357.75 maliyetli Litecoin var, işlem hızının BTC'den yüksek olması ve temelde benzemeleri nedeniyle ucuz kaldığı düşünülüyor.
Koinim'den Kraken'e yaklaşık 2 dakikada ulaştı hayran kaldım![]()
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Borsanın bitmesi için şirketlerin bitmesi lazım, borsa lazım birşey.
Ancak emtia konusuna katılıyorum, mesela ben 1 yıl sonra finans alanında çalışacak 21 yaşında birisi olarak insanların doğal taşları-madenleri para birimi olarak kabul etmelerinin bu çağda artık gereksiz olduğunu düşünüyorum. Emtia yüzyıllarca görevini yaptı, sonra görevi fiat currency'lere verdi. Ancak blockchain başarılı olursa o da fiatın yerini alacak bence.
Yeni nesillerin emtiaya değer vermeyeceğine inanıyorum...
Türkiye tabi ki yine dünyanın gerisinde kalacak ve bu işlere giremeyecek.
https://www.cnbc.com/2017/11/29/fede...dley-says.html
Fed kendi dijital parasını oluşturmaya hazırlandığını açıkladı.
borsa bitecek demiyorum sadece kendi gerçeklerine dönecek diyorum,yani şirketin kar zarar potansiyeli üzerinden dönecek.şimdi öylemi zombi şirketler borsada fink atıyor.hiç bir moral değere dayanmayan fiyatlamalar yapılıyor. Örnek ASELS,oranın ne olduğunu bilen ne dediğimi anlar. zaten son iki haftadır kağıt kendi gerçeklerine dönemeye başladı. orada hedef 20-
Şişirme fiyatlamaların varlığı konusunda size katılıyorum, zaten bir hisse balonsa patlaması uzun sürmüyor Asels de ederine ulaşacak...
Bitcoin den altlara geçmenin bana göre pek bir mantığı yok. Bugün piyasadaki 2-3 orjinal altcoin hariç alayı bitcoin geliştiricilerinin yazdığı kodları kopi/pasta yapıp bir iki ufak rötüş ile kendi coinlerini sürdüler piyasaya.
Olayın 90%ı yine bitcoin üzerinden gelişiyor/gelişecek yani. Bitcoinde çalışan mühendis/programcı sayısı yüzlerce ve hepsi gönüllü.
Fedcoin de hikaye. Bitcoinin olayı merkezi otoritenin olmaması.
Ha fedcoin çıksın onu da alırıss ne de olsa ilk aşamada millet aç gibi birbirini yiyecek almak içinama uzun vadede bitcoin tektir.
Yer İmleri