Originally Posted by MedwiG 1 saate kalmaz başlarım bende Yeni musteri var, viskisi neyim kalmamis. Hemen gonderiver, lütfen.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Yeni musteri var, viskisi neyim kalmamis. Hemen gonderiver, lütfen. Hemen abi geliyooooor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by reha kaya Yeni musteri var, viskisi neyim kalmamis. Hemen gonderiver, lütfen. asfgdhrfd Hemen ifşa, hemen etiket Rakı diyorum, içiyorum diyorum.. ben de sizdenim diyorum
Originally Posted by Kağan asfgdhrfd Hemen ifşa, hemen etiket Rakı diyorum, içiyorum diyorum.. ben de sizdenim diyorum Bi ortama girdinmi ilk önce kültürünü öğren....
Originally Posted by FIRTINA Bi ortama girdinmi ilk önce kültürünü öğren.... Sonuçta, hikayenin sonunda herkes ölüyor, dimi?
Originally Posted by Kağan Sonuçta, hikayenin sonunda herkes ölüyor, dimi? Ölüyorda herkesin mezarlığı farklı...
Originally Posted by FIRTINA Ölüyorda herkesin mezarlığı farklı... Herkesin mezarlığı aynı.. toprak altı. Tıpkı, herkesin içkisinin farklı olup, yaşadığı kafanın aynı olması gibi.
Originally Posted by Kağan Herkesin mezarlığı aynı.. toprak altı. Tıpkı, herkesin içkisinin farklı olup, yaşadığı kafanın aynı olması gibi. Takıl kafana göre, ben biraz hava alayım.
Forum Rules
Yer İmleri