Sayfa 177/871 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    Ayrıca kapanış Seansı kademeleri oldukça iştahlıydı.. Satanın malını alırız mesajı verildi

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Açıkçılar kapanıyorda ondan öyle...

3.  Alıntı Originally Posted by Exprodigy Yazıyı Oku
    Açıkçılar kapanıyorda ondan öyle...
    21.04 ortalama ile 41.430 adet açığa satış yapılmış..

4.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    21.04 ortalama ile 41.430 adet açığa satış yapılmış..

Bu açıkları nasıl görüyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İÇİNDE NE VARSA ONU KUSARSIN
    Herkes bir yaşam seçer ve seçtiği yaşamın bedelini öder.

5.  Alıntı Originally Posted by Suncity78 Yazıyı Oku
    Bu açıkları nasıl görüyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Twitterda paylaşılıyor.. Ayrıca da borsa İstanbul her gün sonu paylaşıyor

6.  Alıntı Originally Posted by Elmalı34 Yazıyı Oku
    Sn keko Nasılsıniz bende 20 Maliyetle biraz aldım .Sizin bi hedefiniz varmı Teşekkürler
    2017 son çeyrek de tıpkı üçüncü çeyrekteki gibi 100 milyon ve üzeri gelirse hisse 35-40 ları rahatlıkla görebilir diye düşünüyorum...mümkün ise 2018 üç aylıkları da beklemekte fayda var....zaten 2017 son çeyrekte 100 milyon ve üzeri bir kar gelirse 2018 yılında tüm karın 400-500 milyon aralığında olması beklenebilir...öyle bir kar da hisseyi 40-50 aralıklarına taşıyabilir...

kısacası bu yılın son çeyreği ile 2018 ilk çeyrek karları önemli olacaktır...dikkat edilirse şirketin ihracattaki payı gittikçe artıyor buda kar marjını gittikçe yükseltiyor...o yüzden de gittikçe iyiye giden bir bilanço göze çarpıyor..biraz sabırlı olmakta fayda var...

dün ben de son kurşunlarımı 20,22 den sıktım...endeksin düşüşü henüz son bulmamıştır ve endeks ilk hedef olarak daha önce döndüğü 100 seviyelerine inmeyi hedefliyor görünüyor...bunu görmeme rağmen yine de dayanamayarak alış yaptım...bana göre sıkıntı yoktur...bir miktar zarara girsek dahi endeks düzeldiğinde banvitin güzel çıkmasını bekliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. -Tavuk eti ve yumurta üretiminde rekora doğru…

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar:*“Eylül ayı itibarıyla son bir yılda, tavuk eti üretimi*2 milyon 47 bin tonu, tavuk yumurtası üretimi ise*19 milyar 30 milyon adedi aştı”

-“Aynı dönemde hindi eti üretimi de 48 bin 915 tona*ulaştı”

-“Ocak-Eylül döneminde, geçen yılın aynı dönemine*göre tavuk etinde yüzde 11,9, tavuk yumurtasında*yüzde 7 üretim artışı görüldü”

-“İhracat artışı ise Ocak-Eylül döneminde, geçen yılın aynı*dönemine göre kanatlı eti ve ürünlerinde yüzde 48,9,*yumurta ve ürünlerinde yüzde 42,4’ü buldu”

-“Eylül ayında*kanatlı eti ve ürünleri ihracatı ise yüzde 76,1*gibi çok yüksek bir artışla 28,8 milyon dolardan*50,7 milyon dolara çıktı”

-“Kanatlı eti üretimindeki artış, kırmızı ette yaşanan*üretim düşüşünü dengelemesi açısından önem taşıyor”

http://www.tzob.org.tr/basin-odasi/h...dogru%E2%80%A6

Türkiye ziraat odaları birliğinin resmi web sitesindeki manşet haberlerden biri.. Şimdi banvite bu artışların yansıması hangi ölçülerde olur?

Kesimhane cıkış fiyatlari düşük.4.5 tl gibi sanirim.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 177/871 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •