Sayfa 216/948 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. O zaman bu konuların tartışıldığı zaman yazıları bir okuyun isterseniz. Desem size geçen sn.kemosabe ye dediginiz gibi bilancodaki detayı fark edecekmisiniz, cok yaklastiniz hatta yazdınız demeniz gibi aynı şey olur. Bence her ikimizin de bildiği şeyleri sizin gizem katmaya çalışmanız biraz garip geldi açıkçası. Ya firmayı ve bilançosunu değerlendirmeyi gerçekten bilmiyorsunuz yada herseyi çok iyi biliyor ve farkında olup kendinize çerez arıyorsunuz. Ki bende ikinci secenek olduğunu zaten biliyorum. O yüzden yeni tartışma istemiyorum. Sadece merak ettiğim şu ki; bu cikarimlari kendi adınıza mı yapıyorsunuz yoksa birileri adına mı? Yaz bana özelden lot miktarına kadar yazayım ama lütfen beni yeni tartışma içine sokma kardeşim hatta daha başka kimsenin bilmediği görmediği duymadığı şeyleri de paylaşırım söz . Inan vaktim yok birkaç ay. Uzun bir iş temposuna girdim.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846

yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
    3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
    1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    o zaman bu konuların tartışıldığı zaman yazıları bir okuyun isterseniz. Desem size geçen sn.kemosabe ye dediginiz gibi bilancodaki detayı fark edecekmisiniz, cok yaklastiniz hatta yazdınız demeniz gibi aynı şey olur. Bence her ikimizin de bildiği şeyleri sizin gizem katmaya çalışmanız biraz garip geldi açıkçası. Ya firmayı ve bilançosunu değerlendirmeyi gerçekten bilmiyorsunuz yada herseyi çok iyi biliyor ve farkında olup kendinize çerez arıyorsunuz. Ki bende ikinci secenek olduğunu zaten biliyorum. O yüzden yeni tartışma istemiyorum. Sadece merak ettiğim şu ki; bu cikarimlari kendi adınıza mı yapıyorsunuz yoksa birileri adına mı? Yaz bana özelden lot miktarına kadar yazayım ama lütfen beni yeni tartışma içine sokma kardeşim hatta daha başka kimsenin bilmediği görmediği duymadığı şeyleri de paylaşırım söz . ınan vaktim yok birkaç ay. Uzun bir iş temposuna girdim.

Sm-n900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kardeşim ben bilmediğim bir konuyu öğrenmek istedim.ama sizin de bilginiz yokmuş. Olması da zor bilanço incelediğiniz yok.komplo teorilerinin peşine düşmüşsünüz.burada da bir sonuç elde etmeniz zor.
    Size önerim kemosabe’yi izlemeniz.neden derseniz? Bu arkadaşımız iyi bir araştırmacı,olaylara önyargısız bakıyor,gelişmeye ve eleştrilere açık.bu vasıflar kemosabe’nin çok iyi bir borsacı olacağının göstergesidir bana göre.bu vesile ile kendisini tebrik ediyorum.ortaya koyduğu başarılı paylaşımlardan dolayı da teşekkür ediyorum.

4. Haklısın canım kardeşim dediklerin doğru. bilmiyorum demekki. Öğrenim inşallah. Koca 25 sene boşa geçmiş. Ama şunu unutmamak lazım önemli olan ne kazandığınız ben kendimce iyi durumdayım çok şükür inşallah Cenabı Allah sizlere de hayirli kazançlar versin . Gözlerinden öperim

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. [attach=confıg]12587[/attach] dağılım
    Attached Images Attached Images

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Silver pastası mükemmel.

7. Memati abi seni uzun zamandır kurtlar vadisinde göremiyoz hayırdır borsayamı takılıyon?

8. Pastayı atsanızda bizde görsek izci

Sayfa 216/948 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •