Sayfa 256/872 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
Arama sonucu : 6975 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Tahtada gün içi klasik hareketler devam etse de ağırlıklı ortalamalar yükselmeye başladı.
    Önümüzdeki haftadan itibaren , olmadı en geç yılbaşından itibaren yükselişe başlamasını bekliyorum.Bu hissede sabreden kazanacaktır umudundayım.
    yaklaşık 1-1,5 ay önce portföyümün 1/3 ü ile SASA (5,64 ort. ile ) aldım.
    ve kalan 2/3 ile 23,10 ortalama dan BANVİT aldım. Hiç kıpraşmadım şimdi portföy kabaca %50-50 olmuş ama hiç pişman değilim.
    SSSS

2.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Tahtada gün içi klasik hareketler devam etse de ağırlıklı ortalamalar yükselmeye başladı.
    Önümüzdeki haftadan itibaren , olmadı en geç yılbaşından itibaren yükselişe başlamasını bekliyorum.Bu hissede sabreden kazanacaktır umudundayım.
    yaklaşık 1-1,5 ay önce portföyümün 1/3 ü ile SASA (5,64 ort. ile ) aldım.
    ve kalan 2/3 ile 23,10 ortalama dan BANVİT aldım. Hiç kıpraşmadım şimdi portföy kabaca %50-50 olmuş ama hiç pişman değilim.
    SSSS
    Aralık sonu son dip oluşumunu bekliyorum ben. Ocağın ikinci haftası ile de çıkış hareketi olgunlaşır.

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. ytd~~~

3. Her yıl, 9 aylık blançoların gelmesiyle başlayan ve Aralık ortalarına kadar devam eden yabancı satışı olmaktadır.
    Yabancı fonlar karda oldukları hisselerden çıkıp yıllık hesap kapatırlar.
    Bu şekilde yıllık blançolarını mümkün olduğu kadar karlı gösterirler ve seneye fonlarına daha fazla müşteri bulurlar.
    bu senede aynısı oldu 115 bin endekşlerden başlayan satışlarından sonra endeks 103 binlere geldiğinde bu seviyelerden ky nın almasını önlemek ve kendilerinin rahat rahat alabilmeleri için zerrab olayını ortaya koydular ky ler korkuyor iken onlar maallandı.
    Benim gördüğüm bir hususda Kardemirler öncü göstergedir.
    Önce Kardemirler düşer önce Kardemirler yükselişe geçer.
    Hele KardemirD A ve B yi geçmişse YABANCI ALIMINI GÖSTERİR.
    TAVUK FİYATLARININ gelişimini bilen bir arkadaşımız varsa paylaşımını beklerim.
    ssss

4.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Her yıl, 9 aylık blançoların gelmesiyle başlayan ve Aralık ortalarına kadar devam eden yabancı satışı olmaktadır.
    Yabancı fonlar karda oldukları hisselerden çıkıp yıllık hesap kapatırlar.
    Bu şekilde yıllık blançolarını mümkün olduğu kadar karlı gösterirler ve seneye fonlarına daha fazla müşteri bulurlar.
    bu senede aynısı oldu 115 bin endekşlerden başlayan satışlarından sonra endeks 103 binlere geldiğinde bu seviyelerden ky nın almasını önlemek ve kendilerinin rahat rahat alabilmeleri için zerrab olayını ortaya koydular ky ler korkuyor iken onlar maallandı.
    Benim gördüğüm bir hususda Kardemirler öncü göstergedir.
    Önce Kardemirler düşer önce Kardemirler yükselişe geçer.
    Hele KardemirD A ve B yi geçmişse YABANCI ALIMINI GÖSTERİR.
    TAVUK FİYATLARININ gelişimini bilen bir arkadaşımız varsa paylaşımını beklerim.
    ssss
    tavuk gelisimini bilmem ama.raflarda banvt oldumca fazla ve dikkatimi ceken senlilic giderek azalmakta son zamanlarda sen pilic reklam artislarini da banvt in kiskacinda kaldigina yorumluyorum ... umarim iflas etmez ama zannimca banvt cok zorlayacak ve banvt sektorde agirligini giderek artirmakta

5.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    tavuk gelisimini bilmem ama.raflarda banvt oldumca fazla ve dikkatimi ceken senlilic giderek azalmakta son zamanlarda sen pilic reklam artislarini da banvt in kiskacinda kaldigina yorumluyorum ... umarim iflas etmez ama zannimca banvt cok zorlayacak ve banvt sektorde agirligini giderek artirmakta
    Benimde dikkatimi çeken şey, önceleri banvit en pahalı markaydı. Ama şimdi bakıyorum artık öyle değil meselâ erpiliç daha pahalı.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. https://i.hizliresim.com/LOrvPV.png

yapıstım bırakmam ya 35 e cekersın yada beklerız...

7. Tam keyfi geliyor endeks düşüyor... Hay ben senin...

8. Guzel hareketler...
    Az sabir...

Sayfa 256/872 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •