Sayfa 213/1078 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    abi ben sıkıldım. ekşın yok bunda ya

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    4,31 e 1-1 tırtıklayayım bakalım ne yapacak
    müsaade var mı abi tahtana bulaşayım
    vicdansız 500 verdi 4,30 a
    niye durdu bu
    hep destek. tam destek
    4.30 alışları benim....

Bırak versinler...

Dediğim gibi bekleşiyoruz şimdi. Sabahtan beri 100bin lottan fazla bana devretti. Şimdi acaba ben açığa mı aldım? diye düşünüyor. Açığa aldımsa aşağı basacak. Yok para ile aldığımı anlarsa aşağı basmaya tırsar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Bu seans böylece bitti. Savaşımız gelecek seans devam edecektir...

Son anda 4.31 'i biraz aldılar. Kapanıştaki 1 lot 4.31 benimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Abi sen 4,30 a bariyer yapmasan aslında o aşağı salacak zannederim. Tekniği uydurmuş. Aşağıda aktiften çeksen
    Bu arada 5-6 tane de ben alıverdim ama arzu edersen hemen takdim edebilirim sana

Abi sen 4,30 a bariyer yapmasan aslında o aşağı salacak zannederim. Tekniği uydurmuş. Aşağıda aktiften çeksen
    Bu arada 5-6 tane de ben alıverdim ama arzu edersen hemen takdim edebilirim sana
    Dediğim gibi ben tekniği bozmayı, hesapları karıştırmayı seviyorum...

Hâlen 4.30 daki son alışlarımı vermediler...

Sen aldıklarının hayrını gör. Biraz sabret bakalım belki yukarı atar/attırırım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    abi olmadı temettüsünü alırım çekirdek parası çıkar hiç olmazsa
    Senden tahtacı olmaz abi. sana kalırsak biz aç kalırız

abi olmadı temettüsünü alırım çekirdek parası çıkar hiç olmazsa
    Senden tahtacı olmaz abi. sana kalırsak biz aç kalırız
    Doğru dedin... Benden toplayıcı olur ancak...

Benden umutlarını keserlerse bu tahta adam olur da son zamanlarda ben tahtayı fena karıştırıyorum...

Beni uzak tutmak istiyorlarsa düşürmeyecekler. Düştüğünü görünce dayanamıyorum... Düştükçe alasım var...

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bugün ne zamandır aradığım ve yapmayı düşündüğüm çalışmayı hazırlamayı başardım...

Fiyatlar Temettü ve Bedelli/Bedelsiz bölünmeleri ile düzeltiliyor. Bu düzeltme sonunda da fiyatlar düşüyor. Ben kendi açımdan sizlere ne zamandır bahseetiim bu durumu grafik olarak düzenlemek istiyordum. Çok şükür verileri bulup düzenlemeye yapmayı başardırm.

MRDIN için 2001 yılından bu yana düzeltilmemiş fiyat grafiğini sizlerle paylaşıyorum. Maalesef şimdilik daha eski verilere ulaşamadım...

Görüleceği gibi fiyatlar maksimum ve minimum belli seviyelerde dolanıyor. Ayrıca kendi içinde de TREND oluşturuyor. Ben bunu görmek istiyordum ve haklı çıktığıma da sevindim. Yıllardır kâr dağıtmasına rağmen (sermayenin 3.5 kat = 350Milton TL) fiyat hâlen ancak yarı seviyesine kadar düşmüş. Bu hisseye uzun vade yatırım yapan bu durumda kârda mıdır? zararda mıdır? Ben kârda olduğunu düşünüyorum. Bilmem yanılıyor muyum?

Ayrıca şu anki durumu; Bollinger Band olarak sıkışmış durumda. Dip oluşumu bitmiş durumda. Bir ihtimal düşse bile düşeceği seviye Trend Desteği olan 3.50 seviyesinde bulunuyor. Bunlar benim içimi rahatlatan durumlar. Kesinlikle tavsiye değildir. Gözden kaçan bazı gerçekleri gün yüzüne çıkartıp sizlerle paylaşmak adına bu paylaşımları yapıyorum...

Aynı çalışmayı başka hisseler için de yapabilirim. Hafta sonu için bu şekilde görmek istediğiniz hisse varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bu verileri her yerde bulmak mümkün olmuyor. Her yerde düzeltilmiş veriler var. Çok aradım ama anck bunca uğraş sonunda 2001 yılına kadar olanları bulabildim!!!

Büyük kolaylık sağlar. Emeğinize sağlık.
    Ben her hisse için 2009 itibarıyla temettüleri tek tek toplayarak hesap ediyorum.

Sayfa 213/1078 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •