Sayfa 7/50 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 396 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Bitcoinde Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .. bitcoin icin. "lale soğan çılgınlığı" diyenler, s kuru soğan yemiş gibi, gözyaşlarını sile, sile 20.000(USD) yolculuğuna tanıklık ediyor..
    ... banucan'in seyir defteri...
    hedef, 30(K)..
    banucann diğer coinleride değerlendir,orada çok potansiyel var. btc artık ana paramız ama diğer afacanlarda da büyük fırsatlar var.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    banucann diğer coinleride değerlendir,orada çok potansiyel var. btc artık ana paramız ama diğer afacanlarda da büyük fırsatlar var.
    hala almadım dostum bekliyorum
    iota da dip oluşumu ile birlikte alımla kış uykusuna yatacam
    bu arada el mahkum türk sitelerine müracaat edecez. diğer yollar daha uzun

3.  Alıntı Originally Posted by Sabırsuz Yazıyı Oku
    binance deneyin, kısa yol.

4.  Alıntı Originally Posted by Sabırsuz Yazıyı Oku
    IOTA yine uçtu gidiyor. altı çeşit param var,artık her gün seviniyorum nasıl olsa biri patlıyor. ama btc ana paramız bunu unutmayalım.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ... üstadım, biliyorsunuz bu bitlerin bataklığı, japonya, guney kore ve Çin.. ehh. hadi benden bit tavsiyesi.. ama kesinlikle ytd.. bu yil çin'de köpek yılı.. yani dogecoin, dogecoin ve son olarak dashcoin

6.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    ... üstadım, biliyorsunuz bu bitlerin bataklığı, japonya, guney kore ve Çin.. ehh. hadi benden bit tavsiyesi.. ama kesinlikle ytd.. bu yil çin'de köpek yılı.. yani dogecoin, dogecoin ve son olarak dashcoin
    dash şu an listemde olan ve tek almadığım coin,şimdilik alımları kestim, 6 çeşit coini zor takip ediyorum

Vay Anasına Güzel İş :Bitcoin için uzanıyorlar :37 kişiyle Bu enerjiyle 16 bin 954 coin elde edildi.

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...orlar-2138265/

8.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Vay Anasına Güzel İş :Bitcoin için uzanıyorlar :37 kişiyle Bu enerjiyle 16 bin 954 coin elde edildi.

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...orlar-2138265/
    ... youtube'da binlerce video var.banka dekontu ispatlı. her gün 5-6 saat bilgisayar başında sadece " tık"lamayla. 20-50 tl. para kazanan yeni nesil. inanılır gibi değil. kripto para madenciligi cep telefonlarında. bedava bitcoin toplayarak geçim saglayan insan evlatları. ne oluyoruz yahu.!

Sayfa 7/50 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •