Sayfa 244/540 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Ne 20 si birader, kafayı takmış 18 üstü maliyetlenenlere.
    Onları süründürmeden, zarar ettirmeden rahat vermeyecek belli.
    Fabrika arsasinda petrol bulunsaydı da bilançoya gelir yazilsaydi yine de baskıya devam.
    Bilanço milanço hikaye.
    Ciddi güven kaybediyor.
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

2. endeks düştükçe kafasını kaldıramıyor diğer hisseler gibi önce endeksin düzelmesi lazım.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

3.  Alıntı Originally Posted by kaptanoglu Yazıyı Oku
    Sirketi tanimak baska, olmayacak seylere inanmak baska. Amaci polemik olusturmak isteyen art niyetliler var. Bildiginiz bir sey varsa paylasin bizde faydalanalim. Yine soyluyorum 2023 de 1 milyar usd ciro olamaz. Su an 1 milyar usd ciro yapan kac sirket var bist te? Evet patron demis ama ufurmus bence. Ucuk bir hedef olmus. Bu sene ki satis buyumesi hem satis hem de kur artisina bagli. Her yil bu hizda buyume olamaz. Mutlaka buyume devam edecektir fakat makul ve ilimli bir buyume olacaktir.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya hayallerimiz var yıkma hayallerimizi.yatas topiginde bu şirket böyle devam ederse hisse 20 olur en az dedim millet kiciyla güldü herkes 7.50 ye raziydi.bende çok mu abarttim dedim.keske tüm paramı oraya yatirsaydin.ama ben senelik şirketin hedefleri ve net kar marjina göre fiyat hedeflemiştim.sirket 3.ceyrekte muhteşem kar açıkladı 3 ayda yüzde yüz yaptı.simdi ben bu şirket seneye 700 milyon ciro yapar desem bu anormal bi rakam değil geçen seneye oranla yüzde yüz kar yapmis bir şirketten bahsediyoruz.her sene yüzde yüz büyüyemez belki ama şirket bir hedef koymuş ve bu hedefi her gelen çeyrekte tutturabiliyormu ona bakarız ve ona göre pozisyon alınır hissede.yani yok patron çok abarttmis falan söylemek yorum yapmak değil bence hissede olan insanlarinda umudunu yok etmekten başka bir şey değil.bu dediklerinize ben ne zaman katilirim.gelecek sene ciro bu seneye yakın olursa evet o zaman bende bu biraz zor derim.simdi bunu söylemek için biraz erken bence

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Son dakikalarda 16,87 den gerçekleşen anormal işlemi gören oldu mu?
    Sayın Antiseptik bu dakikadaki işlemi buraya yapıştırabilirmisiniz?
    1.Haddini. 2.Hesabını.

5.  Alıntı Originally Posted by TeTRa Yazıyı Oku
    Son dakikalarda 16,87 den gerçekleşen anormal işlemi gören oldu mu?
    Sayın Antiseptik bu dakikadaki işlemi buraya yapıştırabilirmisiniz?

6. Teşekürler....
    1.Haddini. 2.Hesabını.

Sayfa 244/540 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •