yine hayal satma peşindesin kepez, uyan artık, yıllar birike birike asır olacak, sen hala rüyalardasın.
o zaman neden, kepez, söyle neden, bu kadar stok var, teslimat yapılmamış, bir dünya da zarar, NEDEN, açıkla arkadaş!
haa, bana dersen ki bu kadar nefret ettiğin bir şirketin hala hissesini neden taşıyorsun; ben de derim ki sana; bundan sonra mevzu kar & zarar mevzu değil, ara sıra aldım da, sattım da, kar da ettim, zarar da ama hep taşıdım bu kağıdı 2014 den beri. o kadar zamandır beklemişim, ister 2 olsun ister 0,50 kuruş, ne farkeder ki?
takıntı böyle birşey işte..benim nedenim bu kadar açıkken sen hala hem çok bilmiş, hem de saf ayaklarında neyi amaçlıyorsun bir türlü çözemedim.
neden mi senin yazdıklarını eleştirme ihtiyacı duyuyorum; dur anlatayım; ilk yazılarını 2014 lerde ben de okudugumda vay be, adam ne güzel yazıyor, mübarek ak sakallı dede, hiç tanımadığı insanlara el veriyor dedim kendi kendime, ilk izlenimim buydu ama sonra gördüm ki el veriyor tabiri bilmem ne veriyor derecesinde değişti seni tanıdıkça.
evet amacım, senin yazılarından seni tanımayan insanların etkilenmesini engellemek.
keşke koduğumun hissesi 5 lere çıksa da paranın gözüne vursak ama yok birader, çıkmıyor işte.
burası bir forum, insanların bildiklerni, düşündüklerini paylaşmaları çok güzel ama kancıklık yaparak adice üç beş kuruş para kazanmaya çalışan ky cıya tuzak kuran tiplerin ben taaa ...............
1,60 lardan, 1,5 lerde sen değilmiydin, çok güzel fiyatlar, kaçmaz, nakit olsa da alsak diyen? neye dayanarak böyle yazıyorsun? amacın neydi? mal pazarlama tabirini senin için kullansam yeri değil mi arkadaş?
sen bu sorularıma cevap vermek yerine gidip beni şikayet edersin her zaman yaptıgın gibi..bakalım yanılıyormuyuz kepaz..ee
Yer İmleri