Ülkede az bir miktar param kaldý, bu Zarrab davasý ile nallarý dikeceðiz gibi gözüküyor o yüzden hemen paramý çýkartmam lazým. Hala inanamýyorum, ne iþ yaptýðý belli olmayan bu þahsa 2015 yýlýnda Recep Tayyip Erdoðan, Numan Kurtulmuþ ve Nihat Zeybekçi en iyi ihracatçý ödülü vermiþlerdi.
Türkiye Ýhracatçýlar Meclisi 22. Olaðan Genel Kurulu ve Ýhracatýn Þampiyonlarý ödül töreni gerçekleþtirildi. Reza Zarrab'ýn mücevher sektöründe ödül aldýðý törene iliþkin TÝM'den de açýklama geldi
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn da katýldýðý törende ihracat þampiyonlarýna ödülleri verildi.
Mücevher sektöründeki ödülü Volgam Gýda Dýþ Ticaret Limited Þirketi Yönetim Kurulu Baþkaný Reza Zarrab aldý.
Reza Zarraba ihracat ödülü
REZA ZARRAB’IN ÞÝRKETÝ ÝHRACATTA 13'ÜNCÜ SIRADA
Dikkat çekici þekilde kilo verdiði görülen Zarrab, ödülünü Baþbakan Yardýmcýsý Numan Kurtulmuþ, Ekonomi Bakaný Nihat Zeybekci ve TÝM Baþkaný Mehmet Büyükekþi'nin elinden aldý.
Baþbakan Binali Yýldýrým: Onlar ambargo koyduklarý ülkelerle rahat rahat ticaret yapacaklar, Türkiye yapýnca bu suç olacak. Buna kargalar güler. Ýran ile Amerika uçak satýþý konusunda prensip anlaþmasýna vardýlar. Sonra da Türkiye ambargoyu deldi gibi ipe sapa gelmeyen þeyler iddia ediyorlar.
---
Bunlarda yalan söylemek ve çarpýtmak hastalýk derecesine gelmiþ artýk. Boeing anlaþmasý daha bu sene yapýldý ama Türkiye'nin ambargolarý delmekle suçlandýðý tarihler ise 2011-2015 arasý diye biliyorum.
Son düzenleme : efet; 22-11-2017 saat: 19:37.
Bunlar avukatlýða baþladýysa iþler kesat bizim devletimiz için...
Bu arada biraz ayrýldýk bilgisayarýn baþýndan bizim Kayserili baya keyiflenmiþ...![]()
Dolarin hafif gerilemesinin sebebi açýk , merkezin bugün ilkkez tavandan %12.25den piyasayi fonlamasi..
Dolar/TL fonlamanin baþladýðý saat 16:01'de 3.9670 idi.. Sonrasý malum.. Bakalim nekadar etkili olacak..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri