Fiziki Dolar'a geçerseniz tabii ki faiz alamazsýnýz ve her yýl Amerikadaki enflasyon kadar kaybedersiniz.
Ayrýca saklamasý da sorun... bankada kasa kiralamak lazým vs,..
Paraya uzun süre ihtiyacýnýz olmayacaksa uzun vadeli Eurobond almak iþe yarayabilir sanýyorum. Hem faiz alýrsýnýz , hem saklama sorunu olmaz hem de bankalardaki dövizlere el konulursa para hesabýnýzda olmadýðý için sizi etkilemez (umarým). Bir süre sonra iþler düzelince paranýza kavuþabilirsiniz..
Kýt ekonomi bilgimle bu kadar...baþka fikirler de vardýr..

Originally Posted by
eraser
merhaba arkadaþlar yeni üye oldum forumunuza.
benim öngörüm deðil 4-5TL bile sýkýntý deðil bu politik akýntý (zarrab,seçim,askeri operasyonlar,nato meselesi,iþsizlik,üretimsizlik) ve en önemlisi 2019'da mutlak diktatörlüðe geçiþimiz ile $ 14 TL olacak.
yarýn tek bir kiþi; devletin tüm parasýný benim hesabýma atýn derse alkýþlayacak ve sorgulamayacak 40 milyon insan var bu ülkede.
ekonomiden çok anlamam ancak þu an korkum yarýn bir gün bankalardaki dövizlerimize bir khk ile el koyabilirler mi ? fiziki $'a mý geçmek lazým ? alýp yastýk altýna mý koyalým.
Ben iþim gereði tüm anadolu'yu geziyorum inanýn milletin umrunda deðil kriz falan zaten haberleri de yok olsa da suçlu reis'leri kimi iþaret ediyorsa o. Krizden isyan edenler gerçekten çalýþan üreten bir avuç insan .
2001 krizinden sonra insanlarýn özgür düþünceleriyle oy verebildiði bir seçime gitmiyoruz, insanlarýn beyni kilitlenmiþ açacak çilingir yok.
sipariþ ve ÖDeme almak için kalktým gittim erzurum'a , adam hakikaten bitmiþ yanýnda 5 iþçi çalýþtýrýyordu 2'ye indirmiþ . Melek gibi bir adam hakýkaten ne diyeyim, öyle þark kurnazý falan da deðil, ödeme planý yaptýk çekimizi az da olsa sipariþi aldýk yemeðe gittik. BAþka bir dünyada yaþýyor gerçeklerden hariç, reis'leri ve imamlar hocalar ne derse sorgusuz sualsiz inanýyor. Yeþil ýrmak'ýn kaynaðýnýn bu dünyadan olmadýðýný anlattý inanarak 1 saat. gerçek dünya ile baðlantýlar iyice yok olmuþ.
beklentim 2019 14 TL
YTD
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri