma06 Yazıyı Oku
    Üst kademelere cok lot koyarak algı operasyonu yapiyorlar.

Sığ hissede istediği gibi çakallık yapıyor. Ama düşüşler maliyeti düşürmek için alım fırsatıdır.

Sayfa 72/882 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •