Sayfa 63/323 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

Alıntı Originally Posted by uskuplu Yazıyı Oku
    Degerli hemserim....ACSEL....ne dersin..sayimi nasildir....tessekkurlee...
    ACSEL...

Durumu vahimden öte hemşerim...

2012'de 14 TL olan hisse 2014'te 1.91'i görmüş ama burası nihai dip gibi görünmüyor.

Çünkü 9 dalgalık bu sayımda yeni dipler vaad ediyor.

9 dalgalık trendin 2 dibi görülmüş, bu düşen kanalda hareket edebilir.

Maalesef 2.32 altında 7 dibi daha olacak.

DUHUL : 1999

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Dostum,

Kolay gelsin... Paylaşımların ve emekelrin için teşekkür ederim.

DEVA ve KLNMA ' da durum nedir sence ?
    Deva sayıldı, listede var.

KLNMA (T.KALKINMA BANKASI)...

Bu bankanın fişi çekilmiş. Taa 2001 dibinden gelen uzun vadeli sayım bitmiş.Bu 18 dalgalık sayımı etiketleyemediğim için veremiyorum.

Ama aşağıda verdiğim HAFTALIK grafikte de basitçe 3 dalgalık gösterdiğim kısa-orta vadeli sayım 7.09 ile bitmiş.

Uzun vadeli düşüş trendinin başlarında.

Hedefi yerin dibidir...Şaka şaka...

Aşağıda 1.76' da bir GAP var en azından orayı görecektir. Bunda gayet ciddiyim.

Şimdi bankacı arkadaşımız econfini sahneye bekliyoruz.

Bakalım Kalkınma bankasını nasıl kurtaracak?

Son olarak; snowdancer bu kadar itibarı nasıl aldın kardeşim. Biz bile senin yanında itibarsız bir çömez olarak kalmışız. İşte bu forum böyle bir şey. İnsanlar 100 tane soru soruyor ama karşılığı koca bir SIFIR... Helal olsun size lem Forum sakinleri. Bravo...

DUHUL : 1999

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Deva sayıldı, listede var.

KLNMA (T.KALKINMA BANKASI)...

Bu bankanın fişi çekilmiş. Taa 2001 dibinden gelen uzun vadeli sayım bitmiş.Bu 18 dalgalık sayımı etiketleyemediğim için veremiyorum.

Ama aşağıda verdiğim HAFTALIK grafikte de basitçe 3 dalgalık gösterdiğim kısa-orta vadeli sayım 7.09 ile bitmiş.

Uzun vadeli düşüş trendinin başlarında.

Hedefi yerin dibidir...Şaka şaka...

Aşağıda 1.76' da bir GAP var en azından orayı görecektir. Bunda gayet ciddiyim.

Şimdi bankacı arkadaşımız econfini sahneye bekliyoruz.

Bakalım Kalkınma bankasını nasıl kurtaracak?

Son olarak; snowdancer bu kadar itibarı nasıl aldın kardeşim. Biz bile senin yanında itibarsız bir çömez olarak kalmışız. İşte bu forum böyle bir şey. İnsanlar 100 tane soru soruyor ama karşılığı koca bir SIFIR... Helal olsun size lem Forum sakinleri. Bravo...
    Teşekkür ederim...

Durum vahimmiş... Aşağıda ciddi bir gap var... Orayı görmesi muhtemeldir...

Sizi elimden geldiğince itibarlandırıyorum dostum... Elimden gelse hergün itibar veririm size...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

4. Kalkınma bankası hakkında hiç bilgim yok, herhangi bir kurum tarafından yazılan rapor da hatırlamıyorum.

Albarakadaki sıkıntı patlak kredilerin fazla, sermaye yeterlilik oranının düşük, devletin kendi bankaları ile yayılmaya çalıştığı bir sektörde olması.

Normal bankalarımız, dünyadaki benzerlerine göre %25-30 ucuzlar, defter değeri açısından da karlılık açısından da, bizden her iki kriterde de ucuz olan sadece Çin var

Bu durumda birkaç seçenek var:

A) karlılık azalacak ki 2018 karlarını bugünden fazla bekliyoruz, bu tutmadı
    B) çok büyük krediler patlayacak ki KGF bunu engelledi, seneye yenisi gelebilir, benim şimdiye kadar bildiğim batığa en yakın en büyük kredi Türk Telekom kredisi, Garanti ve Ak bunun patlama senaryolarına göre karşılık ayırdılar, üstelik Telekom tahminen Katarlılara satılıp banka kredileri ödenmeye devam edecek, yani bu da tutmadı.

C) Global kriz yaklaşıyor, ite kaka 11-12 zor yapacaklar, krizden önceki son rallideyiz, ama ABD vergi indirimi ile orası 28-30 bine kadar gidebilir.

D) dava meselesi birkaç milyar dolar ceza ile kapatılıp cumbaba ödemiyorum diye rest çekmezse bankaları çatır çatır alacaklar ve Garanti mesela 13-14 bandına rahatlıkla yerleşecek ve hatta spekülatif çılgınlıkla daha da gidecek.

C de olsa D de olsa piyasanın Mayıs'a kadar yeni rekorlarla devam etmesini beklerim.

5. Sn mohikan kısa orta vadeli przma sayımı yapabilirseniz memnun olurum

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    ...
    arkadaşlar, sayın mohikan şaka olarak da söylese, haklı. insan yorumlarının beğenildiğini ve önem verildiğini görmek istiyor, bu yazmak için insana moral veriyor.

hepimiz soru sorup, kuru kuru teşekkür ediyoruz (onu da etmeyen vardır).

hata bizde, aklımıza itibar vermek gelmiyor.

sayın mohikan'ın yorumlarına önem veriyorsanız, bunu belirtmek için söz dışında bir şansınız daha var, haydi pamuk eller butona.

7. Sn Mohikan bitcoin için yanılmıyorsam bu yılın ilk aylarında 20-21 bin gibi rakamlar dan bahsetmiştiniz.Şu anki tabloyu nasıl görüyorsunuz, Teşekkürler.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. USDA vaktin olursa GLRYH ellerin dert görmesin usda

Sayfa 63/323 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •