Originally Posted by
kurtonder
Zaten ben de bu hisseleri 5 yıl tutacağımı söylemedim.Bilanço dönemlerinde portföyde değişiklik olacak..

Originally Posted by
kurtonder
Daha önce de yazdım yine yazayım.Bu hisseleri 5 sene tutmayacağım.Alıntıda da görüldüğü üzere 2-3 aylık bekleme dedim.Yani bilanço dönemlerinde bu hisselerde değişiklik olacak.

Originally Posted by
kurtonder
Sen önce üslubunu 3.sınıf kahvehane seviyesinden ,hisse.net seviyesine yükselt ,sonra belki sana portföyle ilgili açıklama yaparım..

Originally Posted by
kurtonder
Bilanço dönemlerinde temelini beğendiğim hisselerden oluşturacağım 2-5 adet arası hisse senedi ile portföyü 5 senede min 5 katına çıkarmayı hedefliyorum...Mümkün olduğunca işlem yapmayacağım.Olurda fiyat şişerse hisse satımı yapabilirim..2 katına çıktığı zaman seçim kriterlerimi yazacağım...Bu ,deney gibi bir şey olacak..Vira bismillah...Dün bilançolar tamamlandı..Bugün 3 kağıt portföye girdi...Alış fiyatlarımla beraber kağıtlar şunlar:
1-Bolu 5.97
2-Alka 3.85
3-Despc 4.26
BIST100 şu an 89 300.........
Açtıgın başlıgı ve ilk yazını ilk önce iyi oku ondan sonra bana laf çakmaya çalış sen daha ne yazdıgının farkında degilsin.Hata bendeki senin seviyene düşüpde yazı yazdım....
Göz olanı akıl olacagı görür..
Yer İmleri