Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?
- Oylayan
- 159. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
50,000-60,000 ARASI
-
40,000-50,000 ARASI
-
60,000-70,000 ARASI
-
40,000 'den AZ
-
Birde Merkez ciğimizin Faiz artışı haberi çıktı sanki Doların çıkması olumsuz bir olaymış gibi
DOLARIN çıkması bizi Frenler harcama yapmamızı engeller.
ancak diğer yandan fiyat artışları hızlanır iki yönlü de enflasyona etkisi olacaktır.
####
şuanda tek yapılması gereken HIZLA kazanmak için BORSA kaldıraçlı olarak SHORT çekilmeli HER yüzde 1 düşüşte siz %10 kazanç SAĞLARSINIZ.
DOLAR 3,8tl civarına kadar geriletilecek oradan tekniğe uyumlu olarak şubatta 4,21tl
kaldıraçlı işlemler ile ALIM yapılabilir.
Aynı şekilde;GOLD sadece fiziki olarak saklamak kaydıyla yani KAYDİ sisteme işletmeden altını yavaştan stoklamak
KRizin dipleri şuan televizyonda " kardeşim 2018 martta biz 130bin endeks bekliyoruz " diye DİLE getirilip VATANDŞA mal satma peşindelerse
2020yi bulacaktır.
ben şahsen hazırda bekliyorum 50bin altında XU30 a girerim 40bin altında Xu100e girerim 2019sonunda
her koyun kendi bacağından asılır kendi stratejinizi oluşturun.ancak unutmayın Televizyon ne derse desin KANDIRILIRSANIZ
bitersiniz###
inşaat sektörü batacak GYO lar vatandaşa çakılmış durumda.
Dolar uçarsa faizler yıllık maliyetler %30lara çıkarsa kimse konut almaz^^^
almazsa şuan zaten düşüşteki konut sektörü fiyat endeksi iyice dipleri bulacaktır bekleyin siz kazanırken elinde konut tutanlar otomatik ZARAR yazacak
###
alacaksanız 2020 yi bekleyin
###
kira getirileri AŞIRI düşecek
neden çünkü kiracı bulamayacaksınız.
ancak krizden çıkarken 2022 gibi ters yönde kalmaya bakmanız gerekli
####
cumaya kadar haftalık %2--3 düşüş beklemiştim bu haberlerden sonra cuma olamazsa bile haftayı eksi %10 düşüşlerde kapatma ihtimalimiz çok yüksek
####
bir çok hisse AYLIK grafiklerde ARALIK-OCAK aylarında kayıp sinyallerini oluşturdu
o kısımlara alım ile girilip TEPKİLERDE %3-5 kar ile satılabilir.
####
bir düşünün Kiracı bulamayan AVM sektörü kiracı bulamayan konutlar kimin işine gelir?
####
vya düşünün FAİZlerin yükselmesi kimin işine GELİR_? vatandaşın elinde ne kadar mevduat var ? Türkiyenin en Elit tabakasının elinde ne kadar mevduat mevcut? onlar yine elindekileri büyütürken vatandaş ağızı açık bakacak sisteme
####
benim kişisel görüşüm : faizler biraz daha artsın diyemem aksine düşürülmesi %10un altına
yoksa KRİZİN dibi bulunmaz BIRAKIN DOLAR isterse GRAFİKTE gösterdiğim gibi 1 YIL içinde 8 tl olsun
yoksa içerde kriz olacak
DOLAR bazında ucuzlayan bir ülkeye YABANCI nasıl saldırır ?
böylece kriz engeLLENİR###
bakın faiz hakkında ne yazmışım:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=4535&page=3
http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=4281&page=4
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri