Sayfa 965/1200 İlkİlk ... 46586591595596396496596696797510151065 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Gerelleri gonderdim ilk tavanda.Kar cebe yakisir dedim. 5000 lot idi.Taaaa 1,87 maliyette iken almistim.
    Ben portfoyumde jants bulunduruyorum kismen.Uzun suredir tasirim, arada bi parca satar yine girerim.Ustte alinti yaptigin grafik disinda bi tane daha paylastim.Adem Ayan in.O daha net.Kisaca analizi var.Analize tamamen katiliyorum.9 ayliga bak bide sermayeye Sabir diyorum.Her koyun gendi bacagindan asilir

2. Kront güzel geliyor gözüme bombayı patlatırmı? Görücez. Yatırım tavsiyesi değildir. Selamlar.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bir dipnot bende dahil becerebilirmiyiz bilmiyorum ama sizlerden ricam her türlü alışverişlerinizde aldığınız ürünün kime ait olduğu konusuna hassasiyet göstererek yaparsak küçük çapta da olsa umarım bir şeyler başarabiliriz. Selamlar.

4. Ve son olarak üzülmemek için bir dipnot daha "borsada, ekrandaki kara değil cebindeki kara bak, kar cebe yakışır hocam" selamlar.

5. Sacrosanct hocam bu zamana kadar dediğini yaptık ama hep sabırsız davrandık ve kazanamadık. Yunsa alıp ekranı kapatmak istiyorum. Yorumunuzda son dipten bahsettiniz ortalama 3,90 - 4,00 gibi. Abi beklenmeli mı yoksa almali mi , böyle soruları sevmediginizi biliyorum. Ama yine de yazdım. Yanitlarsaniz çok mutlu olurum. Benim için çok önemli bir karar. Allah razı olsun. İyi ki varsınız.

Alıntı Originally Posted by ordulu_2017 Yazıyı Oku
    Sacrosanct hocam bu zamana kadar dediğini yaptık ama hep sabırsız davrandık ve kazanamadık. Yunsa alıp ekranı kapatmak istiyorum. Yorumunuzda son dipten bahsettiniz ortalama 3,90 - 4,00 gibi. Abi beklenmeli mı yoksa almali mi , böyle soruları sevmediginizi biliyorum. Ama yine de yazdım. Yanitlarsaniz çok mutlu olurum. Benim için çok önemli bir karar. Allah razı olsun. İyi ki varsınız.
    Son dip gelmeyebilir.

Dun cok iyi kapatti kagit.

Birde citi hergun satiyor. 300 bin lotu kaldi. Hergun 50 60 satiyor.

Onun lotu bittiginde yukselis baslayabilir.

3 un 5 in hesabi yapilmamali bence. Benim bu kagidi 4.50 den bile aldirdigim arkadaslarim var.

Ama yine son kursunu atmak icin asagilar beklenmeli.

Takas bakiyorsanizda gedik i takip edin.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Bende gerelden bi 90 kurus aldim onun kar i ile bile dun 4.16 yunsa aldim. 5.31 karel aldim.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

8. sn sacrosanct sasa hakkında görüşünüzü öğrenebilirmiyim. tarihi zirvesi olan 8.84 ün üstünde acaba hedef nereler olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 965/1200 İlkİlk ... 46586591595596396496596696797510151065 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •