Arama sonucu : 3885 madde; 1 - 8 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Anlama ozurlu musunu? Sirketi "seceresi bozuk asparagasci" diye itham altinda birakti. Sordugumuzda da bu asparagaslara bir ornek gosteremedi. Simdi de gelmis bana iftira atiyor "pompaliyormusum" diye. Ornek ver dedik, yine yok. Pompalamayi birak, olumlu yazdigim bir tane yok. Butun yazilarim objektif.

Ama sen de ayni kumastanmissin zaten. Camur at izi kalsin.
    galiba bir kaç lotun var diye kağıdın patronu sanıyorsun kendini.Adam kağıda çıkınca da kızar .düşünce de kızar .İsterse alır istemezse almaz sana ne be kardeşim.İnsanlar istediğini yazar sana kim ne demiş her şeye atlıyorsun.kağıdı bu kadar sahiplenirsen de bana ne millete laf atma .Burada sana kim ne diyor.bu arada bakkal kağıdı dememin sebebini anlattım anlayamamışsın çift dikiş yapayım.Bu kağıt %30-40 pirimleniyor sonra bir haber geliyor.hep böyle oldu sonra da haber geliyor.Ben yine bir haber geleceğine inanıyorum yine aynı şekilde çıkıyor.Burada şirketten önceden haber veriyor yada alıyorlar.Bunlar BAKKAL KAĞIDINDA OLACAK ŞEYLER. spk incelemeye bile alabilir.oldu mu bakkalcı amca.
    Son düzenleme : qwerre; 30-11-2017 saat: 15:52. Sebep: değiştirme

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •