Sayfa 31/928 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 241 - 248 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. panikleyip satan kaybeder...bu tip vitesi boşa atıp hissenin hareket ettiği durumlarda çok soğukkanlı olmak lazım...panikletirler sonra malı bir anda toplayıp yukarı çekerler...bugün ki hareket tepki olmaması nedeniyle devam edebilir tam tersine toplamak gerekiyor kademeli....panikleyip zararına satmak en kötüsü....ytd

2. daha önce yazmıştım adamların derdi hisse fiyatı değil lotu artırmak....bunun için her yol mübah zararına satıyor gibi yapmakta var işin içinde....beni ilgilendiren şuan dolaşımda ki hisse miktarı...al gülüm ver gülüm yaparak hisseyi düşürüp toplayarak nereye kadar...akıl var mantık var bu hissenin ortalama ky maliyeti 6,5-7 tl...daha yukarı olan maliyetli insanlar var bu insanlar bu fiyatlardan satıyorsa hiçbirşey diyemem...beni hisse fiyatından çok yönetimin duyarsızlığı ilgilendiriyor zehir zıkkım olsun....

3.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Kardeş yaz. Sana forumda biri ana avrat düz gidiyor zevk alıyormusun yaz.
    Yazın abi bol bol bende dünya kadar retwetledım şimdi

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4. Pasta ne alemde tacirler mi yine?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Kardeş yaz. Sana forumda biri ana avrat düz gidiyor zevk alıyormusun yaz.
    Biryerlerden desdek arıyoruz ama nafile
     Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku

altın bazında gubrf aylık grafiği...ytd

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Her zararına bile olsa sattığımdan daha da düşük fiyattan alabildim.
    Bu hisse neden alınmaz diye madde madde yazdığım listeye rağmen bu bok bataklığında ısrar ettim.
    Adamlar hisseyi yıkacak enayi arıyorlar. Enayilerden biriside benim dün alım yapmıştım.
    İsteyene istediği kadar kucak dolusu mal var.

7.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Her zararına bile olsa sattığımdan daha da düşük fiyattan alabildim.
    Bu hisse neden alınmaz diye madde madde yazdığım listeye rağmen bu bok bataklığında ısrar ettim.
    Adamlar hisseyi yıkacak enayi arıyorlar. Enayilerden biriside benim dün alım yapmıştım.
    İsteyene istediği kadar kucak dolusu mal var.
    ky bu hisseye giremez ortak bu korku ile ya satar ya bekler....bu tip durumlarda hisse alan ky şirketi sektörü az çok tanıyandır....hergün düşen hisseyi hangi ky alacak....by topluyor ky satıyor....yada by satıyor by alıyor satacak ky fazla yok....bana 2 şık daha kuvvetli geliyor....

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ky bu hisseye giremez ortak bu korku ile ya satar ya bekler....bu tip durumlarda hisse alan ky şirketi sektörü az çok tanıyandır....hergün düşen hisseyi hangi ky alacak....by topluyor ky satıyor....yada by satıyor by alıyor satacak ky fazla yok....bana 2 şık daha kuvvetli geliyor....
    Eminim ki borsa yarın pozitif tepki verse bütün hisseler %3 %5 çıkar ama bu kansız hisse %0,1 çıkmaz.
    Zararına bu boku satıp başka hisselerden al sat yaprak zararın bir kısmını çıkarttım. Geri döndüğümde ise sattığımdan daha fazla lot alabildim.
    Demem o ki bu dipsiz kuyunun dibi yok. Şu an ışık görünmüyor. Boşlukta düşüyoruz.
    5 tl olması için somut neden var mı sence?

Sayfa 31/928 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •