Sayfa 537/1001 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    dolardaki bu düşüş piyasanın 14 aralıkta faiz artışına kesin gözüyle bakması gibi gözüküyor
    Gram alakasi yok

http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201512/04122015.xml

dolar babamın oğlu değilde son iki senede %35 artmış.. dinlenmesi çok anormal gelmiyor çocuğun..

biraz döker.. biraz devam eder.. biz bu döngüyü kırmak için napıyoruz ona bakmalı asıl.. varmı bi ışık?..

3.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    3.90 kırılırsa 5 TL olu mu?
    Asıl kırmazsa 5 tl olmaz.düğün dernek olmadan gerdek olmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by ryland Yazıyı Oku
    http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201512/04122015.xml

dolar babamın oğlu değilde son iki senede %35 artmış.. dinlenmesi çok anormal gelmiyor çocuğun..

biraz döker.. biraz devam eder.. biz bu döngüyü kırmak için napıyoruz ona bakmalı asıl.. varmı bi ışık?..
    dolarda mevsimsellik vardır.
    eskiden sabit kurda birden patlardı.
    şimdi mevsime göre patlayıp sönümleniyor.
    günlük kur grafiklerini 2017, 2016, 2015 için çizip aynı grafiğe koyan anlar.
    unutmadan para sadece kazanca bakar.

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Gram alakasi yok
    global taraf diyeceksiniz ancak bende buna katılmıyorum 14 aralıkta faiz artışı olmayıp dolar yine düşmeye devam ederse o zaman sizin tez kazanır ! yabancı finansal kuruluşlardan geçtiğimiz haftalarda ardı ardına faiz artışı olması ile ilgili net söylemler vardı bunuda hesaba katmanızı tavsiye ederim !

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    global taraf diyeceksiniz ancak bende buna katılmıyorum 14 aralıkta faiz artışı olmayıp dolar yine düşmeye devam ederse o zaman sizin tez kazanır ! yabancı finansal kuruluşlardan geçtiğimiz haftalarda ardı ardına faiz artışı olması ile ilgili net söylemler vardı bunuda hesaba katmanızı tavsiye ederim !
    faiz artışı enflasyon için yapılır bahri kardeşim.(yanlış biliyorsam düzeltin)
    dolar kuru geçişkenliği talidir.
    enflasyon arttığı için artacak.
    hedef %5 gerçekleşen %13.
    hedefin iki katından fazla.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    faiz artışı falan yok bugün çok pis kafalıyorlar piyasayı,dedikodu ekonomisi başka bir şey değil.bende bu düşüş sağolsun eldeki TL lerden kurtuldum.

8.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    faiz artışı enflasyon için yapılır bahri kardeşim.(yanlış biliyorsam düzeltin)
    dolar kuru geçişkenliği talidir.
    enflasyon arttığı için artacak.
    hedef %5 gerçekleşen %13.
    hedefin iki katından fazla.
    sevgili happy zaten finansal kuruluşların üstüne bastığı konuda buydu hatırlarsan timotyh ash 0.25 puanlık artış için şaka gibi tabirini kullanmıştı yani daha fazla artması gerektiğini ifade etmişti buradaki baz alınan nokta elbette enflasyon ! ayrıca mb bağımsızlığı ile ilgili tartışmalarda da sayın danışmanlar gerekirse sıkılaşma olur söylemini kullanarak piyasayı sakinleştirdiler ! tüm bunların ışığında piyasanın faiz artışına inandığını ve bunun doları gevşettiğini düşünüyorum !!

Sayfa 537/1001 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •