Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 6387 madde; 1 - 8 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Sn kirif 2.12 ye çok mu uzak

VKİNG
    arkadaşlar aranıza yeni katıldım her gitmeyen kagıdın forumunda kavga var ama kucuk yatırımcılar olarak sabırlı olun matematik yalan söylemez ben bile cok ucuz oldugunu düşündügüm bir kagıdı satıp buraya geldim forum eskilerinden tek bir ricam var patronların föto ile ilgileri varmı hic oldumu veya haklarında bir iftira varmı cunki bu kagıt matematiginde dışına cıkmış başka bir boyutda şuannedeni nedir acaba.ytd

2. Sakal operasyonu var kardeşim. Divan şiirinde sevgiliye ulaşmak isteyen aşık maşukun zülfünün tellerine dolanırmış, bizimki de öyle bir şey biz de sakallara dolandık ne sevdamızdan vaz geçebiliyoruz ne de sakaldan kurtuluyoruz...

3.  Alıntı Originally Posted by joker75 Yazıyı Oku
    arkadaşlar aranıza yeni katıldım her gitmeyen kagıdın forumunda kavga var ama kucuk yatırımcılar olarak sabırlı olun matematik yalan söylemez ben bile cok ucuz oldugunu düşündügüm bir kagıdı satıp buraya geldim forum eskilerinden tek bir ricam var patronların föto ile ilgileri varmı hic oldumu veya haklarında bir iftira varmı cunki bu kagıt matematiginde dışına cıkmış başka bir boyutda şuannedeni nedir acaba.ytd
    Bu jokeri kimse kale almiyomu bende burda mal alicam yokmu bilgisi olan yada varda bilerek kimse sesmi cikarmiyo

Alıntı Originally Posted by Laz Kafa Yazıyı Oku
    Bu jokeri kimse kale almiyomu bende burda mal alicam yokmu bilgisi olan yada varda bilerek kimse sesmi cikarmiyo
    Hocam ne fetö sü ..Kayyum atasalar en az şuan kağıt 10 TL idi ...ipek,kozal gibi koştururdu.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Hocam ne fetö sü ..Kayyum atasalar en az şuan kağıt 10 TL idi ...ipek,kozal gibi koştururdu.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Adese marketin piyasa degeri 200 kusur milyon iken sahibi olan holdingin piyasa degeri nasil bu kadar dusuk olur anlayan varsa anlatsin.

6.  Alıntı Originally Posted by Laz Kafa Yazıyı Oku
    Adese marketin piyasa degeri 200 kusur milyon iken sahibi olan holdingin piyasa degeri nasil bu kadar dusuk olur anlayan varsa anlatsin.
    adesenin yıllık cirosu 700 milyon civarı ve market işinde şirket degerin cirondan az olmuyo bide oyle bakarsak bedava oglu bedava en az 10 bin olması gereken bir hisse neden ucuz iyi araştırmak lazım bu iş patron istemiyo spek istemiyo ile olmaz herkes malının degerini yuksek ister onun icindirki sebebini bulmamız lazım

Alıntı Originally Posted by Laz Kafa Yazıyı Oku
    Senin sorduğun soruya biz cevap verirsek halka arz eden yöneticilere ve bu hisseyi halka arz dan alan ve 7 yıldır buraya bekleyenlere sağgısızlık olur

Tek bildiğim

Grup ici sirketlerden
    Adese 2016 sonu %40 bedelsiz ver di
    Seha 35.8 milyon dan 95 milyon sermayeye.... .......Selva 20 milyon dan 65 milyon sermayeye 28.03.2017 de tescilletti ....
    ittfh holding ise sermaye tavanını 150 milyon dan 600 milyon a 08.06.2017 de tescilletmiş..

VKİNG

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •