Sayfa 432/1001 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Başbakan'ı biraz dinledim de, fazlasını sinir sistemim kaldırmıyor, sakin görüntüsü altında baya telaşlı bir izlenim verdi.

Ekonomi zirvesinde parti konuşması yapıyordu.

Bu arada Reza sanıkken tanık olmuşsa, bu dolar kuru fazla aşağı gelmez.

Şurada 4 Aralık'a kaç gün kaldı...

2. Fiziki Dolar'a geçerseniz tabii ki faiz alamazsınız ve her yıl Amerikadaki enflasyon kadar kaybedersiniz.
    Ayrıca saklaması da sorun... bankada kasa kiralamak lazım vs,..
    Paraya uzun süre ihtiyacınız olmayacaksa uzun vadeli Eurobond almak işe yarayabilir sanıyorum. Hem faiz alırsınız , hem saklama sorunu olmaz hem de bankalardaki dövizlere el konulursa para hesabınızda olmadığı için sizi etkilemez (umarım). Bir süre sonra işler düzelince paranıza kavuşabilirsiniz..

Kıt ekonomi bilgimle bu kadar...başka fikirler de vardır..
     Alıntı Originally Posted by eraser Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlar yeni üye oldum forumunuza.
    benim öngörüm değil 4-5TL bile sıkıntı değil bu politik akıntı (zarrab,seçim,askeri operasyonlar,nato meselesi,işsizlik,üretimsizlik) ve en önemlisi 2019'da mutlak diktatörlüğe geçişimiz ile $ 14 TL olacak.
    yarın tek bir kişi; devletin tüm parasını benim hesabıma atın derse alkışlayacak ve sorgulamayacak 40 milyon insan var bu ülkede.
    ekonomiden çok anlamam ancak şu an korkum yarın bir gün bankalardaki dövizlerimize bir khk ile el koyabilirler mi ? fiziki $'a mı geçmek lazım ? alıp yastık altına mı koyalım.
    Ben işim gereği tüm anadolu'yu geziyorum inanın milletin umrunda değil kriz falan zaten haberleri de yok olsa da suçlu reis'leri kimi işaret ediyorsa o. Krizden isyan edenler gerçekten çalışan üreten bir avuç insan .
    2001 krizinden sonra insanların özgür düşünceleriyle oy verebildiği bir seçime gitmiyoruz, insanların beyni kilitlenmiş açacak çilingir yok.
    sipariş ve ÖDeme almak için kalktım gittim erzurum'a , adam hakikaten bitmiş yanında 5 işçi çalıştırıyordu 2'ye indirmiş . Melek gibi bir adam hakıkaten ne diyeyim, öyle şark kurnazı falan da değil, ödeme planı yaptık çekimizi az da olsa siparişi aldık yemeğe gittik. BAşka bir dünyada yaşıyor gerçeklerden hariç, reis'leri ve imamlar hocalar ne derse sorgusuz sualsiz inanıyor. Yeşil ırmak'ın kaynağının bu dünyadan olmadığını anlattı inanarak 1 saat. gerçek dünya ile bağlantılar iyice yok olmuş.

beklentim 2019 14 TL
    YTD
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

3. Sn.Bora bey yukarıda yazdiklariniz geçmişte olduğu gibi mağdur edebiyatının bir parçası olabilirmi.
    Reisin en büyük gıdası bu biliyorsunuz.
    Yıllarca buradan beslendi.
    Benimki sadece bir düşünce.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Reza davası nasıl gelişirse gelişsin, nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, buradan da bir mağduriyet, ihanet, destanı çıkarıp, halk indinde oylarını bile artırabilirler.

Onun alt yapısı hazırlanmaya başlandı.

Korkarım, davanın gelişme biçimi ve bunların telaşına bakılacak olursa, reisi de içine alan bir itham ve suçlama, bugün bir kez daha yazmıştım, bizi batıdan tümüyle koparabilir.

Tek adam kararıyla...

Bir taşla bir çok kuş da vurmuş olurlar...

Buna halkımız ne der dersiniz?

5.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    3 yıl önce dolar 4tl olursa cariaçık kapanır diye düşünürdüm bugün böyle bir şeyin olamayacağını biliyoruz, niçin?

Çünkü dışarı satılabilir ürünler için yatırım yapılmamış...

5tl olursa cariaçık kapanır mı? o da belli değil..
    Türkiye için şu anda cari açığı sifirlayacak bir kur değeri tanımlamak mümkün değil. Bunun iki sebebi var

Türkiye çift para birimi bir ekonomiye evrildi.

Dolar borcu olanlarla dth sahipleri aynı kişiler degil
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Reza davası nasıl gelişirse gelişsin, nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, buradan da bir mağduriyet, ihanet, destanı çıkarıp, halk indinde oylarını bile artırabilirler.

Onun alt yapısı hazırlanmaya başlandı.

Korkarım, davanın gelişme biçimi ve bunların telaşına bakılacak olursa, reisi de içine alan bir itham ve suçlama, bugün bir kez daha yazmıştım, bizi batıdan tümüyle koparabilir.

Tek adam kararıyla...

Bir taşla bir çok kuş da vurmuş olurlar...

Buna halkımız ne der dersiniz?
    Abi
    Affedersin.girecegi kadar girmiş 500 e dayanmis borc 20 daha girse bişey olmaz.gene bizi birileri fena halde gaza getiriyor olabilir.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Abi
    Affedersin.girecegi kadar girmiş 500 e dayanmis borc 20 daha girse bişey olmaz.gene bizi birileri fena halde gaza getiriyor olabilir.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    20 dediğiniz, yani 20 milyar dolar Reza olayında bankalara kesilecek ceza, tazminat vs sanırım.,

Ama konu artık bunu çoktan aştı.

Tazminatı ödemeye çoktan razıdırlar...

Bugün sadece Hürriyet yazarlarının yazdıklarını okuyun, davanın boyutu çok değişti diye düşünüyorlar.

Bu durumu çok yakından takip eden TC yönetimi, tehlikenin boyutunu farkedip, meydanlarda, bağırmaya başladılar bile.

Bırakın onu, Rasim Ozan Kütahyalı edepsizi, canının derdinde, aynen bunların taktiğiyle twitterdan, aynı istikamette mesajlar vermekte...Dötü kurtarmak için...

Kütahyalı'nın Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle: "ABD 27 Kasım ve sonrasındaki süreçte Türkiye'ye çok kuvvetli saldırıya hazırlanıyor.Şimdi birlik zamanıdır. Bu ABD saldırısında hedef AK Parti ve Erdoğan değil hedef Türkiye'dir.Hedef tüm Türkiye pasaportlarıdır. Farklılıklarımızı bir süre için tıpkı Bosna halkının 1992-95 arası yaptığı gibi paranteze almalıyız.Gün birlik ve bütünlük günüdür.

http://www.hurriyet.com.tr/kutahya-b...tepki-40653787

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    20 dediğiniz, yani 20 milyar dolar Reza olayında bankalara kesilecek ceza, tazminat vs sanırım.,

Ama konu artık bunu çoktan aştı.

Tazminatı ödemeye çoktan razıdırlar...

Bugün sadece Hürriyet yazarlarının yazdıklarını okuyun, davanın boyutu çok değişti diye düşünüyorlar.

Bu durumu çok yakından takip eden TC yönetimi, tehlikenin boyutunu farkedip, meydanlarda, bağırmaya başladılar bile.

Bırakın onu, Rasim Ozan Kütahyalı edepsizi, canının derdinde, aynen bunların taktiğiyle twitterdan, aynı istikamette mesajlar vermekte...Dötü kurtarmak için...

Kütahyalı'nın Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle: "ABD 27 Kasım ve sonrasındaki süreçte Türkiye'ye çok kuvvetli saldırıya hazırlanıyor.Şimdi birlik zamanıdır. Bu ABD saldırısında hedef AK Parti ve Erdoğan değil hedef Türkiye'dir.Hedef tüm Türkiye pasaportlarıdır. Farklılıklarımızı bir süre için tıpkı Bosna halkının 1992-95 arası yaptığı gibi paranteze almalıyız.Gün birlik ve bütünlük günüdür.

http://www.hurriyet.com.tr/kutahya-b...tepki-40653787
    A KE PE gitsin de ne olursa olsun diyen o kadar ayrışmış insanımız var ki şimdi onlara sorun A KE PE değil ülke diyen A KE PE ye kim inanır !... Kadir İnanır....

Sayfa 432/1001 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •