Sayfa 83/1049 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    2016 da 30 milyar dolardi.

2017 de 50 70 olur dediler.
    300 milyara geldi.

Usa da fonlar gelirse.

Cok volatil olur.

Zaten ortada cok para var.
    Gidecek yer ariyor.
    Burasida kanun kural yok..

Ama cikis kapilari kucuk.
    Poloniex gunluk dolar cekim
    hakkin 2000 dolar.

Paran olmus 1 000 000 dolar.

Eyvallah demek 500 gun.

;)))

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    altcoinlere geçeceğim ama şimdi değil, btc alım emirlerimi yazdım.daha sonra btc den diğerlerine kaçacağım btc max. %30 tutacağım. ister batar ister çıkar yeni ekonomi budur. emtia ve borsaların işi bitecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    357.75 maliyetli Litecoin var, işlem hızının BTC'den yüksek olması ve temelde benzemeleri nedeniyle ucuz kaldığı düşünülüyor.

Koinim'den Kraken'e yaklaşık 2 dakikada ulaştı hayran kaldım
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Borsanın bitmesi için şirketlerin bitmesi lazım, borsa lazım birşey.

Ancak emtia konusuna katılıyorum, mesela ben 1 yıl sonra finans alanında çalışacak 21 yaşında birisi olarak insanların doğal taşları-madenleri para birimi olarak kabul etmelerinin bu çağda artık gereksiz olduğunu düşünüyorum. Emtia yüzyıllarca görevini yaptı, sonra görevi fiat currency'lere verdi. Ancak blockchain başarılı olursa o da fiatın yerini alacak bence.

Yeni nesillerin emtiaya değer vermeyeceğine inanıyorum...

Türkiye tabi ki yine dünyanın gerisinde kalacak ve bu işlere giremeyecek.

4. https://www.cnbc.com/2017/11/29/fede...dley-says.html

Fed kendi dijital parasını oluşturmaya hazırlandığını açıkladı.

5.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Borsanın bitmesi için şirketlerin bitmesi lazım, borsa lazım birşey.

Ancak emtia konusuna katılıyorum, mesela ben 1 yıl sonra finans alanında çalışacak 21 yaşında birisi olarak insanların doğal taşları-madenleri para birimi olarak kabul etmelerinin bu çağda artık gereksiz olduğunu düşünüyorum. Emtia yüzyıllarca görevini yaptı, sonra görevi fiat currency'lere verdi. Ancak blockchain başarılı olursa o da fiatın yerini alacak bence.

Yeni nesillerin emtiaya değer vermeyeceğine inanıyorum...

Türkiye tabi ki yine dünyanın gerisinde kalacak ve bu işlere giremeyecek.
    borsa bitecek demiyorum sadece kendi gerçeklerine dönecek diyorum,yani şirketin kar zarar potansiyeli üzerinden dönecek.şimdi öylemi zombi şirketler borsada fink atıyor.hiç bir moral değere dayanmayan fiyatlamalar yapılıyor. Örnek ASELS,oranın ne olduğunu bilen ne dediğimi anlar. zaten son iki haftadır kağıt kendi gerçeklerine dönemeye başladı. orada hedef 20-

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Şişirme fiyatlamaların varlığı konusunda size katılıyorum, zaten bir hisse balonsa patlaması uzun sürmüyor Asels de ederine ulaşacak...

7. Bitcoin den altlara geçmenin bana göre pek bir mantığı yok. Bugün piyasadaki 2-3 orjinal altcoin hariç alayı bitcoin geliştiricilerinin yazdığı kodları kopi/pasta yapıp bir iki ufak rötüş ile kendi coinlerini sürdüler piyasaya.

Olayın 90%ı yine bitcoin üzerinden gelişiyor/gelişecek yani. Bitcoinde çalışan mühendis/programcı sayısı yüzlerce ve hepsi gönüllü.

Fedcoin de hikaye. Bitcoinin olayı merkezi otoritenin olmaması.

Ha fedcoin çıksın onu da alırıss ne de olsa ilk aşamada millet aç gibi birbirini yiyecek almak için ama uzun vadede bitcoin tektir.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bitcoin den altlara geçmenin bana göre pek bir mantığı yok. Bugün piyasadaki 2-3 orjinal altcoin hariç alayı bitcoin geliştiricilerinin yazdığı kodları kopi/pasta yapıp bir iki ufak rötüş ile kendi coinlerini sürdüler piyasaya.

Olayın 90%ı yine bitcoin üzerinden gelişiyor/gelişecek yani. Bitcoinde çalışan mühendis/programcı sayısı yüzlerce ve hepsi gönüllü.

Fedcoin de hikaye. Bitcoinin olayı merkezi otoritenin olmaması.

Ha fedcoin çıksın onu da alırıss ne de olsa ilk aşamada millet aç gibi birbirini yiyecek almak için ama uzun vadede bitcoin tektir.
    bitcoin artık algoritma olarak eskidi,kendi açmazları var. fork mecburen yapılmak zorunda. fork kötü bir şey değil gelişim için gerekli.

Sayfa 83/1049 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •