Bunu paylasmamin tek sebebi bazı kisiler burada spek mal topluyor falan filan diyerek yönlendirme yapıyorlar benim tesbitim adamlar tek lot dahi almadan mal çıkıyor. ..
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu paylasmamin tek sebebi bazı kisiler burada spek mal topluyor falan filan diyerek yönlendirme yapıyorlar benim tesbitim adamlar tek lot dahi almadan mal çıkıyor. ..
Yazılarımın tamamı ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatırım niteliği taşımadıgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir
Buyurun işte bugün endeks yukselirken bile 65000 lot mal çıkmıslar
Yazılarımın tamamı ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatırım niteliği taşımadıgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir
Üstad sizin bahsettiğiniz lot farki alan-satan ilk 5 araci kurum icin gecerli, kalan lotlar ilk 5 te olmayan kurumlar araciliğiyla alınmış, bu şekilde yorumlamak gerekir, saygilar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum ben aslında bu tür rakamlara fazla itibar etmem dogrulugu tartışılır.beni asıl düşündüren hisseden çıkış devam ediyor olması.
..........
Fetöcü Savcı ve Polislerin sahte delilleriyle uefa ve cas ın zincirleme kararları hukuken olmasa bile vicdanen yok hükmündedir.Türkiyede yargıtay kararından sonra gözlerinizi faltaşı gibi açıp göreceksiniz tazminat davalarını.Lütfen o davaya bakan,polis,savcı ve Hakimlerin şu an nerede oldugunu bilin ve oyle konuşun.
faltaşı gibi açılıyor gözlerimiz evet yavuz hırsız evsahibini bastırdığını gördüğümüzde.. vicdan micdan işlerini bizlere okutma.. taraftar olarak senle polemiğe girmek istemem sende kendince haklisin yakistiramiyorsun veya kabullenemiyorsun ki zordur anlarım.. zaten olan taraftara oluyor... konuyu belli ki bilmiyorsun araştırmamışsın öyle laf atmakla olmaz bu işler.. o hakim ve savcılarla tesislerinizde maç oynadınız hepsini klübe ücretsiz üye yaptınız bunları goz ardı etme derim.. kumpas var mi .. şöyle olabilir: fb yi hukuksız dinlemislerdir aciga cikarmislardir sikeyi dersin eyv. Ama para dolu çantaları polis taşımadı.. tarlaları polis savcı surmedi işçileri polis savcı çalıştırmadı... aziz ve çetesi hangi tapeyi inkâr etti kabul etmedi söyler misin.. şu feto olmasa haliniz nice olurdu.. ortaya atıp tutma.. özelden no rica ederim ki tüm dokümanları tek tek gönderiyim sana bak bakalım kumpas mi nedir.. türk yargıtay mi 😂 adalet olsa çoktan aziz pisliginde boğulmuştu.. . Sataşmaya meyil verme girme bu konulara insanların hassas noktası.. tspor hissesinde misin? Varsa hisse ile bilgi paylaş millet faydalansın ? Boyunu aşan sularda yüzme...
Adalet büyük bir hazinedir; gün gelir herkese lazım olur.
Yer İmleri